|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
11.8.2011 0:02:24   
Natuska85
И јас сум тука,незнам што ми текна играм игричка една штрумфови на фбuser posted image .Да се смеам или плачамuser posted image .Место да легнам до моето штрумфче,ептен се улежав во во ова Гевгелијава,ќе неможам да се вратам во нормала кога ќе си одимеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2276
11.8.2011 0:13:02   
Olivia
Natuske ne se opustaj mnogu, tamu te mazat i te galat, da ne pocnes da se trkalas namesto da odis user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2277
11.8.2011 0:27:17   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ех, ананикол како би дошла натака накај тебе, па ич да не се вратам во мк!! не дека за еклери не би дошла...немаш појма колку ми се јаде благо. И изедов се на Нина ( од благото) дури и лижевче едно излижав. Сега јадам сладолед, 2-ра порција user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kako mm,toj kupuva lizalcinja za bebusko a potoa toj sam si gi jade(jas taka pravam so smokiteuser posted image  3-4 za bebusko ostanatite za mama)

P.S.  Samo kazi koga sakas i vednas ti pustam bilet

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2278
11.8.2011 0:34:06   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Natuske ne se opustaj mnogu, tamu te mazat i te galat, da ne pocnes da se trkalas namesto da odis user posted image user posted image user posted image

На диета сум еј не ме зафркавај,идол си миuser posted image .

Туку дајте нешто виртуелно за грицкање,одамна не сме јаделе вака касноuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 11.8.2011 0:41:19 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2279
11.8.2011 0:46:44   
Olivia
Nate ti sakas da me nateras da pocnam ama vistinski da prevrtuvam po kujna vecerva user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2280
11.8.2011 8:01:54   
Felly RR
Ајде кој е за кафе. Денеска јас спремив.
user posted image
Одморот ми заврши и се спремам за на работа.user posted image user posted image user posted image А што убаво ми беше дома.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2281
11.8.2011 8:44:26   
Martins mom
Аааа убаво кафенцето Фели...мх...мх...
Најубаво е дома, ама што се мора се мора...user posted image
Ај заминав јас...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2282
11.8.2011 8:54:37   
arh_diz
Fala za kafenceto Felly
Martins mom nabrzina go ispi kafetouser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2283
11.8.2011 9:06:36   
Maca25
мартинс мам на нога го испи кафево и замина user posted image user posted image user posted image
јас сега на работа си направив едно јако несче, срцебиење ме фати од него. Па уште на гладно ... Нешто мора да ме расони.
Него како сте ми вие денес? Ама се раздувало и заладило во Скопје...брррр.брррр..

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2284
11.8.2011 9:50:51   
Џесика
Ја иако безработник, ме издигаа посабајле... метев тераса ко млада невеста, моментално си мешам во несот, да ми се стопи шеќерот, па да го пијам на исчистено, ветров лом напраил!!! Ама денешново време ми се допаѓа најмногу, да може цела година да е вака сончево со нормална температураuser posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2285
11.8.2011 10:15:09   
Maca25
мене ми е ладно многу....

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2286
11.8.2011 10:17:30   
miana
Jas pojaduvav,otidov do banka da obavam nekoi tekovni raboti i popat si kupiv eden sladoled i taka...sega so dokuemntite vo rak a pak user posted image

Непосредна врска до пораките: 2287
11.8.2011 10:31:01   
mila mama
Dobar den zeni! Jas ziva nenaspana sum deneska, izgleda od promena na vremevo user posted image user posted image user posted image
aj da vi se pofalam, planiram na masaza da odam deneska, prv pat ke mi bide na vakva spa masaza, pa posle ke vi pisam kako sum pominala, dali vredelo ili poarno konduri da si kupev so parite user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2288
11.8.2011 10:39:02   
Џесика
Блазе тебе Мила мама, не верувам дека ќе се покаеш што ќе отидеш, масажа е закон, каква и да е. Јас не можам без масажа, све лекувам со неа, само нема кој да ме масира по дома user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2289
11.8.2011 10:41:51   
Maca25
џесика, затоа ќе си отидеш некаде да те измасираат...да не ги тераш по дома. Јас бев нели пред некој месец во асеана, топ масираат...саат време цело тело....ама и цените им се малце височки. 

Непосредна врска до пораките: 2290
11.8.2011 10:47:41   
miana
Jas vcera si bev na pedikir  i na masaza na stapala..I ufffffff  kolku ubavo mi dojde user posted image

Непосредна врска до пораките: 2291
11.8.2011 10:49:53   
mila mama
Abe jas ednas bev na medicinska masaza i takvo zapalenje na muskli dobiv na grbot sto cel mesec me bolese  duplo od ona sto me bolese pred da otidam user posted image posle uste ednas bev na nekoja polu medicinska polurelaksiracka, ne me bolese mnogu grbot posle toa, ama aj deneska ke vidam vaka na celo telo kako e. Lele, malku mi e sram da se raspistolam tamu gola na krevetot user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2292
11.8.2011 11:01:44   
arh_diz
Mila mama i jas kako tebe koskite mislam ke mi se skrsea i mm postojano me zeza ke ti uplatam masazauser posted image .Jas spa masaza nesmejamuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2293
11.8.2011 11:14:06   
mila mama
Arh_Diz a zosto ne smees ako ne e tajna? Sto e tolku porazlicna spa od ovie drugive rilaks?

Непосредна врска до пораките: 2294
11.8.2011 11:15:31   
Џесика
Добро, таа медицинска масажа е многу јака, на релакс масажа да отидеш нема ништо да те боли... мене сестра ми еднаш ме частеше за роденден, заедно со мм бевме на релакс, убаво беше, ама јас сакам силни масажи, немам фајде од галење user posted image поготово ко што сум цела згрчена во мускуливе....

Непосредна врска до пораките: 2295
11.8.2011 11:19:43   
ananikol

Oh kako bi mi godela edna masaza,cela sum za remont user posted image

Непосредна врска до пораките: 2296
11.8.2011 13:30:36   
Olivia
Mene samo vakva masaza mi treba vo momentov i toa pod itno user posted image user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 2297
11.8.2011 13:39:33   
zapce
Woooooow Оливиа добра масажа, а со дечкото на сликата ли ке биде??????

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

Непосредна врска до пораките: 2298
11.8.2011 13:41:13   
miana
Ti treba tipov ili masazava od tipov ?user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2299
11.8.2011 13:41:15   
Olivia
Zapce ako najdam vakov uf se bi mu oprostilauser posted image

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 2300
Страница:   <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

izbor na ime
srekna trudnica

koe od slednive iminja najmnogu vi se dopaga???

luka (40%)

stefan (31%)

marko (29%)

Број на сите гласови: 184

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!