|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
3.6.2011 19:03:35   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly

Snowhitе, запиши го во истата градинка, но да не биде во групата каде што е свекрва ти, така да ќе може да го ѕирнува од време на време, но да не биде постојано со него. Ако постои ваква можност мислам ќе биде подобро.
П.С. И ние вчера бевме во градинка да прашаме, ама сакаме од септември да ја носиме.

Не може во друга група, зашто свекрва ми е во јаслите, а тој е за таму, освен да чекам до 2 години па така ќе биде во друга група, ама не можиме да чекаме до тогаш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1651
3.6.2011 19:04:35   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Snowhite, пробајте. Ако не оди - здравје. Така барем ќе речеш дека си пробала, нема да се мислиш што би било ако...
Како и да е, важно Михаил да се навикне во градинка, а ќе се навикне. Што помал, полесно е, од искуство тикажувам.
user posted image за двајцата!

Ќе пробаме, ама се нервирам зошто се искравем некни дома, ама тоа е
гушки и за вас

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1652
3.6.2011 23:08:21   
Martins mom
Добра вечер најмили рр-ки. Јас денес се вратив од годишен одмор...бев малце у Штип кај мама. Сеа ми се спие, а утре ќе видам што сте праеле дури ме немаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1653
3.6.2011 23:11:18   
Maca25
Добредојде Мартинс мам. Како си помина на одмор? се одмори, се прошета, се виде со старите другарки?!
Одам да ја легнам Нина и се враќам овде! Ако не заспијам со неа. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1654
3.6.2011 23:26:59   
nadica
јас само да ви кажам дека легнувам утре сум од 8 на работа па одам да нанам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1655
3.6.2011 23:39:54   
Pepelaska *
Добровечер и од мене, и јас да ве ѕирнам малку, имам маска на лицето ( по толкуу време ми текна да си ставам ) па чекам да дојде време да ја мијам и на спиење утре сме на свадба кај кумот цеееел ден, лудо ќе биде, Мартинс мам како си помина кај мамаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1656
3.6.2011 23:58:26   
Natuska85
Еве и јас да ве поздравам на кратко.user posted image заспа,јас и мм вечеравме,шпагети ми вареше, па чекам да заврши машината за алишта, да ги прострам и да му ја легнам,пошто сирената ќе се уклучи за 3 саати кај и да еuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1657
4.6.2011 0:29:49   
stela
E Natushke i jas cekam masinata da ispere. I mm i user posted image  zaspaa, konecno predizboren molk, pa site trojca sme domauser posted image  ova vreme...veke se naviknav kasno da si legnuvam iako prethodniot period ne mozev ni da zamislam ni da izdrzam...pa dobra nok na site, pozdraaaav

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1658
4.6.2011 6:55:56   
Gorde J
Dobro utro na site. Se spremam za 15 godini matura ke odam na klasen cas. Steta sto vecer ne mozam da odam na zabava bidejki sum na svadba ama ako se vratam porano od svadbata moze da svratam malku i tamu na krajot koga ke bide "najzesko".

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 1659
4.6.2011 10:15:58   
Maca25
Горде Ј уште од 6 сабалје се спремаш за на 15 год, матура? Баш како у школски денови, станување во 6.30 па од 7.30 во школо?!?! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1660
4.6.2011 10:24:14   
Natasa981
Добро утро рингерајки,како сте ми? Горде Ј ,честито 15 год од матураuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1661
4.6.2011 12:23:18   
Martins mom
Честито матурантке, убаво да си поминешuser posted image user posted image
Јас со нови сили во нови походиuser posted image Кај мама супер ми беше, се знае како може да биде, релаксирано, ама за жал сите убави работи кратко траат и еве се вративме во реалностаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1662
4.6.2011 12:27:38   
skorpijana
честито 15 години матура убав помин па ке ни пишеш како си помина
мартинс мам си била во штип ке пиевме по едно кафе

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1663
4.6.2011 12:32:46   
Martins mom
ми текна на тебе и на бејби бамп, ама немав нет и не знаев како да ве контактирам. ај во текот на летото пак ќе дојдам и обавезно ќе се видимеuser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1664
4.6.2011 12:34:20   
skorpijana
nema problem za druzba sekogas sme tukauser posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1665
4.6.2011 13:25:05   
arh_diz
Jas pak si vikame kade e Martins mam ne zaboravila.E kaj mama e najubavo

Биди тоа што си

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1666
4.6.2011 13:47:57   
Viktori
Arh  ти коа ќе доаѓаш? Мислам дека спомна околу јуни нели? 

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1667
4.6.2011 15:24:05   
arh_diz
Na 15 juni sum vo Skopje.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1668
4.6.2011 19:10:54   
Martins mom
Арх_диз ти многу ја зачести со идењетоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1669
4.6.2011 22:47:18   
Viktori
ako, ako taman ke se druzime poveke.
Mene me mrdna novava rabota, po 10 saati na den od ponedelnik do petok i sabotava mi  ja izremeti. Premorena sum, a nisto posebno ne pravam...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1670
4.6.2011 23:20:30   
Tanjat7880
Dobro vecer,dami,se nadevam dobri ste?!
Nie shtotuku se vrativme od rodendenska zurka i eve sega spremam za utreshnata zurka a vo megjuvreme ja cekam mashinata da mi ispere i vie ste mi TOP drushtvo vo ova moe cekanje!!!
I Maca ti posakuvam bleskava kariera i mnogu zadovolstvo na novata rabota,samo napred devojkouser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1671
4.6.2011 23:45:16   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ako, ako taman ke se druzime poveke.
Mene me mrdna novava rabota, po 10 saati na den od ponedelnik do petok i sabotava mi  ja izremeti. Premorena sum, a nisto posebno ne pravam...

user posted image user posted image user posted image и јас откако тргнав на работа немам време за НИШТО
инаку работам во бутик по 8-10 часа и кога ќе дојдам од што сум нервозна од заморот, па и домашните обврски, па и учењето... немам време ни детето на раат да го изгушкам само го брзам и  го карамuser posted image user posted image  а таа со душа ме чека да ме види

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1672
4.6.2011 23:46:44   
nadica
ааааааааааа и да ви се пофалам дека ми заврши мирот и спокојството свеки се враќа ја очекувам да пристигне во секој момент user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1673
5.6.2011 10:59:10   
mila mama
Lelee site nadvor ste na sonce izgleda user posted image user posted image user posted image Nikoj nema na ringerijadava! Arh_Diz ladno e vo Moskva?
Jas gi isprativ bebuska i mm da sinteziraat malku vitamin D pa na raat da se posvetam na mojot forum user posted image user posted image user posted image
Ako ima nekoj za kafe, ke stavam odma, ic ne me mrzi user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1674
5.6.2011 11:12:19   
Pepelaska *
Јас сум за кафенцеее, легнав во 5 станав во 8user posted image  цел ден бевме на свадба кај кумот па Мартин беше скутарче ( адет кога на невестата и се става машко дете во скут) тој си преспа еве го сега стана па незнам што ќе правиме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?