|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
26.5.2011 9:06:01   
Maca25
povelete kafe

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1576
26.5.2011 9:21:37   
Pepelaska *
Добро утро женски, како сте!
И ние ранобудни цела ноќ вриштиме се вртиме имам спиено само 3 саати некои и од 7 пак вриштење ни млеко сака ни ништо, сега спие конечно, инаку морам да ви се пофалам мм се убеди дека треба да се селиме на есен коооонечнооо, одвај чекамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1577
26.5.2011 9:46:28   
Maca25
честито пепелашка!
ова кафево од погоре не ми се префрлило user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1578
26.5.2011 9:55:24   
Џесика
Хахаха, ја па викам „тууу се разграбале кафе одма, недно не останало за мене“ user posted image  

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1579
26.5.2011 10:35:13   
arh_diz
Cesito Pepelaska
user posted image nokeska isto slabo spiese se budese nekolku pati so placenje .Nenaspana sum mislev kafevo od Maca ke me rasoni koga gledam nema se se ispilouser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1580
26.5.2011 10:40:47   
Maca25
Го пратив келнерот да направи уште ..малце му се истуриле

user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1581
26.5.2011 10:50:44   
annie
истурено ,не истурено јас ке си џапнам едно......фала маца 25!
и ние не сме баш арни бебето сабајле се разбуди со температура дадов дафалган и сега спие,ако пак качи ќе ја носам на лекар user posted image

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 1582
26.5.2011 15:09:28   
Natuska85
хелоуууу еве ме и мене влегувам во колосек па почесто ќе ве дружам,се надевам.Е сега утре ке си оди мајка ми за Гевгелија па ќе видиме како ќе се снаоѓамеuser posted image .Ај да послужам сладолед да не  кажете само додека бев user posted image мислев на јадењеuser posted image user posted image user posted image Има од сите вкусови,кој каков сака нека грабаuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1583
26.5.2011 15:25:30   
arh_diz
Natuska fala za sladoledot.
Ke morate nekako da se snajdete sami so user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1584
26.5.2011 15:29:51   
Maca25
Натушке сладоледов ти е топ! user posted image user posted image user posted image
еве од мене и по едно нескафе! убаво да си поминете во гевгелија!

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 26.5.2011 15:30:16 >

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1585
26.5.2011 15:43:07   
Olivia
Natuske vise golemi ste duri eden mesec , ke se snajdes sama aj tiuser posted image , ja odma da se zagrabam za sladoledot dodeka ima , neso ne mi e po keif samo so doznav deka na rabota nema da se vratam do dekemvrii user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1586
26.5.2011 16:05:50   
mamamoni
јас еве нескафе ќе се почестам, изгледа дека една од ретките сум што не јади сладолед, како сум нервозна ми ги измешале документите од боледувањето, неможам да се разберам сега,user posted image , ќе се снајдите Натушка и сами вие не е страшно

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1587
26.5.2011 17:17:04   
Hunny
Девојки да ве почестам положив испит од кој ми зависеше работното местоuser posted image

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1588
26.5.2011 19:06:16   
Maca25
Честито хани!! user posted image user posted image

Оливиа не се секирај, додека да трепнеш ќе помине времето и ќе се вратиш на работа!user posted image

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1589
27.5.2011 7:49:30   
Gorde J
dobro utro nesto sme pospani denes a vremevo e super samo za setki

Непосредна врска до пораките: 1590
27.5.2011 12:38:27   
Olivia
Denes se sovzemam od vesta vcera deka ke bidam uste eden period bez rabota, i denes pocnav so casovi za  vozenje kola,sramota na ovaa vozrast jas uste vozacka nemamuser posted image user posted image user posted image , kako za prv den instruktorot bese prezadovolen od meneuser posted image

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1591
27.5.2011 12:45:48   
Gorde J
ajde  so sreka Olivija jas od prva poloziv se uste od pred 15 godini ama veke podolg period ne vozam i nikako da me nateraat sega da sednam da vozam . Prvo se pravdav aaaa sega sum bremena a sega aaaa sega sum so malo dete i se taka si se vadam

Непосредна врска до пораките: 1592
27.5.2011 12:47:40   
Maca25
Браво Оливиа! Ајде со среќа возење, па и брзо и количка да си купиш. Мене возачката ми стои само како украс во новчаник, ич не возам, уствари немам кола user posted image

Непосредна врска до пораките: 1593
28.5.2011 13:14:04   
Olivia
Lele lele decki sabajle na pijano sum vozela casovi sreka instruktorot mi e mnogu cool i bas me biva i vo takva sostojba od matura 10 g odma na vozenje rano po sabajle, inace uste sum pod impresii od sinokesnata druzba so moite dragi skolski , bev izlezena so 18 maziuser posted image user posted image user posted image ja bolje i od kineska kralica se osekav i gorda sum sto ucev vo skolo samo so mazi pravi kavaleri!!!

Непосредна врска до пораките: 1594
28.5.2011 13:37:35   
Maca25
Јас се договорив со другари од средно сл. недела да се видиме. Да си направиме ние 9 години матура. user posted image Ние сме ептен неорганизирани и додека учевме заедно сите бевме такви, па којзнае дали ќе се собереме за 10 год. матура.

Непосредна врска до пораките: 1595
28.5.2011 13:56:24   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Натушке сладоледов ти е топ! user posted image user posted image user posted image

Маца не одиме ние за Гевгелија,мајка ми сама си отиде.Ние тука си останавме тројцата и сега за сега супер си се снаоѓамеuser posted image .

Оливиа чекаме да не извозиш кругче со Кристијан кога ќе ја земеш возачката...............ама на трезноuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 28.5.2011 13:57:55 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1596
28.5.2011 14:14:03   
Olivia
Natuske ne se sekiraj naredno pijanstvo ke mi bide posle 10g na 20g od maturauser posted image user posted image user posted image a do togas valjda vozacka ke imamuser posted image user posted image user posted image
Site ke ve vozam samo uste kola da si kupam user posted image

Sega si sedam na terasa i se treznam so svezo ceden sok pa aj da go spodelam virtuelno so vas.

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1597
28.5.2011 14:57:51   
Pepelaska *
МММ како ми требаше едно вакво освежување, тука е жешко пекол, досега чистев се молевме да јадиме па заспавме и сега малку пауза со сокчево, Натушке уживајте во најубавите моменти со user posted image никогаш нема да се вратат, колку ми е тешко кога ќе помислам дека мм тие 10 дена што ги зеде за одмор кога се породив ич дома не влезе како можеа тогаш да излегуваат некои работи , ама ај помина и тоа

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1598
28.5.2011 15:58:37   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Маца не одиме ние за Гевгелија,мајка ми сама си отиде.Ние тука си останавме тројцата и сега за сега супер си се снаоѓамеuser posted image .

Оливиа чекаме да не извозиш кругче со Кристијан кога ќе ја земеш возачката...............ама на трезноuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

натушке јас пак како да прочитав дека сите одите заедно за Гевгелија !
Супер чим сте тука, па може некој ден сите заедно да се прошетаме сабајлечки низ парк!

Непосредна врска до пораките: 1599
28.5.2011 22:49:28   
mamamoni
како сте женски, ја заспав Софија и си уживам раат на компјутер со пивце и помфрит,мм го гледа фудбалот и не се натегаме кој да седни на интернет, еве да ве почестам и вас супер оди пиво со фудбал ако гледате user posted image
user posted image
user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?