Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Da vi se pridruzam i jas mene terminot mi e 5 septemvri mi kazaa deka e masko ne ne so 100% sigornost ke vidime na 4d za nekoja nedela pozz do site idni mamacki
Da vi se pridruzam i jas mene terminot mi e 5 septemvri mi kazaa deka e masko ne ne so 100% sigornost ke vidime na 4d za nekoja nedela pozz do site idni mamacki
Bravos peperutka so lesno i mene mi e 5 septemvri termin koja nedela si sega kako te vodat mene mi ja kazuvaat 17 no nesto mi e smumlivo
izbrisete me od spisokot termin mi bese 20 mart ama nisto se porodiv na 5 mart vo GAK, malku porano vodenjako mi pukna i me pratija skopje bese mnoooooooooogu tesko, so carski i stravovi i netocni pregledi i izleze edno malo since soncence na mama i sega se guskame silno i placime zaedno oti matej moj e golem placko
Анестезис, не мора веќе да се прават листи, табели и сл. него сега си има посебна тема - Го очекувам бебето .. ( и месецот во кој го очекувате бебето). Вака е поубаво и полесно. Секој може да си го впише терминот на породување во месецот во кој треба да се породи.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 29.3.2011 1:54:47 >
Mojot termin e 2ri avgust ... edvaj cekam, pred nekoj den bev na skrining, bebceto mi e supersko, masko, zdravo sonce na majka ! Pa moze da me stavite na spisokot !!! Pozdrav do site trudnici i majcicki !
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.