Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Na site vas sto ocekuvate bebinja vo septemvri mnogu sreka i so lesno. Mene terminot mi e 3-ti Noemvri. Prv pat pisuvam na ovoj forum i pofalba za site koi pisuvale tuka, navistina korisno, inetresno, a nekogas bogami i utesitelno, posebno za onie so prva bremenost.
Ne znam do sega dali se razgovaralo na taa tema, ama me interesira vase mislenje za poroduvanje vo privatna vis a vie drzavna klinika ?! Pozitivni, negativni iskustva?
Да се пофалам малото е супер си напредува а јас сум катастрофа, ме оставија да се пораѓам нормално иако докторите знаеја дека детето е карлично, па потоа итно на царски со целосна анестезија ,па бронхопнеумонија лекарства многу,и така млекото ми секна и сега од 3 ден сме на хумана.Но нека е живо и здраво па не е ни прво ни последно, а човек и да сака да роди уште деца ова лекариве ....... да земиш да ги утепаш....уф немам зборови
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.