|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
7.3.2011 10:32:33   
skorpijana
dobro utro pravo na lapacka a aj da zemam od kafeto i kroasanite mmmm

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 251
7.3.2011 11:12:48   
arh_diz
Dobro utro
I jas ke si zemam kafe

Биди тоа што си

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 252
7.3.2011 11:43:13   
maki1
Добар ден од мене,фала за кафето и кроасаните и еве малку витамини пред руцекuser posted image .

user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 253
7.3.2011 11:53:25   
Natuska85
Женски хелоуу и од мене,имајте убава работна недела.Јас да почастам денес на мажулето мое му е роденден.Не е тука во Истамбул е на службен пат,па вечер планирам да му ја правам неговата омилена торта со банани за во среда кога ќе се врати да си има сепак тортичеuser posted image .А за поклон уште се мислам, после работа ќе прошетам низ центар белким ќе добијам некоја идеа што да му земам

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 254
7.3.2011 11:55:27   
Tanjat7880
Dobar den i od mene,gledam vo dobra kondicija ste,nema neshto shto postoi vie da ne ste si o "priushtile"od lapacka i za seto toa vi cestitam!
Vikendov slushnav neshto shto sakam da go podelam so vas a go kazal Zan-Zak Ruso koj veli "Najznacajnoto neshto shto eden tatko meze da go napravi za svoite deca e da ja saka nivnata majka."
Mnogu dobro kazano,neli?!

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 255
7.3.2011 13:54:47   
penelopa
Здраво и од мене...ние имаме прекрасен сончев Понеделник- се изнашетавме...Честит роденден на мажулето на Натушка....мммм тортава ми отвара апетит ама кај нас сеуште само крофни се јадатuser posted image .
Да Тања одлично кажаноuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 256
7.3.2011 20:53:19   
Џесика
Кај сте женчиња??? Ние гледаме ИДОЛ фамилијарно, ја си најдов и симпатија да гласам user posted image а Борјан си ја брка сенката, па бега, па и вика ЧАО... цепки... 

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 257
7.3.2011 21:15:39   
Natuska85
Џесика мој е првиот од  џастин што пееше да не си го чепналаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 258
7.3.2011 21:48:35   
Џесика
Не ма, ми личи на оној од бекстрит бојс...ама како поминуваат еден по еден, сите ми се фаворити, и овој косатиот супер испеа, почнав да лудувам по дома, свекрва ми не ме видела во вакво издание...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 259
7.3.2011 22:54:10   
Natuska85
хахах, јас сепак сум си за гевгеличанецотuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 260
7.3.2011 23:04:01   
Pepelaska *
Што правите бе женички user posted image некако многу глуаво ми звучи жени, хм , девојки е подобро user posted image јас сум за тој што ја пееше Sway, ми ја погоди песната мислам Дејан се вика а незнам од каде е

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 261
7.3.2011 23:55:19   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Кај сте женчиња??? Ние гледаме ИДОЛ фамилијарно, ја си најдов и симпатија да гласам а Борјан си ја брка сенката, па бега, па и вика ЧАО... цепки... 

Sega skontav deka ona klipceto sto si go stavila na FB e ustvari Borjan  so senkata, lele srce koj znae kolku se cudi uste ,
Inace ja po doma go uzivam krevetotuser posted image i toa ceeeeeel denuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 262
7.3.2011 23:59:28   
Џесика
Оливиа, тоа клипот е од вчера, ама еве и вечерва иста маршута имаше со сенката...user posted image добро е ја спознава околината...
Натушке, шо е ма, ти отпадна симпатијата па сега за гевгеличанецот ќе гласаш? user posted image Ама јас сум и за Ивица, и за Иван, и за Мики user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 263
8.3.2011 0:05:55   
Natuska85
Еее Џес ќе видиш мојот симпатија ќе влезе во вториот круг, а за гевгеличанецот чисто патриотскиuser posted image .Го гледав и јас Бобо со сенката многу е смешкаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 264
8.3.2011 0:38:45   
ikki
eee zdravo zen4inja t.e devoj4inja i od mene. i nie doma gledavme idol pa gledam ste po4nale da zborite za simpatii eve da vi kazam ivo si e moj nemojte da mi go 4epkate :D

Непосредна врска до пораките: 265
8.3.2011 0:49:21   
Olivia
Uh ke zaboravev da i kazam na Natuska da mi cuva  odtortata so banani, Sreken Rodenden na mazuleto tvoe Nate

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 266
8.3.2011 7:40:35   
Палешка РР
Добро утро и среќен 8 Март на сите жени и мајки Рингерајки

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 8.3.2011 7:41:34 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 267
8.3.2011 8:11:07   
arh_diz
Dobro utro
Sreken praznik na site RR
Jas utrovo sum stanata vo 8 ajde koj e za kafence

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 268
8.3.2011 8:24:08   
Viktori
Среќен 8ми Март на сите жени!!!

Повели кафенце арх диз. И јас сум станата рано, пуштив компјутер, ама носев деца во школо, пазарев со бабите уште во 8 и сеа коа ќе му седнам на РР, најдомаќински уште по сабајле user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 269
8.3.2011 8:30:10   
denim
Sreken praznik user posted image user posted image user posted image  na site.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 270
8.3.2011 9:02:09   
Martins mom
Среќен нека ни е празникот ! Секогаш да сме сакани и почитувани !!user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 271
8.3.2011 9:21:44   
Blue Glow
 Neka ni e srekjen praznikot!!!
Neka sekoj den ni bide praznik ne samo denes :) Eve po edna ruzicka i cokolatce posle kafeto user posted image

user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 272
8.3.2011 9:56:14   
Twins
user posted image

(Одговор на членот Blue Glow)
Непосредна врска до пораките: 273
8.3.2011 10:05:16   
amelbebe
sreken 8-mi martuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 274
8.3.2011 10:56:12   
Martins mom
Инаку да се надоврзам на синоќешниот муабет за Идол, абе збеснав ко го слушнав Иван Раденов како ја пее Фајнал каунтдаун...ептен е добар дечкото, дефинитивно ми е фаворит, дури и гласавuser posted image После него, добар ми е и Ивицаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali pievte folna kiselina?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!