Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2011 12:01:54
AnnaMolly RR
Правам пауза од работа и јадам инстант супа. Им станав голем фан.
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:08:08
Felly RR
Сега ќе почнам да преведувам некои документи. Ме чека работа.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:13:25
Snowhite RR
Гледам галерии од купатила на интернет, утре треба да ги купиме елементите, а уште не сум се одлучила што сакам и на каква боја сакам
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.7.2011 23:21:38
nadica
само што ја заспав надица, јадам праска ве читам и се спремам да пеглам додека не ми се преспие мн
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 11:25:35
Bogdancanka
грицкам сончоглед
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 12:21:38
Martins mom
јадам и правам јадење
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 13:23:22
AnnaMolly RR
Sedam na terasa i pijam kafe, cekam da stane Filip pa da setame po rodnini
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 14:14:18
kuklica
brojam miniti za da dojde vreme za doma ama nekako ne odi
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 15:08:33
mila 3
gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 17:58:07
Felly RR
Ја копам фармата Се досадувам.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 18:54:18
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram Мм е дистрибутер на плочки, носат низ цела Македонија, а и ги реди исто така.Ако сакаш ќе ти пуштам слики, може ќе ти се допадне нешто.Ти од ск си?
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 23:45:18
mila 3
da, od sk sakas na mail da mi pustis?
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2011 23:52:53
sabrina
mi se spie a nikako da zatvoram cao rr dobra nok na site
< Поракaта ја уредил sabrina -- 30.7.2011 23:53:21 >
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 12:39:23
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 da, od sk sakas na mail da mi pustis? пиши ми пп со твојот мејл
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:18:13
Maca25
Пијам кафе, го гледам ручекот, јадам брускети..
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:20:01
Zivka*
Konecno se ispruziv na krevetot i uzivam vo klocanjeto od moeto sakano
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:23:13
Maca25
живка, уживај и одмарај сега...после со бебе за лежење време нема јас конечно ја успав Нина пред 3 саат...
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 14:48:40
Палешка РР
Го спремам син ми, утре заминува на одмор Се мрднав
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 15:39:00
ananikol
Spremam kafe za nadvor vo parkceto da se napieme so mazle dodeka si igra moj.... patem razmisluvam ....kaj da najdam "recept" za bliznaci
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 16:37:28
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR грицкам сончоглед И јас
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 16:39:02
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR ИЗВОРНА ПОРАКА: mila 3 gledam plocki za kujna na internet, nemam nikakva ideja a fala bogu neznam ni kaj ima prodavnici pa i toa baram Мм е дистрибутер на плочки, носат низ цела Македонија, а и ги реди исто така.Ако сакаш ќе ти пуштам слики, може ќе ти се допадне нешто.Ти од ск си? Ај и мене и ние треба да купуваме плочки и за во купатило и за во кујна
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2011 23:06:13
Zivka*
Pa znam Maca RR zatoa sea se trudam sto poveke da odmaram :)))pozdravce
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 20:36:18
Maca25
пијам скопско! живели!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 21:38:56
Bibe 14
Razgleduvam parfemi na internet i se mislam koj da si go kupam
_____________________________ THE SKY IS THE LIMIT!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 1.8.2011 21:41:09
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR пијам скопско! живели! Пијам амстел!!! живелиии
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?