|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
11.6.2011 23:32:49   
AnnaMolly RR
Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.

Live and let live

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1776
11.6.2011 23:43:41   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Како тинејџерка си, Надица. Се гледа по твоето расположение дека супер си поминала.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1777
11.6.2011 23:48:52   
Hunny
Жени како сте? Јас сега седнав на интернет и прочитав дека загинал српскиот пејач Дарко Радовановиќ. Не му ја слушав музиката, но жално е колку луѓе умираат по патиштата. Ме потсети на нашиот Тоше. Нека почива во мир! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1778
12.6.2011 18:58:44   
Martins mom
ау, надица, прекрасна си билаuser posted image
Анамоли, среќна крштевка на Филип !!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1779
12.6.2011 22:12:04   
AnnaMolly RR
ПРЕУБАВО си поминавме на крштевка и роденден! Ќе ставам слики штом ќе го земеме це-дето од фотографот. Утре му е роденден на Филип, па пак ќе имаме дома гости.

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1780
12.6.2011 22:18:57   
Olivia
AnnaMolly neka e ziv,zdrav i sreken Filip,cestitki za krstevkata I neka ima Sreken Rodenden utre i mnogu ljubov od mama i tato, cekame sliki user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1781
12.6.2011 22:35:15   
Natuska85
Ана Моли еве и тука среќна крштевка на Филипче,гордост мамина и татина да е. Јас еве на кратко да ве зирнам,супер си поминавме викендов во Гевгелија,времето малку не ни се погоди за шетање многу дуваше ама и домче убаво ни беше со баба и дедо.Сега чекам машината да заврши и да му ја легнам кома сумuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1782
12.6.2011 22:38:37   
Pepelaska *
Среќна крштевка Филип вечно име , а роденден утре ќе честитаме, и јас еве се спремам за спиење вчера бевме до Охрид се изнашетавме user posted image  се изнарадува бевме кај една негова мала братучетка иако одвај го убедивме мм да не носи , денес имавме гости и сега немам сила ни да се истуширамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1783
13.6.2011 9:30:48   
Felly RR
AnnaMolly, среќна крштевка и среќен роденден на Филип!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1784
13.6.2011 9:34:10   
Felly RR
Еве од мене и кафе, повелете почестете се!
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1785
13.6.2011 10:59:15   
Hunny
Среќен роденден Филип user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1786
13.6.2011 11:02:12   
mama26
hunny tuka sum samo so detevo sve visam nadvor,,ne se gubam neeeeeuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1787
13.6.2011 13:08:16   
Hunny
Ако, на убаво време дома не се седи. Само што последниве денови зафркава времевоuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1788
13.6.2011 16:22:48   
Olivia
Dobar den zenski, konecno ubav den ama jas domicka go pominav meseto me boli, pa sega cekam gosti i ke pravam palacinki pa aj da ze zamezite i vie user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1789
13.6.2011 16:28:26   
Felly RR
Фала за палчинките, Оливиа. А еве за тебе едно чајче.
user posted image

Мама26 и ние нон стоп сме надвор. Матеа, само ме влече накај вратата и одма мавта за чао. На вакво време никако не им се седи дома на децава.

Непосредна врска до пораките: 1790
14.6.2011 8:29:55   
Pepelaska *
user posted image

user posted image

повелете женски кафе и сендвичиња, денес ни се поремети од сабајле Мартин стана од 7 тоест го разбуди тропањето на баба му и дедо му и заспа сега а сега требаше да стане, сега цел ден наопаку ќе ни е ама нема врска ,да ви се пофалам ни стигна кујната конечноооо одвај чекаме да се досреди и да си одимеuser posted image ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1791
14.6.2011 8:39:26   
Hunny

Честито кујна Пепелашка и побрзо вселување во новата дома user posted image user posted image user posted image
Нема ранобудни денескаuser posted image Јас ко божем на работа,ама си заседнав на интернет, колегиве мислат којзнае што работам на компјутеровuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1792
14.6.2011 8:39:29   
AnnaMolly RR
Леле колку ми се јаде, Пепелашка! Лиги ми потекоа.
Ај со здравје да си ја користите новата кујна и што поскоро да си се вселите во новата дома user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1793
14.6.2011 10:11:09   
Felly RR
Со здравје да си ги користите и кујната и купатилото Пепелашка! Ти пишав и во темата за Мебел, ај ако сакаш види.

Непосредна врска до пораките: 1794
14.6.2011 18:41:31   
Olivia
AnnaMolly gi gledav slikite na FB od Filip , masala kolku porasnal, e sega koga ke go vidam ke podrazmislam dali ke go drzam vo race user posted image , sonce ubavo tojbubi go od mene!!!
Pepelaska mnogu ubav dizajn, so radosti da si ziveete vo novata doma.

Непосредна врска до пораките: 1795
14.6.2011 18:43:26   
AnnaMolly RR
Е, пораснал. Сега е големо ѕверче, не мало user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1796
14.6.2011 19:25:51   
Snowhite RR
Ајде и јас да ви се пофалам, вчера му го одобрија кредитот на свекрва ми, па сега почнуваме да го правиме спратот од куќата, па во план сме, здравје боже, за неколку месеци да се вселиме, доста беше под кирија
Искрено од една страна се радувам затоа што ќе си бидиме во наше и плус ќе имам помош и низ дома и со детето, ама од друга страна се навикнавме сами и сега повторно назад, додуша пак ќе бидиме сами во посебен спрат ама сепак ќе бидат во близина и ќе се мешаат во се, ама тоа е, друг план имавме кога се земавме, ама домашниот есап на пазар не излегува тоа е тоа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1797
17.6.2011 20:33:14   
Natuska85
Женски што е ова слабо муабет во рингеријадата???user posted image Или нема кој да почасти нешто па да се отвори муабетот,гладно куче не лае аuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Еве јас конечно малку да одморам денес,додуша цел ден одмарам ама со user posted image на мене,нешто кенкаво беше денес и цел ден не спиеше,по 10-15 мин така.Татко му си дојде од работа и кома се и двајцата на спална.Јас малку се средував маска на коса,на лице,еве сега нозете ги држам во купка за нозе,се рекалсирам малку ако не сум спиена башuser posted image .Па да ве почастам нешто да се отвори муабет а?user posted image user posted image user posted image Банана сплит може?user posted image user posted image user posted image Повелеле

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1798
17.6.2011 22:08:50   
AnnaMolly RR
Uf jas bi kasnala banana split. Cel send sum samo na kafe I cigari. Sabajle go operiraa filip pa cel send se guskame I setame niz bolnica za da ne place I da ne ja vadi infuzijata. Se e vo red I utre si odime doma. Jas da ve pozdravam malku od mob pisuvam I ke si legnam do filip samo sto zaspa.

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1799
17.6.2011 22:21:08   
Pepelaska *
user posted image user posted image user posted image за Филип срце мало и мама , како помина со операцијата, ајде побрзо да се оправите и домче весели да си одите, поздравчиња од мене и мартин

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?