|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
5.3.2011 22:09:48   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Ајде Оливиа пуштам најголема среќа да имаш за што да частиш во најскоро времеuser posted image .А следна дружба кај мене само ќе ве известам предходно кога,да се растеретам неделава малку па може и нареден викенд да се собереме.

А Виктори ти ми стоиш жена со слаб карактер кога станува збор за јадењеuser posted image user posted image user posted image user posted image .Еј да ќе заборавев и за кафе посебно кога станува збор user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Натушке ти досреди се таман, ќе правиме прво една дружба кај мене само да издржам уште две недели на работа па да се растеретам малце, сега некако најтурбо сум пред одење те ова требало да се досреди те она... па и последниве докупувања за user posted image  ама ајде се гледа крајот... user posted image

П.С Кафе имам за виктори во неограничени количини, во еден бокал ќе и ставам, шољата до неа и нема гајле user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 201
5.3.2011 22:10:45   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Јас денес го гледав прво спајдермен, па маска, па сега индепенденс деј, па после тоа иде биг мама и ако не заспијам на крај еден смешен филм Боунс... денес ме малтретираат психички а физички сум на игнор user posted image user posted image

Беатрис ти добра си? Се е ОК?

Морее си удрила јак маратон ти... и ја тоа праам по цели денови, легачење и филмови ама навечер ретко ги догледувам не можам после 10.30 да издржам не знам што ми се дешава user posted image  И после ко вампир ја манијачам рр во 6-7 сабајле, како утринска лектира и трк на работа. Ај уште две недели сум после ќе уживам дома и ќе јадеме сладолед. И така добивам облик на хипо или кит па ми е гајле уште за еден месец user posted image user posted image user posted image

ска проблем, јас мислев да те барам, ама нешто по забари ни појде со јана у сабота... ама наредната ако не идеме ќе купиме една канта user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 202
5.3.2011 22:10:47   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Natuska daj mi mene fora da se rasteretam "dve nedeli" pa ke se druzime

user posted image user posted image user posted image user posted image   Ете се поклапаме во термините

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 203
5.3.2011 22:13:44   
Beatris

ска проблем, јас мислев да те барам, ама нешто по забари ни појде со јана у сабота... ама наредната ако не идеме ќе купиме една канта user posted image

Па и ја во саботиве по продавници да докупам што треба, преку недела нема шанси не мрдам од канцеларија, него ти убаво што си идеш на забар, ја секој ден божем закажувам и никако да закажам...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 204
5.3.2011 22:18:07   
Natuska85
Беатрис ти уште две недели на работа ,а?шо убаво.Јас не се пофалив со скратено одам по 4 сати само од 11 до 3 така до крај на март и од 1 април домче.Колку само не ми се оди на работа,не за друго немам што да облечаааааммммм,секое сабајле по 5 комбинации пробувам и на крај пак тоа истото го облекувамuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 205
5.3.2011 22:24:46   
Beatris
Ха комбинации user posted image  Кои комбинации, хеланките и нешто горе, немам со што да правам комбинации user posted image user posted image user posted image

Ама како комбинирам шпагети со сос на пр, или сендвич со неспоиви состојки е тука сум махер user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 206
5.3.2011 22:28:57   
Viktori
постов е во врска со хеланките... строго са блуза до колена user posted image user posted image user posted image
ама затоа си јадеме сладолед и супер ни е user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 207
5.3.2011 22:32:28   
Beatris
Јас ја зимам првата кофа, лажица си имам спремено user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 208
5.3.2011 22:34:11   
Viktori
море како ги меркам да знаеш... среќа што тинекс не работи, ќе трчав сега user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 209
5.3.2011 22:36:44   
Olivia
Beatris mora da delis so mene , karamela i nisto drugo ne priznavam od sladoled , ke mi ostavis malce neli?

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 210
5.3.2011 22:40:50   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ај добро.... А да купам уште една кофичка од карамела а? user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 211
5.3.2011 22:44:09   
Viktori
user posted image само за оливија, со посвета user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 212
5.3.2011 22:47:47   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ќе се удавев со лешнициве што ги мцкам, ќе ме носеше на душа. Плус и мм не е дома да ме удреше по грб. Се спасив у задњи час.

Јака посвета. Оливија треба да си ја чува кутијата со автограм user posted image  На сладоледот знам дека ќе му најде чаре user posted image

Непосредна врска до пораките: 213
5.3.2011 22:49:18   
Olivia
Se stopiv vo nasmevka koga go vidov ova Viktori, pa i imeto na slagoledot, mozda ja da ve organiziram pa kaj mene na gosti u skoro vreme pa site vie so sladoledot u raka i toa u karamela verzija, mnjam mnjam 

Непосредна врска до пораките: 214
5.3.2011 23:10:25   
Natuska85
А за мене сладолед бе,јас болна да не сум???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 215
5.3.2011 23:11:34   
Viktori
чекај правам  и за тебе одма user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 216
5.3.2011 23:13:55   
Viktori
user posted image Повели Натуле user posted image

Непосредна врска до пораките: 217
5.3.2011 23:14:26   
Natuska85
Чекам....................user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 218
5.3.2011 23:15:15   
Natuska85
Ммммм и мојот со посветаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 219
5.3.2011 23:16:48   
Viktori
вакви имало бе различни user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
се згазив од смеење кога ги видов! Ама само два типа. Така да наредно со посвета може да поделам тоалет хартија или улошки user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 220
5.3.2011 23:18:04   
Julie1
е цела вечер викам ајде до Палма во Рамстор на сладолед и ништо не ми ја исполнија желбата... и отворам РР сладолед во изболство. Може да земам нели user posted image кажувајте брзо што остана, сакам сладолееед

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 221
5.3.2011 23:22:13   
Natuska85

вакви имало бе различни user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
се згазив од смеење кога ги видов! Ама само два типа. Така да наредно со посвета може да поделам тоалет хартија или улошки user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,луда си женоооооооо

Непосредна врска до пораките: 222
5.3.2011 23:28:00   
Тања РР
а за мене сладолеееееееед?user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 223
5.3.2011 23:29:47   
Olivia
Julie za tebe ostana od jagoda ete vidi pogore zemaj ,, pobrzaj da ne ti go zeme nekoj drug, pa posle ke treba da ja macime Viktori da prai uste a sega mi se javi i mi vika mi pregore mikserotuser posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 5.3.2011 23:33:35 >

Непосредна врска до пораките: 224
5.3.2011 23:30:51   
Julie1
веднаш мој е тој од јагода, го кркам веќе мммм вкусен е, благодарам... 

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali pred vreme se kupuvate za pristignuvanjeto na bebeto ili od koga ke se rodi/.

Pred raganjeto (100%)

Po raganjeto (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!