Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Биле па кај си ти, баш те мислев да не си дошла веќе во Скопје.Кога доаѓаш како помина роденденот, како се чувствуваш, леле те бомбардирав со прашања.А гледам и Даница е тука, па ајде жени еве по едно кафе честам
Краток текст: Пита со тиква Подготвување: Тиквата се ренда и се додава шеќер, цимет, сок и кора од 1 лимон.
Плехот на кој ќе треба да се пече питата се подмачкува со путер и во него се редат корите, секоја се попрскува со растопен путер и тоа на следниов начин: прво се става една третина од корите, па половина прелив, потоа втората третина кори, па другата половина од преливот и на крај се завршува со кори.
Последната кора се посипува со малку млеко или павлака и се пече. Испечената пита се препрскува со шеќер со прав. Логирајте се да можете да го оценувате рецептот. На тој начин ги подобруваме рецептите кои се за Вас.
ama mami doma sum sega na odmor sum.a sega cao zasto ke mi pomine eftinata struja. a posle ke vi pisam recept za pitata sto ja pravev za utre za rucek ok? papa