|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
12.4.2011 23:31:10   
mila mama
Па затоа ти викам мама26-ти место муштерии да фатиш, ти не бркаш!
Туку шала на страна навистина ли не сакаш да ни удриш една фарба? user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 951
12.4.2011 23:31:23   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

sorry zenski do vc,nego viktory ti sto napravi? moja preporaka e da odis na frizer da ti se izvadat prameni i potoa na cela kosa [ dve do tri nijansi posvetla boja ]

eee sega ako me cekas mene licno ke porasne i tvojata prirodna user posted image user posted image user posted image

(озбилно во моментов user posted image ) осветлена ми е. Нешто како бакарна или не знам каква веќе. Ама не ми е ни темна ни шарена нешто посебно. Сакам да се офарбам уште еднаш и да скратам врвовите и то!

znam nesto kako cigla boja  user posted image kojznae kolku pati se ofarba za da dobies toa..ova pogore sto ti pisav ne e sala ,da go ispraktikuvas se razbravme?user posted image

Е цигла не бе,Виктори муабети ти вадатuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 952
12.4.2011 23:31:49   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Виктори јас брзо учам, еве си ги запишувам советите од мама26 и уште малку место ординација фризерница ќе отворам user posted image user posted image user posted image

јас ќе палам петардите user posted image user posted image user posted image ти биди мајсторица user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 953
12.4.2011 23:32:18   
mama26

Па затоа ти викам мама26-ти место муштерии да фатиш, ти не бркаш!
Туку шала на страна навистина ли не сакаш да ни удриш една фарба? user posted image

ej nemoj so placenje da ne pocnam i jas user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 954
12.4.2011 23:32:58   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

sorry zenski do vc,nego viktory ti sto napravi? moja preporaka e da odis na frizer da ti se izvadat prameni i potoa na cela kosa [ dve do tri nijansi posvetla boja ]

eee sega ako me cekas mene licno ke porasne i tvojata prirodna user posted image user posted image user posted image

(озбилно во моментов user posted image ) осветлена ми е. Нешто како бакарна или не знам каква веќе. Ама не ми е ни темна ни шарена нешто посебно. Сакам да се офарбам уште еднаш и да скратам врвовите и то!

znam nesto kako cigla boja  user posted image kojznae kolku pati se ofarba za da dobies toa..ova pogore sto ti pisav ne e sala ,da go ispraktikuvas se razbravme?user posted image

Е цигла не бе,Виктори муабети ти вадатuser posted image user posted image user posted image user posted image

а бе се скапаа вадење user posted image Да видеше па да збореше, вака, џабе везење user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 955
12.4.2011 23:33:16   
Natuska85
И официјално сакам да ги прогласам Мила мама и Виктори за чираци на мама26user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 956
12.4.2011 23:33:19   
mila mama
Готово Виктори, после кога ќе излезам на ТВ да зборам за фризури за матури и фарби, на мама26 криво ќе и биде user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 957
12.4.2011 23:35:19   
mama26

da bre i viktory ke place sega user posted image ama posle mojov sovet ako go napravi kako sto i kazav nato ima da ja castis viktors kafinja i sto ke i se prijade u moment ok?user posted image

Непосредна врска до пораките: 958
12.4.2011 23:37:19   
Tanjat7880
I jas povtorno da se vmesham,vie dve dami mislite ke i parirate so soveti kako shto toa go pravi mama26?!!!NEMATE SHANSAAAAAAAAA
Toa go moze,znae,raboti najstrucno mama26 i tocka!!!!

Непосредна врска до пораките: 959
12.4.2011 23:37:28   
mama26

Готово Виктори, после кога ќе излезам на ТВ да зборам за фризури за матури и фарби, на мама26 криво ќе и биде user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image zenski odam jas dobra nok na site

Непосредна врска до пораките: 960
12.4.2011 23:39:32   
Tanjat7880
Odam i jas da ne mi rece utre pak deteto moe "stani mamo,ke zakasnam za vo gradinka"!Dobra nokj

Непосредна врска до пораките: 961
12.4.2011 23:39:58   
mama26
ja cekam nate samo za odgovor ama nema lazenje viktory,samo na frizer bilo koj..i taka bukvalno kako sto kazav..nate spremaj ti parite user posted image

Непосредна врска до пораките: 962
12.4.2011 23:39:58   
Viktori

da bre i viktory ke place sega user posted image ama posle mojov sovet ako go napravi kako sto i kazav nato ima da ja cas_tis viktors kafinja i sto ke i se prijade u moment ok?user posted image

мама26 нема шанса бе. Каква убавица сум јас, ни коса ни бутур не ми крши филм user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Поракaта ја уредил виктори -- 12.4.2011 23:40:34 >

Непосредна врска до пораките: 963
12.4.2011 23:40:34   
mila mama
Тања, па ние само ќе ги оживиме нејзините совети user posted image user posted image user posted image
На фризерницата ќе ставам една табела со работно време на врата, а кога ќе влезеш ќе има тетратка со впечатоците од муштериите и нивни коментари. Е, на првата страна на тетратката ќе напишам “посветено на мама26“ user posted image user posted image user posted image user posted image
Абе ја све сум зимислила веќе правам и бизнис план, туку чекај уште некој совет да добијам од мама26, ама она не дава така занает, еве сеа ко божем на спиење ќе оди user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 964
12.4.2011 23:41:35   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Odam i jas da ne mi rece utre pak deteto moe "stani mamo,ke zakasnam za vo gradinka"!Dobra nokj
dobra nok tanja

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 965
12.4.2011 23:41:46   
Viktori
мама26 не оди ма. Одамна вака не сме се зазбореле!
Од фризерницата коа ти ја отворив! А ти вака ни враќаш а? user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 966
12.4.2011 23:43:29   
Natuska85

da bre i viktory ke place sega user posted image ama posle mojov sovet ako go napravi kako sto i kazav nato ima da ja castis viktors kafinja i sto ke i se prijade u moment ok?user posted image

Ок бе не правам проблем за частење,кафе мафе ,сладолед,мафини се што сакате ама и ти да не дружиш мама 26,а?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 967
12.4.2011 23:43:38   
mama26

da bre i viktory ke place sega user posted image ama posle mojov sovet ako go napravi kako sto i kazav nato ima da ja cas_tis viktors kafinja i sto ke i se prijade u moment ok?user posted image

мама26 нема шанса бе. Каква убавица сум јас, ни коса ни бутур не ми крши филм user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image   nema veze,jas dadov sovet epa sega tolku od mene,dobra nok

Непосредна врска до пораките: 968
12.4.2011 23:44:50   
mama26

мама26 не оди ма. Одамна вака не сме се зазбореле!
Од фризерницата коа ти ја отворив! А ти вака ни враќаш а? user posted image user posted image user posted image user posted image

moram viktors rano treba da stanam a nesakam utro bas user posted image

Непосредна врска до пораките: 969
12.4.2011 23:45:44   
Viktori

Ок бе не правам проблем за частење,кафе мафе ,сладолед,мафини се што сакате ама и ти да не дружиш мама 26,а?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Гледаш натушке, права мајсторица, фраерка се прави! Демек кажав јас, па ти види си user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 970
12.4.2011 23:46:12   
mila mama
Луѓе ајде и јас станувам...
Еее баш убав муабет свртевме! Ве сакам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 971
12.4.2011 23:46:35   
mama26

aj na zdravje castenje i ne mi menjaj temi bikce [ vo horoskop ]user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 972
12.4.2011 23:50:22   
Natuska85
За частењето се изјаснив,туку не даде совет за мене мама26?Овие чираците сумливи ми се сеуштеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 973
12.4.2011 23:50:44   
mama26

Ве сакам user posted image user posted image user posted image

au mila mama nemoj vakvi muabeti molimteuser posted image user posted image

pc..ako produzam ke napravam belja od smeenje odam jas bre ajde dobra nok vidimo se sutra ili preko ili preko user posted image

Непосредна врска до пораките: 974
12.4.2011 23:51:44   
mama26

За частењето се изјаснив,туку не даде совет за мене мама26?Овие чираците сумливи ми се сеуштеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ti ke se farbas?

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?