|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
28.3.2011 14:40:30   
ana33
e humana kako si ti? sto ima novo? koga ke prais test se mi e izmesano mozda i si mi rekla ke me izvinis 

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1126
28.3.2011 14:46:04   
negla
aaa,koga ke pravime test za bremenost?mene denes treba da ne mi dojde!!!!  si cekam jas! user posted image   user posted image   user posted image  

(Одговор на членот ana33)
Непосредна врска до пораките: 1127
28.3.2011 14:48:21   
ana33
e kako si negla pa ti sto resi koga ke prais test? osekas nekoi simptomi? jas od vcera mi se gadi imam kiselini vo zeludnikot i me boli krstot pozadi kako da ke dobijam jas treba da cekam do nedela pa da praam test 

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 1128
28.3.2011 14:51:35   
negla
mene samo bubrezite kako da me bolat po malku  kako za dobivanje user posted image   i bradavicite me bolat na dopir ,a drugo nisto ne mi e!ne me drzi mesto ama ke vidam ako denes ne mi dojde moze utre da kupam test.

Непосредна врска до пораките: 1129
28.3.2011 14:53:52   
ana33
a ti doaga redovno user posted image ? ajde ako si utre ke pokaze a sigurno si user posted image da ne izraduvas utre ke cekam samo opusteno 

Непосредна врска до пораките: 1130
28.3.2011 14:56:52   
negla
da , redovna mi e ama se somnevam deka ke bidam sreknicka pa od prv pat da se fati za user posted image   user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1131
28.3.2011 15:06:11   
ana33
moze kako ne samo napraj test utre i javuvaj ti posakuvam sreka

Непосредна врска до пораките: 1132
28.3.2011 15:10:07   
negla
 oti treba da odam na rabota si staviv allways za sekoj slucaj da i tekne na taa da dojde!!!

Непосредна врска до пораките: 1133
28.3.2011 16:04:14   
mimo
mi kasni 12 dena!! koga e mozno da sum zabremenila ako voopsto sumuser posted image ajde racunajte dali ima sanci da sum user posted image  posledna user posted image  bese 15 februari ali ne  znam koga sum ovulirala ciklusot mi bese na 37 dena  odnosi sum imala na sekoj 2 den..(. na 25)petokot bef kaj ginekolog i me vide vo eho pregled mi kaza deka nema znaci na bremenost a nema ni znaci deka ke dobiam user posted image  nema ni cista nema nisto vika pocekaj ama neznam kolku ce pocekam umiram od cekajne. a jas pijam i dabroston taka mi rece da pijam

Непосредна врска до пораките: 1134
28.3.2011 17:09:20   
humana
Jas utre ke pravam test ako deneska ne mi dojde,neznam duri mi e srav,vise id taa edna crtka,i se mislam dali da napravm,so ova simtomive sum katastrofa,deneska pomalku me bolat gradite,ne mi se povraka,a vcera imav zapek i na edna stranica procitav deka toa e eden od simtomitehahahha,da se raduvas na zapek be,do tamu sme stignale,neznam sto da kazam vise,kako vikaat nadesta posledna umira,mimo moze da si bremena mila ne se razocaruvaj znam deka cekanjeto ubiva,ama smireno bez nervozi i nie ke si gi vidime nasiteuser posted image user posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1135
28.3.2011 17:20:24   
porcelina
eve i tuka da informiram...simptomi za bremenost - nikakvi, user posted image nemashe na testot sabajlevo, bev na doktor i tamu nemashe nishto....mi rece da pocekam ushte nekolku dena...ako izdrzi srce junacko...ako ne op preku krv ke se testirame user posted image inaku dobrata vest e deka cistata ja nema user posted image ne gubam nadez i mislam deka sum user posted image samo shto bepceto mi e nekako sramezlivo i ne saka da se pokaze user posted image

a za drugite golem pozrdav i samo vedri misli. mi mirisa na mnogu bremeni zencinja user posted image

Непосредна врска до пораките: 1136
28.3.2011 17:44:39   
humana
porcelina mila daj Boze da si vo pravo i site nie da si bideme bremenicki:)))a ti sogurno si,so takov pozitiven stav Gospod sigurno ke ti dade bebence,pozdrav mila

(Одговор на членот porcelina)
Непосредна врска до пораките: 1137
28.3.2011 18:13:32   
porcelina
so pozitiven stav sekoja prepreka izgleda po lesna, a so vakvo drushtvo kako RR sekoja prepreka e mala. zatoa vooruzeni so pozitivni misli ke ocekuvame pozitivni rezultati. ne gubete nadez i da nema nishto ima drug den i milion drugi nacini.
pozdrav i cekame user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1138
28.3.2011 19:22:10   
Natasa981
Negla, jas po bolnite bradavici sfativ deka sum bremena :) Neizdrzliva bolka i pecenje na bradavicite, duri otidov do apteka da baram care:) Na dobar pat si , ti posakuvam mnogu sreka:)user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1139
28.3.2011 19:34:00   
negla
znaci nekako mi se nabreknati i koga ke gi dopiram me bolat,a inaku ne!user posted image  inaku si kupiv test ama nema da go upotrebam po petok.ke cekam ma sto bide neka bide,da sme nie zdravi i veseli pa koga ke saka gospod togas ke dojde i user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1140
28.3.2011 19:36:41   
negla
humana,stiskam palci za tebe!!ti ja pustam celata energija za utre da si gi vidis svoite user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Непосредна врска до пораките: 1141
28.3.2011 20:11:34   
humana
мм ме предомислува,ми вика што ке правиш утре тест,да сум почекала,а јас кутрата нестрплива,па к видам ако издржам нема да го направам,нечла мила фала на подршката

Непосредна врска до пораките: 1142
28.3.2011 20:55:34   
sharlot
Draga humana,sekoj den koga ke ja otvoram stranicava gledam dali ima nekoj tvoj post i so netrpenie cekam da ne izraduvas.Ajde ....... ti drzam sreka,ovoj mesec ti da bides najsrekna ringerajka:)))

Непосредна врска до пораките: 1143
28.3.2011 21:06:20   
cleo
Ringerajki, jas od pred dva dena imam non stop minimalno pokacena temperatura 37,1/2. Od Petokot (posle ovulacijata) primam i Utrogestan 2x200 mg i Aspirin 100. Mozno e da mi e i od Utrogestanot, no sepak ako ima nekoja so slicno iskustvo neka pise. Citav deka dobar znak e temperaturata da ne opadne posle ovulacija. Pa sega so Gospod napred do user posted image  Vase mislenje..?

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1144
28.3.2011 21:11:54   
*mika*
Eve i od mene mala poddrska za ovaa tura iscekuvalki user posted image  baagi ve ima user posted image  i vi se cudam na silata, kako uspevate i so nekoj den kasnenje da ne istrcate do apteka za test ili do dr, za test preku krv... alal da vi e user posted image  jas neznam dali ke go docekam ni denot koga treba da NE mi dojde.. moze ke napravam 2-3 dena pred toauser posted image  samo jas sum so vtorata tura, ima 2-3 ringrajki okolu 5ti sto ke pravat test user posted image  i ke si gi vidat svoite user posted image  kako sto vie ke si gi vidite nedelava (poinaku ne ni pomisluvam neli ?? user posted image ) pa ajde da vidime koj ke go lapne televizorot za Nova Godina user posted image
Humana, lesno im e na mazive, si rabotat po cel den, si gledaat fudbal.. i posle.. "aj be pocekaj uste nekoj denuser posted image .." a nie kutrite, ne pocesalo nesto, ne zabolelo..zapek sme imale ednas.. odma tamu ni se mislite... jas ni mozam da rabotam.. ni TV da gledam...samo na user posted image mislam user posted image .. raceve samo na gradi mi se user posted image  i kako da pocekam ceeeela nedela da mi kasni??? pa toa e cela vecnost.. ke poludam user posted image
so srekja na site !!!! krajno vreme e da se premestime na druga tema na forumov user posted image

Непосредна врска до пораките: 1145
28.3.2011 21:20:11   
*mika*
Cleo jas i te se nesto so isti prasanja user posted image  istoto i mene mi se desi prethodniot ciklus, imav bolka nekade 1 nedela po ovulacija, i bev 100 % deka sum user posted image  pa si pocnav so utrogestanite, i temperaturata mi bese 36.9 celo vreme.. a mene najmnogu mi se kacuva e 36.7.. pa koga go prasav dr, mi vika utrogestanot ne ja kacuva temperaturata.. ama koga svativ deka ne sum trudna (3 negativni testa) i so 6 dena kasnenje zaradi nego, go prestanav utrogestanot, i naredniot den mi padna na 36.6, i dobiv uste istiot den. Moe mislenje e deka sepak malku ja kreva temperaturata. Ama toa ne e bitno kaj tebe, bitno e deka ti si na dobar pat user posted image
Jas idam utre da ispitam progesteron, da vidam dali ke ima potreba od utrogestan ovoj mesec, da ne se lazam pak kako prethodniot mesec user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1146
28.3.2011 22:58:17   
humana
sharlot fala ti mila na ubavite misli i podrskata isto i na site vas sto ne podrzuvate sekoj den,mika mila i jas nemozam da docekam da si gi vidam crtkite veruvas deka mi ide uste sega da go napravam testot,ama se plasam od novi razocaruvanja,i ne samo sto gi pipkam gradive na sekoja minuta,tuku i site drugarki mi gi gledaatuser posted image user posted image ,na sestra mi po 4 pati na den i gi pokazuvam,i mislam pocnaa da me bolat od sto gi stiskam samo kako nekoja ludacauser posted image ,i jas isto kako tebe ni spijam ni mi se jade samo na bebe mislam,sinojka do 4 sum lezela vo krevet i cel film smisliv,ajde ako mi kupi test ke go napravam,samo se plasam od novi razocaruvanjauser posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1147
31.3.2011 19:32:30   
ana33
user posted image user posted image user posted image user posted image e ima li nekoj so znaci na brmenost da ni kaze falaaa

Непосредна врска до пораките: 1148
31.3.2011 21:43:54   
stars
Devojki pomagajte :) mi docni nekolku dena( od sekogas sum imala neredoven ciklus) no denovive postojano imam vrtoglavici.Mozno e da kaze nesto?? devojceto mi ima samo 4 meseci a jas ako sum povtorno bremena user posted image ne e strasno so sepak user posted image postojano imame odnos so kondom! sto mislite, mozno e ili ne?? pozz

Непосредна врска до пораките: 1149
31.3.2011 21:58:47   
Olivia
Stars po poroduvanjeto ciclusot e neredoven vo poveketo slucaevi kako sto velis i samata deka i odsekogas si imala neredoven ciklus,taka da nema mesto za panika i stom velis deka imate odnosi so kondom mislam deka sansite za bremenost ne postojat.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот stars)
Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali cesto go poset_uvate sajtot na Ringeraja?

Da (40%)

Ne (20%)

Ponekogas (40%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!