|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
22.5.2011 19:18:57   
Olivia
Natuske samo vie mazete se i sakajte se neka raste bebusot,a mama ke si kupi vremeuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1551
22.5.2011 19:22:31   
Martins mom
Дај бе Натушке кажи ни како си помина на породувањето, како се случи Кристијан побрзо да се роди. Избакни го мноооогу од сите тетки на РР

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1552
22.5.2011 19:27:06   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: fioona

zdr zdr ,, kako ste sto si pravite ? JAS SUM NOVA VO FORUMOT I SITE VE POZDRAVUVAM user posted image

Здраво Фиона! Добредојде на РР! user posted image
Можеш да ни се претставиш тука

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 22.5.2011 19:29:45 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот fioona)
Непосредна врска до пораките: 1553
22.5.2011 19:31:18   
Maca25
Натушке изгушкај го Кристијан од нас! Со Нина сега ги гледавме заедно сликите, сонце мило е! Едвај чекаме да го видиме!  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1554
22.5.2011 22:26:07   
nadica
еве ме и мене да се пријавам да не мислите дека сум ве заборавила читнувам секој ден по нешто ама за одговори од работа немам време се за нешто се брзам, а како што ме дал господ муабетчика незнам со два-три збора да пишам нешто и да завршам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1555
23.5.2011 16:13:32   
Natuska85
Тетки рингерајки еве ние денес частиме по едно парче виртуелна  торта нашето сонце Кристијан прави еден месец.Повелете послужете сеuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1556
23.5.2011 16:17:24   
penelopa
Леле веќе еден месец направивте user posted image user posted image user posted image браво само така. Јас ќе се касна после ручекот!.
Инаку како сте, се доите, како напредувате во тежина?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1557
23.5.2011 16:27:54   
Natuska85
Супер сме Пенелопа се доиме редовно,малку повеќе сме лакоми ама се контролираме некакоuser posted image . 3420 се роди, пред една недела 3970 беше,после сме на педијатар пак за црвеното газе на контрола па ќе не мерат пак ќе видиме.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1558
23.5.2011 16:31:49   
penelopa
Супер баш ме радува, нека си цица колку сакаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1559
23.5.2011 16:38:20   
skorpijana
natuska 85 mnogu e vkusna tortata vi posakuvam ubavi migovi zaedno so sinceto neka e ziv i zdrav

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1560
23.5.2011 21:46:34   
Maca25
Натушке честито 1 месец на Кристијан!!! Тортава е преубава!!user posted image user posted image Да ви е жив и здрав!

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1561
23.5.2011 23:01:35   
Тања РР
Jaс си каснав од тортата на Кристијан, нека е жив и здрав па за еден месец чекаме пак тортаuser posted image

И јас сакав да ве почестам, на денешен ден си славам една интимна годишница, па повелете user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1562
23.5.2011 23:22:28   
Olivia
Tanja srekna Godisnina, neka site godini ti bidat ispolneti so mnogu ljubov user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1563
23.5.2011 23:25:38   
Olivia
Natuske Cestit 1 mesec da raste golem maz Kristijan neka lapa cicki user posted image , guski i backi

Непосредна врска до пораките: 1564
23.5.2011 23:51:17   
Viktori
Kristijan neka lapa cicki , guski i backi
O.o

хахахахахаха срце мало, шише млеко му се гледа user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1565
24.5.2011 0:18:02   
Џесика
Добравечер и добра ноќ од мене, цел ден сум као уклучена, ама работа преку глава имав, окапав, и таман завршив, ми најавуваат од утре нов проект user posted image   ем се изнервирав, ама ај од друга страна ќе капне некој денар, и ќе отиде за пелени user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1566
24.5.2011 9:27:25   
penelopa
Добро утро колку убав ден, сончев, топол а мојот срцко има именденuser posted image user posted image user posted image
Ајде да ве частаммммuser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1567
24.5.2011 9:53:57   
arh_diz
Neka u e vecno imeto
I tuka e super denot , mojot user posted image uste spie

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1568
24.5.2011 10:32:36   
Beatris
Нека му е вечно името на сонцето најубаво user posted image  Јас само да ве поздравам, ние растеме,  а мама никако нема време да поседи на рр, ама се надевам дека набрзо ке го фатиме редот user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1569
24.5.2011 11:29:26   
Olivia
Penelopa neka mu e vecno imeto na bebusot.
Beatris i jas te pozdravuvam i user posted image user posted image user posted image user posted image falis ovde mnogu user posted image bubi ja princezata i da ve vidime naskoro so svakata Natuska user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1570
24.5.2011 17:31:57   
skorpijana
enelopa neka e vecno imeto na sin ti

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1571
26.5.2011 0:01:58   
nadica
жени каде сте? како сте? што си правите?
јас еве седнав да го исклучам компјутерот и да легнувам ама додека да ве видам поминал пола саат user posted image  мм ми се налути и се заврти да спие
ми недостигате ама со попладневната смена немам време за ништоuser posted image  
поз до сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1572
26.5.2011 0:11:01   
Olivia
Pozdrav Nadica i do tebe , koga ke ja nosis malata Nadica navaka da ja vidime kolku porasnalauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1573
26.5.2011 1:51:53   
Maca25
Pozdrav i od mene. Imame nov kompjuter pa sega go testirame doma,  i instalirame se sto ni e potrebno. Jas spiev od 10 do 12, sega ke mesecaram user posted image

Непосредна врска до пораките: 1574
26.5.2011 7:48:57   
mamamoni
јас во 10 сношти си легнав и уште од 6ч сум разбудена, цело тело ме боли од спиење, заглавив на компјутер и ме мрзи кафе да си направам, ајде нека чести некој ако има ранобуден

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?