|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
25.3.2011 11:43:18   
Martins mom
Почнавме да ги користиме Дајперс и преееезадоволна сум. 2 пакети потрошени и ниту еднаш не ми протеклеuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 576
25.3.2011 13:20:27   
Тања РР
Ние сме на Виолета и јас сум задоволна од нив но може да ги пробаме дајперс, ми се чини малку поефтини доаѓаат.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 577
25.3.2011 14:15:33   
Gorde J
Nie koristime pampers premium i sum prezadovolna nekako ne mi se dopaga toa sto drugite peleni se parfimirani. Mozebi se poskapi ama jas ne koristam parfimirana toalet hartija a ne pak taa cel den da kisne vo parfemi ne mi e prirodno

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 578
25.3.2011 15:04:39   
bebe82
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Почнавме да ги користиме Дајперс и преееезадоволна сум. 2 пакети потрошени и ниту еднаш не ми протеклеuser posted image user posted image

Користев Памперс премиум кер ама ми пропустаа, па земав Дајперс, добри се ама многу се крути. Коритстев и кам бебе, тие како подобри да беа, помеки, многу слични со Памперсот.
Сега земав Памперс актив бејби, имаат и играчка, па ќе видиме како ќе се покажат.

Непосредна врска до пораките: 579
25.3.2011 15:26:50   
aneandrej
Кога ќерками беше бебе користев Памперс бебе потоа Кан бебе .Сега за синот користам Evy baby и да ви кажам право презадоволна сум.Со еден памперс поминуваме цела ноќ и не пропуштаат.

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 580
28.3.2011 17:26:21   
Nadezna
Jas po tolku maka gi najdov Dajpers, najdobri se.
Tanja, probaj gi, podobri se od Violeta

(Одговор на членот aneandrej)
Непосредна врска до пораките: 581
28.3.2011 18:08:12   
Sandric
Mene ne mi se, nekako dajpersot se potesni i ne mi go preklopuvaat ubavo od stranata. Nekako Violeta koristime celo vreme i mene mi se super

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 582
28.3.2011 19:06:32   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

Користев Памперс премиум кер ама ми пропустаа, па земав Дајперс, добри се ама многу се крути. Коритстев и кам бебе, тие како подобри да беа, помеки, многу слични со Памперсот.
Сега земав Памперс актив бејби, имаат и играчка, па ќе видиме како ќе се покажат.

Сигурно си грешка, дајперсот се многу меки, ништо не се покрути од кан бебе или памперс

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 583
28.3.2011 21:49:06   
Natuska85
Мамички за во болница да земам од 3-6 кг?Тие најмали се така?И дали да земам од поголемите пакувања или од помалитеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 584
28.3.2011 21:54:45   
Luci
Јас земав Pampers New Baby 1 (2-5кг) мало пакување, откако го потрошив тоа преминав на 2 (3-6кг)

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 585
28.3.2011 22:11:24   
AnnaMolly RR
Тие земи си ги, Натушке. Од 3-6 кг. 

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 586
28.3.2011 23:32:33   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мамички за во болница да земам од 3-6 кг?Тие најмали се така?И дали да земам од поголемите пакувања или од помалитеuser posted image

Земи од најмалите мало пакување за почеток, па ќе видиш колкав ќе се роди бебушот, може ќе треба одма да преминете на 2каuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 587
29.3.2011 10:20:46   
Felly RR

И ние еве извесно време користиме Дајперс, и стварно се многу добри. Со Памперс Слип&плеј на 2 саати прокиснуваше, а исто и со канбебе. А со Дајперс се нема случено.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 588
29.3.2011 10:26:01   
denim
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

I nie isto sme u zadnje vreme na Daipers; Toa pampersite site vrsti ne gi biva... Sabajle utop mokri. Ne sum bila zadovolna od niv nikogash
И ние еве извесно време користиме Дајперс, и стварно се многу добри. Со Памперс Слип&плеј на 2 саати прокиснуваше, а исто и со канбебе. А со Дајперс се нема случено.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 589
29.3.2011 10:29:10   
Maca25
И ние користевме Дајперс и искрено ноќе скоро никогаш не и прокиснуваа. Имам купено Памперс Слип&Плеј, за навечер (затоа што немам купено мушама за душечето) ама не знам какви се, нина не се измочкала во пелена ноќе воопшто веќе 2 недели.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 590
29.3.2011 11:03:21   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

Mene ne mi se, nekako dajpersot se potesni i ne mi go preklopuvaat ubavo od stranata. Nekako Violeta koristime celo vreme i mene mi se super

Sandric,. probaj so pogolem broj, da , potesni sse od violeta, ama i elasticni

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 591
29.3.2011 13:28:38   
bebe82
o d

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

Сигурно си грешка, дајперсот се многу меки, ништо не се покрути од кан бебе или памперс

Кога ќе ги споредам со премиум кер ми се потврди. Ама во секој случај не пропуштиле. Само од страна кај лепенките некогаш кога е какана до гуша. Значи се кака и одма после 5 мин ја пресоблакам тие протекле user posted image . Тоа сите пелени до сега од таму ми протекуваат. Серка голема е user posted image .

Непосредна врска до пораките: 592
29.3.2011 13:34:37   
Beatris

Натушке земи 1 од белите Pampers (2-5 kg). Се консултирав со педијатарот на предавањата и ми рече таман си се тие, земав големо пакување (78) и така ќе ги потрошиш за 10тина дена или две недели па ќе земеш после бр. 2 (3-6 кг).

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 593
29.3.2011 13:41:01   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Натушке земи 1 од белите Pampers (2-5 kg). Се консултирав со педијатарот на предавањата и ми рече таман си се тие, земав големо пакување (78) и така ќе ги потрошиш за 10тина дена или две недели па ќе земеш после бр. 2 (3-6 кг).

Белите Памперс се викаат Pampers premium care 1user posted image еве ги:
user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 594
29.3.2011 13:58:17   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Белите Памперс се викаат Pampers premium care 1user posted image еве ги:
user posted image

Потпис.
Ама јас Дамјан Смао две пакувања на Памперс му земав, од 3-ка натаму се неисплатлици, а сите плени вршат работа, ако не и подоброuser posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 595
30.3.2011 15:52:09   
tnade
 Nie koristime bekutan i sum zadovolna od niv,  za vo bolnica zemav malo pakuvanje bekutan 2 od 3-6 kg

Непосредна врска до пораките: 596
4.4.2011 14:58:01   
AnnaMolly RR
Јас имам еден проблем.
Моево буце има 11 и пол килограми и користев до сега Памперс слип енд плеј 5, најголемите од 11 до 24 кг. Ама кнап му се веќе, му прават црвенила кај ноџињата. А најголеми се. Сега зедов Дајперс од 12 до 25 кг, некако покомотни му се од Памперс, ама мислам дека пак му се кнап. И тие се најголем број од Дајперс. Во стомачето добри му се, ама бутчињата му се дебелки и тој дел ни е проблематичен.
Не можам да се изначудам како на бебе од речиси 12 кг му се мали пелени наменети за бебиња (да не речам деца!) до 25 кг!

Кажете некои други ако знаете кои се поголеми.

Live and let live

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 597
4.4.2011 15:48:02   
Џесика
АнаМоли, и јас ја имав истата мака, па на таа килажа од 11 и пол кг прејдов на Памперс 6ка... и Виолета 6ка се комотни...пробај... а кога ќе прооди, ќе се истенчи во ноџињата, па полесно ќе биде user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 598
4.4.2011 21:58:12   
AnnaMolly RR
А колку пари се Памперс 6 и Виолета 6?

Live and let live

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 599
4.4.2011 22:09:27   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

А колку пари се Памперс 6 и Виолета 6?

pampers jambo се околу 1000ден без разлика кој број се само помалку пелени има, а за виолета поима немам колку пари се

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?