Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
пу, пу машала да не ја урочиме малата Меланија, (како во турските филмови) , само нека напредува и нека качува, грам по грам - килограм, многу поздрави и само цврсто се ке се среди.
bravo za melani gledas kako rabotite trgnaa vo nagorna linija ne se nerviraj za nekoj den bebceto ke e doma,a sto se odnesuva do sondata ne se plasi ne e opasna samo i e od pomos na melani a veruvaj i na tebe bidejki nema da go zaboravi instiktot za cicanje bidejki sega se hrani isto kako preku papocna vrvca a dokolku bi ja hranele so spric ke se naucela na gotovo i nema da vlece koga ke ja dois,znam deluva zastravuvacki koga ke ti kazat takvo nesto i jas se uplasiv koga gi vidov moite bliznacki vo inkubator no potoa pedijatarot mi objasni deka nema mesto za strav i panika te molam ne se sekiraj i pozzdravi za vas a guski za melani
Ептен се радувам за Мелани! А на породилната приказна и јас се изнаплакав заедно со мм Мама на Меланија, вежбај фитнес сега, зајакни раце, ќе ти требаат да ја шеташ Мелани по цееели денови во рака Штом е живо бебе ќе биде и љубопитно, па ќе си шетате мноогу по собите
Denes Melanija ima 1 kg i 410 grama , nema bockanje, nema ifuzii, prima samo antibiotik preku usta, vika dosta e vitalna i moze da odi vo boks ama po protokol ne smeeme dodeka ne ja postigne odredenata tezina znaci Melanija za nekoj den ke odi vo boks , ama mama ne e vo forma nesto
Браво за Меланија и само напред, ајде мамичке спремај се за наскоро да си се гушкате со , секоја чест на малиот борец, кој благодарение на силата, љубовта и вербата на мама ги помина сите кризи.
Бравооооо за Мелани,штом ја носат во боксот се е веќе подруго,а ти мами не смееш да не бидеш во форма,мораш! Ајде одам и јас во барот да се напиеме за Мелани нешто
Melanija vcera (vo nedelata) imase 1 kg i 450 gr i oficijalno JA IZVADIJA OD INKUBATOR i sega e vo box. Ova e za castenje, ama imam uste dve molbi za vas. Da se pomolime za malite Angela i Marija, drugarki i se na Melanija i seuste se vo inkubator i na koi isto taka mislam sekoj den i se molam se da bide vo red i pobrzo da si dojdat doma kaj svoite mamicki
Eve sega izleguvam i odam vo Gak pa ke vidime, se nadevam ne e nesto strashno. Vi pisav za da ve iunformiram za Melanija Ako e se vo red za nekoj saat pak ke vi pisam Pozdrav