Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.5.2011 11:28:35
AnnaMolly RR
Наместо да шетам на Бебе саем, јас сум затворена во соба и преведувам! Имам заостанато часови на работа зашто излегував порано да си го земам Филип од градинка, па сега морам да надоместам.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 20.5.2011 20:56:56
Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush
Анна молли на кој канал гледаш Вовед во анатомија. Тоа е мојата омилена серија а во последно време никако да ја начекам на телевизија.
Веќе ти одговори Snowhite, ама јас поточно . На Fox life секоја среда во 22.00 и реприза во сабота наспроти недела негде околу полноќ. Гледај ја утре интересна беше епизодата.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.5.2011 20:53:47
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush
Анна молли на кој канал гледаш Вовед во анатомија. Тоа е мојата омилена серија а во последно време никако да ја начекам на телевизија.
Веќе ти одговори Snowhite, ама јас поточно . На Fox life секоја среда во 22.00 и реприза во сабота наспроти недела негде околу полноќ. Гледај ја утре интересна беше епизодата.
Јас гледам Вовед во анатомија на интернет, најнови епизоди од 7 сезона :)
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.5.2011 20:56:22
AnnaMolly RR
Сега сум уште на работа, веќе 12 часа сум тука денес и уште имаме работа мнооооооогу! Поради грешка во серверот заостануваме со работа едно десетина дена со роковите за превод и сега скапуваме тука. А неодговорните преведувачи хонорарци уште ништо немаат предадено, а рокот им беше до 12 часот на пладне за денес. Ми се мати пред очи и ми недостасува син ми, деновиве многу ретко го гледам, кај мајка ми е. Детето почнало и во сон да вика мама, тата...