Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 2.9.2011 22:47:18
maki1
Se rodivme 3650 kg,inaku sega koj ja vide site mislat deka e pogolema koga ke kazam 3 meseci ne im se veruva.Inaku vo obrazite e ko osa da ja kasnala,a za vitkite muabet da ne pravam,cela e za grizanje.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 3.9.2011 14:51:09
mila 3
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Se rodivme 3650 kg,inaku sega koj ja vide site mislat deka e pogolema koga ke kazam 3 meseci ne im se veruva.Inaku vo obrazite e ko osa da ja kasnala,a za vitkite muabet da ne pravam,cela e za grizanje.
mi dojde mnogu golemo moeto na 5 meseci bese 6.700 ama roden e 2100(predvreme) bravo, samo prodolzete taka
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 6.9.2011 17:27:23
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
На два дена пред да наполни 2 месеци моето е тешко 5940 грама и 62 см долго .Родена тежина му е 3420 гр. и 51 см должина.Само на цицање сме и ова е супер напредок
На 3 месеци и 4 дена тежина 7300гр., должина 66 см
Денес бевме на контрола и Кристијан на 4 и пол месеци тежи 8500 гр , должина 70 см.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 6.9.2011 18:04:33
Џесика
На два дена пред да наполни 2 месеци моето е тешко 5940 грама и 62 см долго .Родена тежина му е 3420 гр. и 51 см должина.Само на цицање сме и ова е супер напредок
Денес бевме на контрола и Кристијан на 4 и пол месеци тежи 8500 гр , должина 70 см.
Јас вчера се уверив за тежината за Кристијан, буцко тој најубав
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 6.9.2011 23:08:52
Natuska85
Natuske ako K vaka prodolzi do Nova Godina ,prvace ke go pratime .bravo za bucko,da e ziv i zdrav i samo taka neka napreduva.
Маки бе не ми го зафркавај ти мој Кристијан . И твоја буцка ја гледав сега на сликичките од крштевката,машала,машала,како оса да ги каснало во обравчињата што вика мм .Ајде заедно во прво одделение .А инаку на Џесика и Борјан ептен им се радуваше вчера,жива смешка беше
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 7.9.2011 23:01:44
mamamoni
за Кристијан Натушка, ова е од прилика и нашето напредувње по месеци само со 300-400 гр помалку затоа што родената тежина ни е 3000гр.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 8.9.2011 0:40:37
maki1
Natuske ako K vaka prodolzi do Nova Godina ,prvace ke go pratime .bravo za bucko,da e ziv i zdrav i samo taka neka napreduva.
da da i mojata e bucka ne se zalam,ako samo neka se zivi i zdravi pa ako treba i ke gi prakame vo prvo oddelenie.
Маки бе не ми го зафркавај ти мој Кристијан . И твоја буцка ја гледав сега на сликичките од крштевката,машала,машала,како оса да ги каснало во обравчињата што вика мм .Ајде заедно во прво одделение .А инаку на Џесика и Борјан ептен им се радуваше вчера,жива смешка беше
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 26.9.2011 10:04:52
Andriance
Nie se rodivme 3440..normalno od bolnica izlegovme so 3300...i za dva dena mi padna uste 50 grama..pointezivno cicavme i za dva dena kacivme 120g i sega sme 3370
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 2.10.2011 17:52:40
ma magi
Мене првото дете ми се роди 3,5 кг 52 см,од болница излеговме со 3,3кг сега има 3 год. и тежи 15 кг. Второто ми се роди 3,4кг 50 см , од болница не пустија со 3,2кг , првата недела имасе 3,55 кг , следното мерење ни е кога ке наполни месец дена па ке писам како напредуваме.