|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
5.3.2011 23:33:39   
Viktori
а не им кажуваш дека ги пакувам пелените и хартијата за да не се натажат??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ај друг сладолед ќе им направам

user posted image Повелете сите!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 226
5.3.2011 23:34:01   
Olivia
Deli go so Tanja user posted image Julie, ako ne jas sum pri kraj so mojov, pa moze da vi go dzapnamuser posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 5.3.2011 23:35:43 >

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 227
5.3.2011 23:45:00   
Beatris
Туу уште ли ги јадете сладоледиве, јас мојот уште откога го мавнав user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 228
5.3.2011 23:54:00   
mila mama
Decki na zdravje da vi se sladoledive, krv da vi se storat, mene od tolku gledanje grlo me zabole user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 229
6.3.2011 0:07:19   
Viktori
Се изнајадовме сладолед и сега сите во хоризонтала?  Да се наталоже а?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 230
6.3.2011 0:13:37   
mila mama
Pa fala Bogu Viktori, baba mi vikase posle jadenje obavezno da si legnes, da kaze hranata "car" ja jadel user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 231
6.3.2011 0:19:43   
Viktori
да бе, а беатрис се логираше да види да не има некој нов сладолед или палачинки, виде нема и си отиде....

ќе види она у 5 коа ќе стане! Ќе ја чекам бе!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 232
6.3.2011 0:31:37   
Olivia
Osekam deka koga ke se potpolnat stranicive na Ringerijadava nareden naslov na istata nema ke bide "Menza"

Непосредна врска до пораките: 233
6.3.2011 8:46:58   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

да бе, а беатрис се логираше да види да не има некој нов сладолед или палачинки, виде нема и си отиде....

ќе види она у 5 коа ќе стане! Ќе ја чекам бе!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Сега гледам ми останало отворено на активни корисници, ја чекајќи заспав у положба која не му ја посакувам на никого, битно тука бев, да викневте малце посилно гарант ќе се разбудев (или да промирисаше на палачинки) user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 234
6.3.2011 9:36:00   
Natuska85
Еве бе Беатрис за појадок солени палачинки со јогурт,може?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 235
6.3.2011 10:10:55   
Pepelaska *
Пак тука кркавела user posted image ај еве ви кафе малку да се расоните

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 236
6.3.2011 11:23:00   
Olivia
Kafence si ispiv fala ti Pepelaska, kaj mene doma denes polna kuka gosti,jas samo malce da ve zirnam sto pravite vie, pozz

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 237
6.3.2011 11:32:03   
nadica
mmmmmmmmmm фала на кафето еве ме и мене ама само да ве ѕирнам на кратко па се пишуваме вечер кога јас ќе частам бидејќи имам зет сестра ми се омажи а свеки ја испратив кај јатрва ми 3 месеци user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 238
6.3.2011 11:49:14   
Natuska85
Честитки Надица за сестра тиuser posted image user posted image user posted image user posted image ,а честитки и за свекрва ти,хихихиихихихuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 239
6.3.2011 12:32:27   
mila mama
Dobar den i od mene! Nadica vakvo duplo castenje odamna ne se pogodilo user posted image user posted image
Fala na kafeto Pepelaska, a Natuska palacinkive se pogodeni user posted image user posted image user posted image Jas malku ke se podruzam, pa da odam da zgotvam nesto njam njam user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 240
6.3.2011 12:45:54   
Martins mom
Честитки Надица, за двете работиuser posted image Очекуваме частење да знаеш...и тоа во изобилство, оти знаеш дека овоа ти е гладна ринге(РАЈА)user posted image user posted image user posted image

п.с: А за свеки што ти киднала од дома многу ти завидувам...кога мене ќе ми се случи тоаuser posted image user posted image user posted image Никогаш, мојава ти е домашен љубимецuser posted image

Непосредна врска до пораките: 241
7.3.2011 0:10:48   
mila mama
Kaj ste bre RR-ki? Daj kazete nesto interesno, da razbieme monotonijava, dosadno do besvest e tuka...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 242
7.3.2011 0:12:13   
Pepelaska *
Тука сме ама сите изгледа зачитани се нешто , јас еве собирма рецепти за лапачка на user posted image , па да комбинираме , а ти мила мама претплатена си 3 смена а?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 243
7.3.2011 0:15:56   
mila mama
Ne be, celodnevna sum jas i celonokna user posted image Bebuska sega zaspa, a vcera do 3 h me masirase, taka sto tuka sum si jas user posted image kako vi odi papkanjeto pepelaska, sakate da jadete ili? user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
7.3.2011 0:16:43   
Maca25
и јас дежурам! user posted image чекам да заврши машината и да ги пружам алиштата на нина..и снема гаќички па мора вака касно да се пере user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 245
7.3.2011 0:18:55   
mila mama
I nie se ispravme so dve masini deneska, se izbanjavme site trojca, cunki nedela bese user posted image  user posted image  user posted image Se spastrivme i sea uste malku na spienjeuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 246
7.3.2011 0:19:07   
Pepelaska *
Па добри сме овошјето го обожаваме , денес и брокула пробавме убаво ја прифати малку се намурти ама добар беше после, е сега докторката ни рече може и малку месо постепено ама јас ќе почекам уште малку , ај да не забегувам тука ќе си пишам на соодветната темаuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 247
7.3.2011 0:24:07   
Maca25
Ние цел ден не бевме дома денес, по гости,  јас и час држев сабајле на едно детенце, не се прибравме денес. Дојдовме, Нина одма на бањање и спиење, јас спремам разнец и алишта за во градинка за утре, па ако имам сили ќе се истуширам, ако не сабајле на раат. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 248
7.3.2011 0:34:02   
Џесика
Што се прави, еве ме и мене, гледав матрикс, Борјан едвај заспа со клацкање, денес стандард кај баба и дедо на ручек, кај мама на кафе... свеки не ни се лути, секоја година одиме кај баба ми и дедо ми како најстари во фамилија user posted image се мислам од утре пак одново, све по старо, размислувам што да измислам да изменам нешто во рутинава...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 249
7.3.2011 10:12:26   
Maca25
Жени станувајте!!!! ајде има тазе кафи и кроасани!

user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ljubomora
miana

Dali ste ljubomorni po priroda?

Da,mnogu (20%)

Premnogu (2%)

Umereno (61%)

Ne voopsto (17%)

Број на сите гласови: 82

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!