Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Dobro utro na site i da vi raskazam, vcera bev na vezbite na GAK i super si pominavme, sestra Lile ni pokazuvase nekoi sliki ( atlas ) kako izleguva bebeto i ni kaza sto ni e potrebno za poraganje. Narednite casovi ke ni ja pokazuvaat rodilnata sala i oddelenieto kade ke lezime, boksot i drugi raboti sto treba da gi vidime pred poroduvanje a posledniot cas ke imame sredba so anesteziolog i ginekolog za da ni kazat se za epiduralna, carski rez. se na se od prviot cas sum zadovolna
Кој ќе ми парви друштво, ајде малку на муабет во барот. Гледам има тука доста рингерајки се шетате ваму таму, ајде ве чекам.Инаку Биле и ти си тука, па да искористам да те прашам како се чувствуваш, се ближи денот мила, а 19 еве го кај е
Само напред, туку што правите овој неработен ден ништо не работите(мислам освен што се дружиме на рр )јас направив супа со кндли, маж ми прави скара, децата одмараат а јас малку да читнам што ми правите.И онака времето не е за шетање
DEvojki jas kako nova ako moze da prasam kolku vreme se druzite mislam kolku vreme ste vaka zaedno zasto gledam deka bas dobro ste zapoznaeni i bas vi se raduvam mi se svigate u sekoj slucaj retko moze da se naleta na nekoj vaka pozitiven kako vas
ima li nekoj od vas lek za PMS depresija? so ubavo prethodnite dva meseci ama nemav nitu eden pms simpotm sega me pukna depresijava, stomak me boli, sama sum doma...mi se place i sve mi e najcrno