|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
16.4.2011 11:31:24   
ikki
dobro utro ringerajki, povelete na kafe
user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1001
16.4.2011 12:06:52   
Pepelaska *
Добро утро, јас ќе се послужам топличко кафе во ова тмурно ладно утро, фала ти

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1002
16.4.2011 15:30:04   
penelopa
И кај нас денес облачно се мачи да заврне...ништо од шетање во природаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1003
16.4.2011 15:56:46   
Maca25
И јас сега си направив кафе, сите спијат дома, јас тамам имам време на раат да си испијам кафе и да видам што има ново на РР. Нина не ми дава да седам на комп. многу user posted image . Времево е заникаде, едвај чекам да се оправи и да шетаме по цел ден. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1004
17.4.2011 9:12:59   
arh_diz
Dobro utro ,kako ste ova nedelno utro

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1005
17.4.2011 9:21:10   
Палешка РР
Добро утро, јас сум супер, си подготвувам нешто за РР и преубаво се чувствувам.

Ајде по едно кафенце за сите ранобудници.

user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 17.4.2011 9:23:32 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1006
17.4.2011 9:29:17   
Felly RR
Фала за кафенцето Палешка, јас си сварив, пуштив комјутер, и го заборавив (заглавив на РР) user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1007
17.4.2011 11:08:42   
Martins mom
Досаден, тмурен викенд....секогаш ми е глупо кога сме заглавени дома, побавно ми врви времетоuser posted image
Вие како сте рр-ки??? Што ви се случува???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1008
17.4.2011 11:09:36   
Tanjat7880
Dobro utro i od mene devojki,beshe tmurno i vrnezlivo no neshto se poprava vremevo vo Skopjeuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1009
17.4.2011 11:12:28   
Martins mom
абе од утре рекоа ќе се потстоплело божем...ај баш да видиме, оти со дрвата сме сптен при крајuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1010
17.4.2011 11:13:09   
Pepelaska *
И мене ми врви бавно заглавени дома , овде не да е тмурно мислиш ќе се истури, user posted image аман веќе од времево, јас си гледам Бебе магазин, Мартин заспа , мм на работа пак (незнам од кога не бил дома во недела ) се надевам после барем ќе претрчаме да се видиме со сестра ми и дечко и до кај моите

Инаку , честит именден на сите Цвети и Цветковциuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1011
17.4.2011 11:15:29   
Martins mom
Денес е Цветнициuser posted image user posted image Појма немав...ај нека им е вечно името...
Јас се мислам кај да му ја летнам, кај да го оправам патот денес...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1012
17.4.2011 11:25:23   
Viktori
кај Цвета некоја user posted image
јас уште минатата недела ги тргнав зимските алишта, оваа недела се челичевме, ама не ми се вадат пак! Па нели пролет е user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 17.4.2011 11:27:00 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1013
17.4.2011 11:28:03   
Martins mom
user posted image user posted image user posted image Тоа е најдобра опција, сигурно има спремно нешто благо ко за мене вака што ми се јадеuser posted image user posted image
Во улицата има една Цвета, другачка на свеки, инаку пијаница по професија, па би можела да и’ отидам на именденuser posted image user posted image
Тенкс за идејата Виктори

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1014
17.4.2011 11:31:10   
Viktori
После прераскажи што те зборела свеки твоја! Гарант те спомнала, од љубов не од друго user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1015
17.4.2011 11:33:28   
Martins mom
Аааа од Цвета збор не излегува !!! Не од што е фина и културна, него нон стоп е пијана и стонира на столчето...ти се чини а сега а попосле ќе паднеuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1016
17.4.2011 11:33:34   
ikki
sreken imenden na site.
kako ste mi denes, jas uzasno se 4ustvuvam, nastinata sum davajte lekovi :)))
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1017
17.4.2011 11:35:53   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Аааа од Цвета збор не излегува !!! Не од што е фина и културна, него нон стоп е пијана и стонира на столчето...ти се чини а сега а попосле ќе паднеuser posted image user posted image user posted image  

леле такви баби џапаџики многу мразам user posted image
аууу у кујна до зејтин, оцет шише ракија им стои user posted image
Па божем кафе ти праат тие камен се сторилеuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1018
17.4.2011 11:36:45   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki

sreken imenden na site.
user posted image

за настинка бруфен или парацетамол бапни, ако не е ден-два. За расположение факитол user posted image

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1019
17.4.2011 11:43:59   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki

sreken imenden na site.
user posted image

Izvolte
user posted image

Икки , не се лути, just kiddinguser posted image

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1020
17.4.2011 11:53:33   
Martins mom
Сега излегов на тераса и од секаде само слушам правосмукалки бучат...Еее тоа ти е недела.
Ме фати и мене стрв за чистењеuser posted image user posted image user posted image Одам да зготвам нешто, а патем и да заметам, зачистамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1021
17.4.2011 12:43:56   
mamamoni
а недела ден за одмор и за шетање е user posted image user posted image , туку денеска дома ќе си седиме и ние, од утре надвор се надеваме ако се стопли

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1022
17.4.2011 12:50:27   
Pepelaska *
Хм, ете и мене ми го зедоа Мартин додуша во соседната соба е user posted image да го поиграле па јас одма се залетав кон плакаров хм да се среди или не?user posted image

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1023
17.4.2011 13:06:35   
Maca25
јас како будала од 8 сабајле се расчистив. Сега не можам да мрдам од кичмата. Затоа ќе си седам на комп. додека мм ја занимава Нина. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1024
17.4.2011 13:13:47   
arh_diz
Jas denes relaksirano nekako ne mi se faka rabota.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?