|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
22.1.2011 17:21:42   
dostickage
Puffies-ot se prva liga.Definitivno treba da se proba.Najubava pelena sto sum imala do sega.
Nie imavme maka so pampersot non stop mu propustaa,se probavme i pogolem broj ...sve sto ni tekna.Ama Puffies se definitivno najbolje i plus cenata im e super.Pozz

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 526
22.1.2011 17:34:35   
baby_bump
Какви се цените на овие пелени? за килажа од 4-9кг миди?
Читам имало пакувања со 11,22 и 89 парчиња.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 527
22.1.2011 17:40:44   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby_bump

Какви се цените на овие пелени? за килажа од 4-9кг миди?
Читам имало пакувања со 11,22 и 89 парчиња.

i kaj gi ima

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот baby_bump)
Непосредна врска до пораките: 528
22.1.2011 21:35:02   
riba79
denes gi vidov vo tinex diskont ama cenata ne ja zapamtiv ..mislam deka se ukrainski..pozdrav

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 529
23.1.2011 16:27:34   
Nadezna
Pufies, 82 peleni-799 denari

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 530
25.1.2011 22:39:39   
petra27
Nie koristime pampers i sme zadovolni...sega mu stavam 3ka od 4-9 no slednite ke mu gi zemam od 7kg...ne mi propustile ic,super mi se,Stefan ima okolu 7kg a e 2 ipol meseci...edinstveno neznam kako da se resam od kakite...sekogas koga kaka mu odi nanazad.....i pri soblekuvanje lom mu se pravi povojot i bodito...toa se slucuva koga kego legnam na grpce..

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 531
26.1.2011 18:28:50   
Nadezna
Najdov Huggies peleni, isto cena ubava, ama pak zemav Daipers Flex.... Ako pak propustat , ke gi menuvam.
Strav mi e od cesta promena da ne mu izleze alergija...a smenivme nekolku tu\ipa pelenmi, ovie najmalku pustija....

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 532
26.1.2011 19:53:40   
Maca25
Од менување пелени не може да му излезе алергија. Како иначе ќе знаеш кои се најдобри за твоето дете. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 533
26.1.2011 23:16:21   
Nadezna
Sto vikas user posted image
Mi ostanaa Violeta, Pufies i Huggiesuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 534
28.1.2011 21:52:49   
lukas
aj kazete mi mislenje za cam bebe pampersite sakam da pocnam za lukas takvi da kupvam,
4 ka
i kolku pari se da ne znajte?
pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 535
28.1.2011 21:54:43   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Puffies-ot se prva liga.Definitivno treba da se proba.Najubava pelena sto sum imala do sega.
Nie imavme maka so pampersot non stop mu propustaa,se probavme i pogolem broj ...sve sto ni tekna.Ama Puffies se definitivno najbolje i plus cenata im e super.Pozz

kolku se?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 536
28.1.2011 21:55:14   
Pepelaska *
nie imavem takvi ( can bebe )ama ni propustaa nekako ili ne mu ja mestevme ubavo neznam ne bev tolu iskusna togas a znam mnogu moi drugarki gi koristat i zadovolni se a mislam deka se poevtini od drugive

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 537
28.1.2011 22:04:19   
lukas
veke e golem ne mora da mu klavam poveke pampers ne se prestignuva a razlikata pomegu pampers i can bebe i bekutan e navistina golema...pa da vidime ke probam so malo pakovanje..pozz fala pepelaska

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 538
28.1.2011 22:15:48   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

kolku se?

Golemina 3=82 peleni -800 denari

Непосредна врска до пораките: 539
28.1.2011 22:36:19   
lukas
user posted image

Непосредна врска до пораките: 540
28.1.2011 22:43:24   
Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

aj kazete mi mislenje za cam bebe pampersite sakam da pocnam za lukas takvi da kupvam,
4 ka
pozz

Can bebe 4-ka gi zemav 660den. Mislam 72 parcinja bea vnatre. Gi koristime od ragjanje i sum zadovolna. Dosega propustile samo 3-4 pati. Ama noke stavame Pampers.

Непосредна врска до пораките: 541
28.1.2011 23:24:08   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

4 ka
pozz

ние ги користиме долго време и искрено задоволна сум  , сега купив од новото паковање , лилаво е ама се навистина поубави од порано ама за некоја пелена помалку , мислам 66 да не се , страничните лепенки се со ластиче како кај памперсот.

Непосредна врска до пораките: 542
28.1.2011 23:28:45   
Џесика
 И канбебе ги напраиле со еластични лепенки? не знаев, баш ќе пробам...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 543
1.2.2011 14:08:51   
lila_mk
puffies se dobri , kazete kade po aptekive gi ima osven vo tineks i ramstor? ovaa cenata 82 peleni = 799 den od koja apteka e? tineks se poskapi

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 544
1.2.2011 21:57:36   
Maci3
ИЗВОРНА ПОРАКА: lila_mk

puffies se dobri , kazete kade po aptekive gi ima osven vo tineks i ramstor? ovaa cenata 82 peleni = 799 den od koja apteka e? tineks se poskapi

Mislam deka i vo Zegin gi ima

(Одговор на членот lila_mk)
Непосредна врска до пораките: 545
1.2.2011 22:27:30   
Nadezna

Ova e cena kaj mene vo Butel vo market...

(Одговор на членот Maci3)
Непосредна врска до пораките: 546
2.2.2011 1:08:19   
baby_bump
До сега сум најзадоволна од Puffies и од цена и од квалитет.

Непосредна врска до пораките: 547
2.2.2011 15:22:33   
Nadezna
Ај да ве расположам малку user posted image

КЛИК

< Поракaта ја уредил mila mama -- 2.2.2011 18:41:22 >

(Одговор на членот baby_bump)
Непосредна врска до пораките: 548
3.2.2011 10:30:54   
skorpijana
Puffies so elasticni lepetki li se sakam da probam uste tie mi ostanaa ne probani user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 549
3.2.2011 14:45:05   
Nadezna
Spored reklamava na sajtov, da

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?