|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
14.2.2011 23:28:24   
kikimiki
Mary nemas potreba od nikakva panika, zatoa sto proverkata na hormoni pri obidi za zabremenuvawe e ne samo preporacliva tuku obavezna. Se ispituvaat hormonite po odreden redosled po koj status se gleda kakva e opstata sostojba na tvojot organizam. I ne samo toa, tuku mnogu vazno e da mu napravat i spermogram na mt, cisto za da se uverite deka ima ili nema nekakov problem. Duri, spored mene glupost e doktorot da ti rece samo idi i pravi bebe bez prethodno da se zapoznae so hormonskiot status. Ne se plasi i pocni so proverki za da vidis kakva e situacijata, zasto bez toj status moze u prazno da pukate a nisto da ne se slucuva. Zatoa sto ne retko na prirodata i treba nekogas i da i se pomogne user posted image . Ova ti go pisuvam od moe licno iskustvo.user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2001
15.2.2011 9:48:44   
Natasa981
Мили мои рингерајки другарки! Дојде и тој ден ! Утрово си ги видов моите user posted image user posted image ! Многу сум возбудена, збунета и срекна пред се! Ви благодарам на сите за несебичната поддршка што ми ја дававте, некого многу го тормозев со прашања,некого помалку, за се се интересирав па затоа мислам и дека немаше да успеам без вас! user posted image Ви посакувам на сите што си чекате да бидете упорни, со позитивна мисла и само напред, мене никогаш не ме напушти вербата и надежта дека ке си го дочекам овој ден. Многу ве сакам сите! user posted image user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот kikimiki)
Непосредна врска до пораките: 2002
15.2.2011 9:56:24   
AnnaMolly RR
Не може да бидам посреќна што КОНЕЧНО и ти ги виде user posted image user posted image !!!
Сега сум на работа и читам и се наежив од среќа! Ете, оваа година ќе биде среќна за тебе и маж ти, ќе си имате едно нааајубавко бебенце (а може и две) user posted image

Нека ти е со лесно и уживај во бременоста! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 2003
15.2.2011 9:59:27   
Natasa981
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2004
15.2.2011 10:08:20   
arh_diz
Cestitki Natasa uzivaj vo bremenosta

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2005
15.2.2011 10:13:32   
Olivia
Sto ubavo mi pocna denov so ubava vest, cestitki draga Natasa981

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2006
15.2.2011 10:14:18   
mec21
nasa981 so sreka neka ti e, ti posakuvam mnogu mnogu ubava i lesna bremenost,no i najbitno samo pozitivna misla i se ke bide vo red poz

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2007
15.2.2011 10:32:02   
mama26
natasa ti neznaes kolku se izraduvav user posted image user posted image user posted image imaj si ubava bremnost i uzivaj srcka se sto e tvoe si dojde vide?cestitki najiskreni

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mec21)
Непосредна врска до пораките: 2008
15.2.2011 10:35:44   
*mika*
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

ајде рингерајки, која од нас ке биде следната што ке израдува со убави вести!
user posted image user posted image user posted image

hahaha .. Epa koj de Nataske??? koga ja napisa porakava na 07.02.2011g pomisli deka e mozno toa da si bas ti??? user posted image  Epten si me izraduvala denes user posted image  So srekja so bremenosta, i samo ubavi raboti da citame od tebe po postovive user posted image

Непосредна врска до пораките: 2009
15.2.2011 11:15:42   
Natasa981
фала ви на честитките, многу ми значат! сите да си дочекате!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 2010
15.2.2011 11:16:11   
babyhope
Браво natasa981 !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Имај убава и лесна бременост, уживај во овие 9 месеци и на крај да му се радуваш на твоето/те user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 2011
15.2.2011 11:24:55   
penelopa

Мили мои рингерајки другарки! Дојде и тој ден ! Утрово си ги видов моите user posted image user posted image ! Многу сум возбудена, збунета и срекна пред се! Ви благодарам на сите за несебичната поддршка што ми ја дававте, некого многу го тормозев со прашања,некого помалку, за се се интересирав па затоа мислам и дека немаше да успеам без вас! user posted image Ви посакувам на сите што си чекате да бидете упорни, со позитивна мисла и само напред, мене никогаш не ме напушти вербата и надежта дека ке си го дочекам овој ден. Многу ве сакам сите! user posted image user posted image user posted image

Кој чека и ќе дочекаuser posted image user posted image user posted image честитки Наташа многу многу да уживаш и да си го галиш стомачетоuser posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2012
15.2.2011 11:27:48   
Viktori

Наташа честито!!!! и 100 пати честито! user posted image user posted image user posted image Да си уживаш во бременоста и на ништо да не мислиш! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2013
15.2.2011 11:34:57   
Natasa981
благодарам на сите! благодарам што сте тука!user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2014
15.2.2011 11:47:53   
belabela
Cestitkki Natasa imaj si lesna i dolga bremenost user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2015
15.2.2011 12:00:24   
Natuska85
Имењачке веќе ти кажав колку ми е мило за тебе.Уште еднаш честитки и имај лесна user posted image .  user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 2016
15.2.2011 12:15:28   
veckasr
natasa 981 cestitki imaj si lesna bremenostuser posted image i edno zdravo i zivo bebce user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2017
15.2.2011 13:46:39   
Natasa981
fala Veckasr i ti sto pobrzo da se izraduvas! od se srce na site posakuvam!

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 2018
15.2.2011 13:51:04   
Beatris
Честитки Наташа! user posted image  Ти посакувам лесна бременост, а и од останатите наскоро да чуеме убави вести user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2019
15.2.2011 14:03:32   
Bogdancanka
cestitki Natasa ti posakuvam lesna bremenos,uste ednas cestitkiuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2020
15.2.2011 14:12:33   
Luci
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2021
15.2.2011 14:27:57   
Maca25
Честито Наташа! Ептен не израдува сите!!! Имај си лесна бременост!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2022
15.2.2011 14:52:42   
Natasa981
фала женски, фала ви на честитките! ајде да видиме која е следнаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2023
15.2.2011 17:38:31   
mamamoni

честитки Наташа имај лесна бременост и уживај во овие прекрасни денови

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 2024
15.2.2011 17:43:39   
mila mama
Natasa ti posakuvam najsreken, najlesen i najubav period od 9 meseci user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?