Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve da ja spodelam i so vas najnovata i najubava vest pred 4 dena bev na 4d so e super se e vo red i mi kazaa deka e devojce a terminot mi e na 5 septemvri pozdrav do site
Jas sum nova i na forum i trudnica . Nasiot termin e zamislete na mojot rodenden 15.12.2011 . Bas da vidime dali ke bide taka i dali zaedno ke si slavime rodenden
Dobredojde Fiao! Ako sakas mozes da ni kazes nesto poveke za tebe tuka. Ti posakuvam lesna bremenost i po moznost dva rodendeni vo eden den A na forumov da se druzime mnogu
Pa vo sustina nema sto mnogu da se kaze, imam 23 godini, presrekno mazena i uste posrekno bremena. Se nadevam deka se ke bide dobro i ke se ostvari mojata golema zelba da bidam mlada mama. Se nategame so soprugot okolu polot, on saka kerka, a jas since, ali vo sekoj slucaj sto i da bide samo zivo i zdravo da e! Ja cekavme vtorata crtka na testot za bremenost bezmalku 2 godini i zatoa sega sme mnogu srekni! Se nadevam deka sekoja od vas e isto volku srekna i vi posakuvam lesna bremenost, a jas citalki go forumov poleka ve zapoznavam vas! Pozdrav i sekoe dobro!
Zsravo na site.Jas sum 25 nedela od bremenosta i sum nova na forumov.Mojot termin e 9.09.2011 no seuste ne znaeme sto e,prvo ni kazaa devojce pa potoa momce e sega za nekoj den treba da ni potvrdat sto e.Jas iskreno se nadevam i cuvstvuvam deka e devojce,no sto e toa e samo da e zivo i zdravo.Pozdrav do site idni mamicki
Водичката вие сте го правеле плански .Знам баш во весник имаше статија ако саката детето да ви се роди на 11.11.2011 денес треба да работите на случајот
olivia sega za sega sme super pa se nadevam deka do kraj ke si terame taka veke i meslak mi se poznava :))) preeska vo prodavnica prodavackata mi vika ama ti si trudnicka i jas nekako pocrvenev i sramezlivo i rekov :))) pa malkuuu:)) ve pozdravuvam site posebno tebe olivia i ti posakuvam se najubavo iako ne te znam mi bese golema podrska po patot da stignam da go slusnam ovoj interesen datum :D
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.