|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
7.2.2011 22:51:23   
Maca25
сони и јас како тебе, не поверував на еден тест па 3 купив за да се уверам дека има user posted image . на снаа ми и каснеше само 1 ден кога направи тест и бликаше од позитивност user posted image .
ајде чекаме уште едно ангелче на РР!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1976
8.2.2011 10:01:30   
sandrin
tolku mnogu sakam user posted image sto ako slusnete na vesti ovoj mesec se utepala zena zaradi toa sto i dosla gospoga user posted image - da znaete jas sum:)

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1977
8.2.2011 10:53:02   
arh_diz
Sanrin nemoj taka da razmisluvas , kolku poveke se opteretuvas potesko ke zabremenis opusti ke i ke gi vidis user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 1978
8.2.2011 17:41:44   
Just baby
Otkako pocnavme da se obiduvame dobivav eden den porano. ne mi davase sansa ni da se poraduvam. po tie presmetki trebase da dobijam vcera, megutoa eve i deneska ja nema user posted image . Imam bolki vo stomakot i celo vreme si mislam deka ke dobijam. megutoa gradite voopsto ne mis e promeneti, nitu nadueni nitu me bolat... vo sabotata pravev test i bese negativen. cel mesec bes olabavena i sigurna deka ako ne gi vidam ovoj mesec ke gi vidam na skoro, no sega na krajov sum mnooooogu nervozna i nestrpliva. neznam dali i koga da pravam drug test

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1979
8.2.2011 17:58:15   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Otkako pocnavme da se obiduvame dobivav eden den porano. ne mi davase sansa ni da se poraduvam. po tie presmetki trebase da dobijam vcera, megutoa eve i deneska ja nema user posted image . Imam bolki vo stomakot i celo vreme si mislam deka ke dobijam. megutoa gradite voopsto ne mis e promeneti, nitu nadueni nitu me bolat... vo sabotata pravev test i bese negativen. cel mesec bes olabavena i sigurna deka ako ne gi vidam ovoj mesec ke gi vidam na skoro, no sega na krajov sum mnooooogu nervozna i nestrpliva. neznam dali i koga da pravam drug test

Just baby јас цела бременост ја поминав со иститите градници, односно градите воопшто не ми се променија, не мора да значи дека не си бремена ако градите ти се исти, кај секоја е различно. Ајде сега чекаме да ни кажеш дека си ги видела user posted image user posted image user posted image user posted image Почекај уште ден два ако не добиеш направи уште еден тест

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1980
9.2.2011 10:35:41   
Izabela*
Soni samo da ti odgovoram deka i mene mi se sluci istoto, prviot test koga go napraviv vtorata crticka bese bledo rozeva, a vtoriot test go napraviv po tri dena i dobivuser posted image . Znaci nekoj treba da casteuser posted image . Pozdrav

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1981
9.2.2011 10:56:34   
sony79
Eve i jas cekam da pominat barem 3 dena za da napravam uste eden test. Go pravev testot vo ponedelnikot ama mislam deka denes ke pravam pak, ne veruvam deka ke izdrzam do utre:)))

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 1982
9.2.2011 12:49:54   
Izabela*
pravo da ti kazam i mene mi bese tesko da se strpam, ajde srekno

(Одговор на членот sony79)
Непосредна врска до пораките: 1983
9.2.2011 18:45:30   
Natasa981
sony79 srekno so testot! ma da jas sepak mislam ti si edna od ovite trudnici na RR! ke treba da cestis:))

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1984
9.2.2011 20:19:31   
Just baby
i jas ne izdrzav i vo tekot na denot napraviv test no bese negativen, mozebi zatoa sto ne bese nautro. no veke kako da vidov kafeav iscedok , sto znaci nisto od moite user posted image i ovoj mesec iako bev mnogu vozbudena i srekna. najverojatno samo mi docnelo....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Непосредна врска до пораките: 1985
9.2.2011 22:43:31   
cleo
Just baby nema razocaruvanje, ako ne ovoj ke bide sledniot pat. Ti posakuvam mnogu sreka do togas user posted image

Непосредна врска до пораките: 1986
10.2.2011 8:01:31   
Izabela*
just baby i jas ti posakuvam sreka i se nadevam deka ovaa godina i dvete ke si gi dobieme nasiteuser posted image

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1987
10.2.2011 10:25:04   
sharlot
Devojkibev na merenje na folikulite i imam dve edenata mi e 16 mm drugata 14 mm na 11 den od ciklus.Sega treba pakda odam na 14 dena za da vidi doktorot kako se razvivaatr.Dali nekoj znae kolkava golemina treba da dostignat za da puknat,dali moze da mi dade nekoja inekcija za da znam tocno koga ke pukne pa togas da probuvame...poima nemamkako odat oview raboti zatoa sto prv pat odam na merenje,Dali ima sansa da mi pukne nekoja folikula pred 14 deen od ciklusot.ako nekoj pominalo niz ova bi mu bila blagodarna da mi odgovori

Непосредна врска до пораките: 1988
11.2.2011 0:03:20   
kikimiki
Sharlot za da puknat folikulite tie treba da stignat golemina od najmalku 21,5-22 mm, zatoa sto so taa golemina se smetaat za zreli. A za pukanje na folikulite doktorot ke ti dade inekcija pregnil i ke ti kaze od koga do koga trae dejstvoto na taa inekcija za da imate odnosi vo toj period so mt. Good luck user posted image

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1989
11.2.2011 12:02:37   
sharlot
Blagodaram na odgovorot kikimiki,sega ke odam vo sabota pak pa se nadevam deka doktorot ke mi dade dobri vesti:))

(Одговор на членот kikimiki)
Непосредна врска до пораките: 1990
11.2.2011 22:21:39   
KRISTIJANA*
eve i mene cisto da ve pozz ( posto si vetiv deka  ne se opteretuvam so user posted image user posted image ) zatoa se vozdrzuvam od komentari sto ne znaci deka ne sum sekoj den na rr i ne gi pregleduvam forumite  baknezi za site 

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1991
11.2.2011 22:56:57   
mila mama
Kristijana user posted image user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1992
12.2.2011 11:34:01   
Just baby
nisto od mene i ovoj mesec. premnogu se raduvav sto mi docnese megutoa nisto. poradi toa sto nekako bev ubedena deka uspeavme sega se osekam totalno razocarana. kade i da se svrtam slusam nekoja ostanala trudna, gledam bremeni zeni, bebenca. a jas nikaoko ne uspevam da si ja ispolnam zelbata.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1993
12.2.2011 14:12:47   
Bogdancanka
ajde mila ne se razocaruvaj,ako ne bidnalo ovoj mesec ke bide naredniot,samo pozitivno sigurna sum deka sekoj od nas ke si gi docekauser posted image crtkiuser posted image user posted image user posted image guski za tebe

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1994
12.2.2011 17:48:16   
Mary
Здраво на сите јас сум прилично нова на сајтот онака го дознав барајки некои работи што ме мачат.Јас сум во брак веке 2 години и се обидуваме да имаме бебенце ама некако не ни успева,лани правев лапараскопија и хистоскопија на јајниците имав цисти 4... И тоа 3 на десниот и 1 на левиот јајник...лом бевuser posted image ,одев кај доктор Дракулевски и си одев на контроли на 2,3 месеци последна контрола ми бесе октомври 2010 и беше се супер ми рече дека имам филикул и да праиме бебе одма.и нисто пак.Кога минатиот месец имав ненормлани болки во десната страна на јаникот и побудалев од болки и ми каснеше и решив од кога ке ми заврши да одам на преглед.Отидов кај доктор Короманов кога ме виде ми рече дека имам на десниот јајник филикуларна циста и ми реце да го проверам хормонот Прогестерон,и сега сум во многу голема паника  некам да го правам она сто го правев лани...Ке ми каже некој со повеке искуство нешто...раат не сум со ова јанициве мои будали,неможе од нив да се зачне најверојатноuser posted image а правиме интензивно и почнувае веке да се нервирам.
Ве молам за совет.

однапред Благодарам

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1995
12.2.2011 19:56:37   
Olivia
Mary stresot i nervozata se najgolemiot neprijatel vo tvojov problem sto mozam da zakljucam po tvojot post, kako sto ti rekol doktorot treba prvo da gi proveris hormonite a potoa da se bara resenie, se ke se sredi i ke si ostanes bremena i nikako nema mesto za panika, no nemoj da pravite bebe tuku vodete ljubov,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Mary)
Непосредна врска до пораките: 1996
12.2.2011 21:10:04   
Mary
Ti Blagodaram mnogu Olivia,se nadevam deka ke se sredi se i naskoro ke se izraduvam na user posted image .

Don''t Worry Be Happy!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1997
12.2.2011 21:12:19   
Beatris
Јас осеќам дека брзо ќе имаме внуче user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Mary)
Непосредна врска до пораките: 1998
12.2.2011 21:24:46   
Mary
Beatris....ihihihihiuser posted image
Daj boze cul te Gospod da se izraduvame na user posted image crtkiiii....prva ke doznaesss....kisss

Don''t Worry Be Happy!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1999
14.2.2011 11:59:54   
Beatris
Може и на плаво ќе бидат user posted image  user posted image  Не се знае! Само нека дојде user posted image  што поскоро user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Mary)
Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?