Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 10.9.2009 14:25:42
Katuska
Денес и вчера и завчера се чувствувам ужасно, ама ептен ужасно, ми иде да викнам да плачам да плачам или пак да легнам и да можам да заспијам ама одма и да не мислам на ништо...Незнам што ми е ама многу сум нервозна и ке пукнам од мака.
RE: Како се чувствувате денес ? 10.9.2009 14:43:16
Enika
znaes deka pms znaci i postmenstrual sindrom...mislam mi se ima mene deseno pred da dobijam da neam nikakvi naci nitu za vreme na dobieno nego odposle:(kako i da e a hug for u i proshetaj na soncevo...mene sekogas me puni so pozitivna energija
Мами дали ти воопшто знаеш колку позитивна енергија шириш околу себе?? Незнам јас барем така се чувствувам кога ке се приклучам на форумот..и кога ке има следна средба , сакам конечно да ве запознааам.. Инаку фала за гушките, денес сум малку подобро, спиев нокеска за разлика од претходниве денови и сум порелаксирана, ке бидам добро, фала ви во секој случај и јас ве гушкам вас
Јас не сум многу најдобро.Вчера малку се уплашив добив некои болки и докторката ми рече малку полабаво, да одморам повеке.19 недела сум и ме фати некој страв. А не можам да одморам, ќерка ми душата ми ја вади , сабајле во градинка дури се спремиме, доцнам на работа и луѓе мои како да се одмори жената што е и мајка и сопруга?
RE: Како се чувствувате денес ? 11.9.2009 13:23:18
Enika
i jas sum tuka i denes neso ne mi e ok...ne e niso posebno samo se iznervirav poradi edna rab i taka tazno mi dojde ...ama zatoa posle ke si izlezam i ke si biram poklon za brdej zaso utre punam celi 26 god toa ke me raspolozi vajda:D
RE: Како се чувствувате денес ? 11.9.2009 13:33:11
Еца
Леле ве читам и си викам што им е на нашите форумашици Е знаете што јас се чувствувам супееееееееееееееер Да, да најсериозно, маж ми вчера доби отказ да ОТКАЗ! Ама што, животот продолжува, неочекуван стрес, ама сега да плачеме ли? Не не мили мои женски, денот е убав и покрај сите сра . Затоа ајде ќе ве молам сите да ми пуштите по една насмевка да не ве мислам и Вас
Доаѓањето на бебето комплетно ќе го промени вашиот начин на размислува...
Анкета
edukativen dneven prestoj oddelenski nastavni
zdravo povituvani majki i takovci!Dali bi go zapisale vaset_o dete vo edukativen dneven prestoj doklku nemozete od bilo kakvi pricini (rabota vo smeni) koj raboti do 00-00h
da (60%)
mozebi (6%)
ne (12%)
zavisi od ulovite (21%)
Број на сите гласови: 48
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!