|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
21.3.2011 23:24:39   
mimo
anonimen ako testot ti pokazaluser posted image  crti znaci bil pozitiven nisto ne e cudno sno nemas znaci toa kaj site zeni ne e isto

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1076
21.3.2011 23:25:29   
mimo
tebe so sreka ne ka ti i ti posakuvam da e tocen testot

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1077
22.3.2011 17:00:43   
Bobe
lele devojki pomos eve pisuvam i tuka veke ne znam kade da pisam
vcera dobiv ama rozevko nekoja boja 2-3 kapki denes pak isto,si ja znam bojata na user posted image  ne e taa,imam grcevi ama ne tolku koga imam obilno kako i sekoj pat,pred da dojdat tie kapki mislev ke me skine ovoj pat ama nisto sto mislite mozno li e???molam dokolku imala nekoja vakvo iskustvo da mi piseuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1078
22.3.2011 17:23:40   
mamamoni
еве ги моите знаци за бременост: болки и грчеви исто како кога добивав, сега незнам какви ќе бидат затоа што сеуште немам добиено одкако сум породена, болки во градите исто такви и мали исцедоци и тоа розево многу бледо на неколку дена, околу две недели мислев дека ќе добијам во секој момент и затоа не направив ни тест затоа што ми се случувало некогаш да ми касни околу 10 дена, кога отидов на гинеколог бев околу 6 недели бремена

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 1079
22.3.2011 17:56:24   
Bobe
fala mamamoni na odgovorot!!user posted image
malku sum zbuneta ne znam sto e rabotava,ama sigurno edno znam ovaa ne e user posted image svetlo rozeva boja e dosega trebase utop da bidam ova ne ni osekam koga izleze voobicaeno znam tocno koga ima,gradite samo mi gorat od vreme na vreme bradavicite icesto sum vo wc

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1080
23.3.2011 14:28:33   
negla
vo ponedelnik treba da dobijam, a nemam nikakvi znaci na pms.za razlika od predhodnite denovi denes se custvuvam podobro.

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 1081
23.3.2011 21:33:46   
miss
Fala mimo,se nadevam deka si vo pravo,uste nemam dobienouser posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1082
24.3.2011 15:54:51   
ana33
zdravo na site jas sum nova ,premnogu sakam  crtici da vidam od januari mesec pokusavame za ali ovoj mesec mi dojde  na 3 mart i od 10 mart pa na tuka sekoj dvtori den imame sex pa mislam oti ke uspeeme da gi vidam konecno tie  crti simptomi i imam i nemam pred nekoj den osetiv jaka bolka vo dolniot del na stomakot levata strana i se osekam umorno gradite pocnaa da me cesaat i placliva i nervozna stanav ako moze nekoj da mi kaze poveke nesto okolu ova dali ima sansi da sum i koga da go napravam testot

(Одговор на членот mimo)

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1083
24.3.2011 19:27:21   
mimo
ana33 uste e rano za da zaes i mozda tie znaci ti se pretstorat na tebe ne misli na toa opustise pa sve ke bide a za test ako si imalla na 3 mart ti test treba da naprajs od 5.... aprill

(Одговор на членот ana33)
Непосредна врска до пораките: 1084
24.3.2011 22:41:07   
humana
Deneska trebase i jas da dobijam ama nedobiv,se nadevam deka user posted image vesterkata nema da mi dojde iako sum nekako so neveruvanje,gradite ne me bolatsamo sve mi stoi na grlo kako za povrakanje a ne povrakam,mozebi i od premnogu sto sakam da sum bremena pa mi se simtomive,me boli po malku vo dolniot del na stomakot,i jajnicite,daj Boze da sum bremena

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1085
24.3.2011 23:12:50   
Olivia
Ajde himana stiskam palci za tebe da ne ti dojde i da si vidis konecno user posted image , i na site drugi samo opusteno vodete ljubovuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1086
24.3.2011 23:22:05   
humana
Samo me buni ova so gradive sto ne me bolatuser posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1087
24.3.2011 23:26:50   
*mika*
Humana, toa so gradite nemora nisto da znaci kaj sekoj simptomite se razlicni.. sega samo opusteno user posted image  i stiskam palci za user posted image

Непосредна врска до пораките: 1088
24.3.2011 23:36:14   
humana
Fala vi se nadevam deka konecno sum user posted image user posted image ,ova nezvesnosta ubiva

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1089
25.3.2011 9:55:45   
negla
humana,kako si?ima li nesto novo utrovo? mene sinoga mi se fati od polovinata nadolu i i mislev deka utrovo ke dobijam ama nisto ke cekame do ponedelnik.sekoj muskul me bolese od polovinata nadolu i sum zaspala user posted image

Непосредна врска до пораките: 1090
25.3.2011 9:56:46   
negla
ana 33 , sto napravi?ke ne izraduvas li so user posted image ?

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 1091
25.3.2011 10:00:18   
ana33
ti blagodaram mimo mnogu mi treba podrskata izgleda pemnogu sum opteretena so zelbata za user posted image koga bide bide zdravje 

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1092
25.3.2011 10:15:09   
ana33
o draga moja treba da cekam do 4 ili 5 april da napravam test rano mi e nadevam se deka ke ve izradivam ama ova cekanje me ubiva  pocnaa gradite da mi se osetlivi i kiselini da me macat pa ke videme zdravje kaj tebe kako e? koga ja NE ocekuvas user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1093
25.3.2011 10:19:43   
ana33
e sega procitav oti treba da dobies vo ponedelnik nadevam se deka nema de dobies i deka ke ne izraduvas mnogu obavezno da kazes ocekuvame pozdrav mnogu i samo opusteno kaj mene vo ch e prava prolet pa denes planiram da prosetam so sinot koj sekoj den mi kazuva ajde mamo rodi mi bratce jas ke go cuvam user posted image user posted image srce e kako da ne dojdam do user posted image crti ajde kazete greota za deteto user posted image user posted image pozdrav i prijaten den na site

Непосредна врска до пораките: 1094
25.3.2011 10:31:41   
mimo
user posted image user posted image user posted image user posted image  ana33 i jas imam since i on isto mi kazuva

(Одговор на членот ana33)
Непосредна врска до пораките: 1095
25.3.2011 10:34:10   
ana33
sigurno keuser posted image si veruvam i jas taka se osekav vo prvata bremenost  pokasno pocnaa gradite da me bolat i nemav mnogu simptomi so sreka 

Непосредна врска до пораките: 1096
25.3.2011 10:36:12   
ana33
gledas srcenca se mora da im rodime i samo pozitivno i ke bide user posted image ke se raduvame 

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1097
25.3.2011 10:37:50   
ana33
mimo sto naprai ti ima li novosti kako se osekas pies li dabroston? jas mislam ovie gi davaat na trudnici . mislam oti si  i ti posakuvam od  da taka bide 

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1098
25.3.2011 21:12:44   
porcelina
se obiduvame da imame user posted image veke 3 meseci, no bese neuspeshno. nemam nikakvi znaci na bremenost, osven promenlivoto raspolozenie i postojana zelba za jadenje user posted image , a veke mi docni 3 dena. ne znam shto da mislam. bidnalo rabota ili ne?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1099
25.3.2011 21:24:24   
lilicka
Porcelina земи си тест за бременост штом ти доцни и ќе дознаеш,а да знаеш дека неколку месеца обидување не е ништо страшно!!
Поздрав!!

(Одговор на членот porcelina)
Непосредна врска до пораките: 1100
Страница:   <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Слободно време
predrag

Што правите во слободното време

читам (21%)

гледам ТВ (29%)

слушам музика (2%)

одмарам (13%)

нешто друго (12%)

СЛОБОДНО ВРЕМЕ??? (23%)

Број на сите гласови: 84

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!