|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
10.9.2009 14:25:42   
Katuska
Денес и вчера и завчера се чувствувам ужасно, ама ептен ужасно, ми иде да викнам да плачам да плачам или пак да легнам и да можам да заспијам ама одма и да не мислам на ништо...Незнам што ми е ама многу сум нервозна и ке пукнам од мака.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 251
10.9.2009 14:29:20   
Enika
jas bev takva pred nekoj den...da ne si u pms?:)

(Одговор на членот Katuska)
Непосредна врска до пораките: 252
10.9.2009 14:31:43   
Katuska
Ne samo sto mi zavrsi, za zal ne e toa...

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 253
10.9.2009 14:37:26   
mami
а што ти е мила? или само те фати онака тажно? можеме да помогнеме некако? во секој случај ова е за тебе
user posted image

Непосредна врска до пораките: 254
10.9.2009 14:43:16   
Enika
znaes deka pms znaci i postmenstrual sindrom...mislam mi se ima mene deseno pred da dobijam da neam nikakvi naci nitu za vreme na dobieno nego odposle:(kako i da e a hug for u i proshetaj na soncevo...mene sekogas me puni so pozitivna energijauser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 255
11.9.2009 9:04:26   
Katuska
Мами дали ти воопшто знаеш колку позитивна енергија шириш околу себе?? Незнам јас барем така се чувствувам кога ке се приклучам на форумот..и кога ке има следна средба , сакам конечно да ве запознааам..
Инаку фала за гушките, денес сум малку подобро, спиев нокеска за разлика од претходниве денови и сум порелаксирана, ке бидам добро, фала ви во секој случај и јас ве гушкам вас

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 256
11.9.2009 9:08:32   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image немој така ке почнам да црвенеам..а што ти беше тебе последниве денови? има некоја посебна причина? ајде мило ми е што си денес подобра

Непосредна врска до пораките: 257
11.9.2009 9:21:14   
Палешка РР
Мнооооооогу подобро од вчера user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 258
11.9.2009 9:42:54   
mami
user posted image

мм се враќа попладнеuser posted image user posted image user posted image user posted image едвај си го чекам..ми недостигаше цела недела

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 259
11.9.2009 9:44:47   
bibi
Јас не сум многу најдобро.Вчера малку се уплашив добив некои болки и докторката ми рече малку полабаво, да одморам повеке.19 недела сум и ме фати некој страв. А не можам да одморам, ќерка ми душата ми ја вади , сабајле во градинка дури се спремиме, доцнам на работа и луѓе мои како да се одмори жената што е и мајка и сопруга?

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 260
11.9.2009 10:12:04   
big_mama817
nikako me boli grlotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 261
11.9.2009 12:22:35   
Bogdancanka
Денес сум катастрофа ме фати некоја нервоза и се ми смета user posted image user posted image user posted image ми иде да почнам да плачам ко мало дете ептен лош ден уф уф

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 262
11.9.2009 12:25:15   
mother 29
user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 263
11.9.2009 12:29:18   
Bogdancanka
фала,фала mother 29

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 264
11.9.2009 12:47:32   
mother 29
ajde be luge kade ste?jas denes sama sum?user posted image

Непосредна врска до пораките: 265
11.9.2009 12:53:40   
profesorica
Тука сме ние ама ти најактивна си изгледа.Јас сум fb на играм Farmville.Се заразив со играва.Кој има fb да му пуштам request.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 266
11.9.2009 12:54:58   
Bogdancanka
не си сама и јас сум тука и кажи како си ти денес?

Непосредна врска до пораките: 267
11.9.2009 13:23:18   
Enika
i jas sum tuka i denes neso ne mi e ok...ne e niso posebno samo se iznervirav poradi edna rab i taka tazno mi dojdeuser posted image ...ama zatoa posle ke si izlezam i ke si biram poklon za brdej zaso utre punam celi 26 goduser posted image toa ke me raspolozi vajda:D

Непосредна врска до пораките: 268
11.9.2009 13:23:24   
mother 29
Jas imam nov avatar a gledam i bogdancanka!suppp

jas bev super raspolozena ama sega se iznervirav do max...od glupavi zeni

Непосредна врска до пораките: 269
11.9.2009 13:25:03   
bibi
зошто бе кој те изнервира толку?

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

Непосредна врска до пораките: 270
11.9.2009 13:27:06   
mami
што бе само јас сум денес екстра расположена? извинете што не ве дружам, ама имам работа многу на работа...ако треба некој да се тепа кажувајте

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 271
11.9.2009 13:27:52   
Bogdancanka
mother 29 кој те изнервира толку?Ајде немој сега да ти го расипуват расположениетоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 272
11.9.2009 13:29:07   
Bogdancanka
Леле мами ама ме насмеа фала баш убаво зашто цел ден сум скисната

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 273
11.9.2009 13:30:19   
mother 29
ajde na kotek :)))

user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 274
11.9.2009 13:33:11   
Еца
Леле ве читам и си викам што им е на нашите форумашициuser posted image Е знаете што јас се чувствувам супееееееееееееееерuser posted image user posted image Да, да најсериозно, маж ми вчера доби отказuser posted image да ОТКАЗ! Ама што, животот продолжува, неочекуван стрес, ама сега да плачеме ли? Не не мили мои женски, денот е убав и покрај сите сраuser posted image . Затоа ајде ќе ве молам сите да ми пуштите по една насмевка да не ве мислам и Васuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

edukativen dneven prestoj
oddelenski nastavni

zdravo povituvani majki i takovci!Dali bi go zapisale vaset_o dete vo edukativen dneven prestoj doklku nemozete od bilo kakvi pricini (rabota vo smeni) koj raboti do 00-00h

da (60%)

mozebi (6%)

ne (12%)

zavisi od ulovite (21%)

Број на сите гласови: 48

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!