|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
4.4.2011 22:43:18   
Џесика
баш сега земав памперс 6 од тинекс, џамбо пакување со 54 парчиња се 899 ден, а со 64 парчиња се 1032 ден... виолета се околу 800 и нешто

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 601
7.4.2011 10:01:44   
darfil
Пробав Мolfix и не ми се допаѓаат,некако се шушкавни и пропуштаат,а Пуфис се 5-ка

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 602
7.4.2011 10:05:35   
Maca25
Јас имам сега Памперс Слип енд Плеј, користиме само за навечер и секој ден кога и ја вадев беше пелената сува. Ноќеска пиеше многу вода и Нина и се измочкала во пелена (после 3 недели сува пелена ноќе) и беше утоп мокра. И стомачето и нозете и беа камен ладни. Не ми се свиѓа што немаат растегливи лепенки. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот darfil)
Непосредна врска до пораките: 603
7.4.2011 10:23:50   
penelopa
Памперсот Sleep and play немаат растегливи лепенкиuser posted image прв пат слушам ај ќе проверам тука како е. Баш сакав да купам од овие памперс мада Active baby му се супер.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 604
7.4.2011 13:52:25   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Белите Памперс се викаат Pampers premium care 1user posted image еве ги:
user posted image

Баш сега бев да докупам некои работи и земав вакви за почеток ама 2ка од 3-6 кг.Земав мало паковање за почеток 32 парчиња има внатре.

Туку сакав да ве прашам по колку пелени одат дневно кај новороденче,немој овие да не ми стигнат за во болница user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 605
7.4.2011 13:55:53   
baby_bump
Зависи по колку пати ќе го пресоблечат во текот на денот, ама рачунај на секои 3 часа, значи 8 за еден ден, ако седиш 3-4 дена во болница ќе ти стасаат 32, а за повеќе дена ќе докупиш уште, само со лесно нека е......

< Поракaта ја уредил baby_bump -- 7.4.2011 13:56:10 >

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 606
7.4.2011 17:11:31   
Snowhite RR
Јас мислам дека по 3 пелени ми земаа секој ден, ама што се секираш Натушка ако не ти стигнат мт ќе ти донеси, јас кога отидов носев само неколку колку за првиот ден, после другите мм ги донесе

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот baby_bump)
Непосредна врска до пораките: 607
7.4.2011 17:12:38   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby_bump

Зависи по колку пати ќе го пресоблечат во текот на денот, ама рачунај на секои 3 часа, значи 8 за еден ден, ако седиш 3-4 дена во болница ќе ти стасаат 32, а за повеќе дена ќе докупиш уште, само со лесно нека е......

8 за еден денuser posted image user posted image user posted image Мислиш дека ноќе ги преслекуваатuser posted image user posted image Нема шанси

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот baby_bump)
Непосредна врска до пораките: 608
7.4.2011 19:07:31   
Pepelaska *
Мене воболница ми стигна едно мало пакетче памперс, ги преслакаа два или трипати дневно, навечер сабајле и попладне

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 609
7.4.2011 22:10:54   
Calypso
Не ги пресоблекуваат на 3 часа, туку поретко. Барем 4-5 пелени одат во денот. А ноќе исто ги пресоблекуваат, барем кога ми беше мене бебенцето по цела ноќ со мене, доаѓаше сестра да провери како сме и да ми каже дека треба да го пресоблечам, па го правев тоа ако бебето не спиеше, инаку не.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 610
7.4.2011 23:22:07   
ole2004

Памперсот Sleep and play немаат растегливи лепенкиuser posted image прв пат слушам ај ќе проверам тука како е. Баш сакав да купам од овие памперс мада Active baby му се супер.
Penelopa jas porano koristev Sleep and pley,se poeftini,no nemaat rasteglivi lepenki i se so poslab kvalitet od Activ baby koi sega gi koristam i sum zadovolna.Probav i so Pufis no ne mi se dopadnaa. 

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 611
7.4.2011 23:29:41   
baby_bump
Кај нас во Шт ги пресоблекуваа на секоја смена по 2 пати, значи 6 пати во денот, а некогаш пред преглед на педијатарот и плус уште еднаш. Кога ми ја оставаа преку ноќта, ако се искака јас ја пресоблекував, што значи 4 дена по 6-7 пелени на ден, околу 30 пелени.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 612
8.4.2011 14:23:04   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Јас имам еден проблем.
Моево буце има 11 и пол килограми и користев до сега Памперс слип енд плеј 5, најголемите од 11 до 24 кг. Ама кнап му се веќе, му прават црвенила кај ноџињата. А најголеми се. Сега зедов Дајперс од 12 до 25 кг, некако покомотни му се од Памперс, ама мислам дека пак му се кнап. И тие се најголем број од Дајперс. Во стомачето добри му се, ама бутчињата му се дебелки и тој дел ни е проблематичен.
Не можам да се изначудам како на бебе од речиси 12 кг му се мали пелени наменети за бебиња (да не речам деца!) до 25 кг!

Кажете некои други ако знаете кои се поголеми.

I jas ne možam da se iznačuvam. Nie koristime 4 pampers Active baby vo sporedba so 3-ta epten malku se pogolemi a pišuva deka se do 18kg. Sega za sega ni se dobri ama izgleda nabrzo ke treba da zememe 4+

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 613
8.4.2011 14:28:13   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: ole2004

Penelopa jas porano koristev Sleep and pley,se poeftini,no nemaat rasteglivi lepenki i se so poslab kvalitet od Activ baby koi sega gi koristam i sum zadovolna.Probav i so Pufis no ne mi se dopadnaa. 

Баш проверив имате право нема разтегливи лепенки па затоа и неземав.Се мислев дали Премиум или Актив бејби па викам ај Актив. Инаку јас пелени обично купивам од Австрија малку се поефтини а и квалитетот им е подобар.

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 614
22.4.2011 12:18:47   
Simonne
Prvite denovi koristev Pampers new baby i mnogu bev zadovolna, voopsto ne propustaa, a sega koristime Sleep & Play no ne sum zadovolna, ponekogas propustaat i ima i osipce na nozinjata (preponite)

(Одговор на членот garfild)
Непосредна врска до пораките: 615
23.4.2011 9:08:32   
antonie
dosega koristev PAMPERS AKTIVE BABY i mi se slucuvase nokeska da mi propustat, ja stvam pelena vo 21h a sabajle vo 8 cel bese mokor... i pred nekoa den zemav PAMPERS SLEEP&PLAY, katastrofa se, zemav i BEKUTAN sega da probam..ama milsam deka ke se se vratam na starite pa, mislev deka nema da propustaat tolku ali za nisto ne gi biva, vecer ke probam BEKUTAN ali ne mi se dopagaat mnogu se kruti...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 616
23.4.2011 9:53:57   
Палешка РР
Најубави пелени воопшто што сум ги користела се Puffies. Од скоро сите пелени Миа се нафрлаше назад кај што завршува пелената, само од Puffies ми се нема нафрлено. Плус и ластиците се многу нежни, меки, а не пропуштаат. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот antonie)
Непосредна врска до пораките: 617
23.4.2011 10:05:09   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: antonie

dosega koristev PAMPERS AKTIVE BABY i mi se slucuvase nokeska da mi propustat, ja stvam pelena vo 21h a sabajle vo 8 cel bese mokor... i pred nekoa den zemav PAMPERS SLEEP&PLAY, katastrofa se, zemav i BEKUTAN sega da probam..ama milsam deka ke se se vratam na starite pa, mislev deka nema da propustaat tolku ali za nisto ne gi biva, vecer ke probam BEKUTAN ali ne mi se dopagaat mnogu se kruti...

Zemi si Dajpers i resen problem

(Одговор на членот antonie)
Непосредна врска до пораките: 618
23.4.2011 17:07:23   
mamamoni
и ние користиме daipers, супер се, ни еднаш не ни пропуштиле

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 619
23.4.2011 18:11:49   
riba79
nie koristime can bebe i mozam da kazam deka se super..pred toa gi probavme site pampers i skoro site ni protekuvaa,a so can bebe eve veke 1 mesec toa ni se nema sluceno

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 620
25.4.2011 17:15:05   
AnnaMolly RR
Јас моментално Дајперс користам од најголемите, а кнап му се user posted image
Ќе збеснам со ова пелениве! Многу ми се по 1.000 ден за 50 и неколку пелени да давам за Памперс актив бејби! Слип енд плеј иако немаат еластични лепенки ниеднаш не ми протекоа, ама мали му се! Ќе земам следниот пат кан бебе, да видам тие како ќе му одговараат, сега се нови и имаат еластични лепенки, порано немаа.

Live and let live

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 621
1.5.2011 14:19:08   
Frogy
Палешка Колку чинат Puffies,за колку парчиња?Слушам многу ги фалат,ние досега користевме Памперс New born ама уште една недела ке треба да преминеме на друго бројче па сакам да земам други оти некако скапички ми е овие user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 622
20.5.2011 8:31:21   
dostickage
nie do 10 meseci bevme celo vreme na pampers i suoer ni bese.slucajno probavme canbebe i od togas sme na niv.odlicni se i imaat super cena a baska sega imaat i gratis vlazni maramici.toplo gi preporacuvam.

(Одговор на членот Frogy)
Непосредна врска до пораките: 623
20.5.2011 20:52:11   
Slagjana
Долго време ги користевме Can bebe, ама како расти се повеќе пие течности и тие не издржуваа повеќе од 2-3 саати. Сега користиме Diapers и сум позадоволна. 

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 624
20.5.2011 21:02:16   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana

Долго време ги користевме Can bebe, ама како расти се повеќе пие течности и тие не издржуваа повеќе од 2-3 саати. Сега користиме Diapers и сум позадоволна. 

Se probav, samo Dajpers mi se pogodija

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?