|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
24.6.2011 8:47:02   
Maca25
Ајде рингерајки станувајте, време е за кафееее!!!! Јас си направив едно макијатце и си пијам на работа, мир и тишина додека не дојдат сите колеги user posted image

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1826
24.6.2011 10:00:33   
AnnaMolly RR
Фала, Мацо. Јас сум на работа од 8, ама ме мрзи да станам да си направам кафе. Секој ден сум сама од 8 до 10 и кога ќе седнам на компјутер, ме мрзи во кујна да одам. Ќе почекам колешката да дојде за десетина минути, таа е задолжена за кафе. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1827
24.6.2011 10:05:55   
AnnaMolly RR
Еј, со колешкиве се договоривме секој ден да имаме „themed wallpaper“ user posted image user posted image user posted image
Работиме со телевизиски преводи, најчесто за Animal Planet и секој ден гледаме разни животињи, па решивме секој ден да си ставаме по некое животинче на десктоп. Завчера имавме пеперутки, вчера мачиња, а денес е ред на мајски бумбар user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1828
29.6.2011 11:23:08   
Maca25
Абе никој кафе да направи тука!?!?! Жени каде сте?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1829
29.6.2011 11:26:11   
tinush
Секој си ја брка својата работа. Ај напрај па и јас ќе се напијам

Непосредна врска до пораките: 1830
29.6.2011 11:31:10   
skorpijana
kako ste devojki ve citam ama nemam vreme da vi pisam kako ste
imajte ubav den jas odam da gi ustijam user posted image user posted image i od 2 na rabota pozdrav

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1831
29.6.2011 11:32:34   
Maca25
еве пуно кафиња...па навалете..има за сите по 2-3 user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 1832
29.6.2011 11:33:22   
Maca25
јас одмарам малце, станав во 6.30 и бев на лекар..пак. сега некако ни е тивко на работа па ќе ве дружам малце! 

Непосредна врска до пораките: 1833
29.6.2011 11:39:10   
AnnaMolly RR
Ние моментално сме на пауза од работа. Јадеме. Јас си направив ладен сендвич со краставичка, кромид, сенф и кечап user posted image
Да се најадам па ќе се послужам со кафенце.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1834
29.6.2011 11:54:52   
mila mama
Zdravo i od mene! Maca kafencevo pogodeno pladnevno  user posted image user posted image   Petka!

< Поракaта ја уредил mila mama -- 29.6.2011 11:57:16 >

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1835
29.6.2011 12:14:42   
Natuska85
И јас сум тука ама не ми се пие кафе,ми се јадеееееее,а сакам малку да припазувам на јадењево,ама тешко ми оди.Сабајле мусли со млеко јадев ама не ми беа по кејф башuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1836
29.6.2011 20:17:06   
Viktori

user posted image ајде кој е за кафе. Планирам да мавнам едно две три, па да легнам малку. Ми се сведоа деновите на посо, куча, ми се плаче...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1837
29.6.2011 20:21:57   
Maca25
Јас сум за тоа со пена што е user posted image на работа една колешка ми прави такво многу убаво кафе user posted image
и јас сум посо пазар куча...user posted image чекам викенд. иако на работа неделава малце ни е посмирено, ама ми изгледа како затишје пред бура user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1838
29.6.2011 21:25:07   
*miki mami*
Lele luge slusnavte li za ocniov virus sto se sirel i se prenesuval mnogu brzo mene me isplasi mu trebale od 2 do 3 nedeli za lekuvanje user posted image user posted image ke gi ispofaka decava nalet da ne si na raatuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1839
29.6.2011 22:39:03   
Maca25
kakov ocen virus? jas nisto ne sum cula!

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1840
29.6.2011 22:51:02   
Pepelaska *
кажуваа сабајле на вести заразен бил дури и со разговор се пренесувал не слушнав само од што се фаќал било вирусна инфекција од која очите солзеле печеле и слично белки ќе не одмине нас.Леле луѓе од кога не сум пишала тука овие денови лудница сме, таман Мартин подоздраве фала Богу сестра ми замина Германија на работа нема да ја видам до октомвриuser posted image мм го немам асослно видено едно две три недели само трча кај куќата имаме мајстори и нон стоп сме разделени, ќе пукнам веќе дома ние со свеки и свекор кои се изналутија дека една вечер преспавме кај моите лудило ни е дома состојбата ама ај да не се жалам многу се радувам што си го правиме нашет ново домчеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1841
30.6.2011 8:48:49   
AnnaMolly RR
И јас на вести слушнав за вирусов, а ден претходно сестра ми се жалеше дека ја печат очите и дека и солзат. Вчера и свекрва ми исто така. А кога го зедов Филип од градинка некако очињата му беа црвени, ама не му солзеа и не се чешаше... Немаше некој знак на инфекција. 

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1842
30.6.2011 8:56:10   
Maca25
Јас па ништо немам слушнато...не сум гледала ТВ којзнае од кога user posted image ајдеее...уште ова ни теба !!!

Непосредна врска до пораките: 1843
30.6.2011 12:41:19   
Martins mom
Поздрав девојки, јас сум user posted image user posted image user posted image Мартин ноќеска ми крена Т и ни минута немам спиено и наместо да си легнам сега, јас дремам пред компјутер. Која лудача!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1844
30.6.2011 16:16:04   
Pepelaska *
оф леле што е ова со температуриве, ајде ќе му помине на Мартин силен е тој, јас конечно седнав малку, во последно време не ми се седи дома од х причини па само негде му ја дувнувам,викендов конечно ќе се намести кујната целосно и се радувам ќе си чистам ќе си редам по фиоките и мислев дека конечно ќе сме сами со мм и Мартин се пријави свеки за помош за чистење user posted image нема лоши намери знам ама сакам еднаш барем без никој да ми сти на глава да правам нешто

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1845
1.7.2011 9:29:49   
Natuska85
Хелоууу женски како сте во ова тмурно утро.Јас нешто расположена,може дека се наспав убаво вечерва.Еве да ве почастам кафенце оддамна не сум ви сварилаuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Има и мафини за тие како мене што се по благотоuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1846
1.7.2011 9:44:46   
lukas
pozz i od mene,fala natka za kolacinjata i kafenceto,no sto citam nekoi pocna da si igra so usinjata?srcko mal,masala..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1847
1.7.2011 10:08:31   
Natuska85
Да бе  вчера цел ден хит му беше тоа,цел ден си ги чепкаше,вртеше и он незнаеше што да прави со нивuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ти како си Лукас слабо нешто те има на ррuser posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1848
1.7.2011 11:22:56   
arh_diz
Dobar den
ke casti li nekoj kafenceuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1849
2.7.2011 18:24:59   
mama26
pozdrav zenski ili smizli user posted image kako ste mi? natuske jas pravev bas vcera maffins super se,,a i kafe od gore ke se posluzam bogamiuser posted image uf malku vreme za odmor ste mi

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?