Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 9:18:12
penelopa
Маца кафенце ставила, јас еве доручек во кревет за сите спанковци и нешто блакичко.
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 9:24:28
Maca25
пенелопа, ми даде идеа за појадок сега. Се мислев што да направам, ама сега знам - јајца на око.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.9.2011 22:22:47
Natuska85
Женски јас еве конечно да седнам на компјутер па како што е редот да почастам за годишнина од брак и за крштевката на син ми.Па повелете послужете се.
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.9.2011 22:36:05
Viktori
честито крштевње! Нека му е вечно име! Нато значи пример си за домќинка!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.9.2011 22:46:02
Maca25
Натушке браво и честито!!! Како си спремила!!! Алал да ти е! Тортава е преубава!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.9.2011 23:29:38
*miki mami*
Neka mu e srekna krstevka i da vi se mnozat godinite zaedno samo ubavi raboti da vi se slucuvaat vo zivotot jas se prejadov se e prevkusno ama tortata najveke mi se bendisa
RE: Кафе бар "Happy Hour" 27.9.2011 8:51:24
AnnaMolly RR
Среќна крштевка на Кристијан! Честита годишнина на мама и тато. Ќе каснам јас од масава, гладничка сум :)
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 27.9.2011 8:56:46
Felly RR
Честитки и од мене Натушке!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 27.9.2011 9:52:04
Snowhite RR
Честита крштевка и годишнина!
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.9.2011 13:21:21
Bogdancanka
cestitki Natuska
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 30.9.2011 13:05:06
Pepelaska *
женски повелете частам за мојот 26 роденден
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 30.9.2011 13:15:20
Marija_L
Sreken Rodenen Pepelaska Jas od toa tortata ke kasnam dve parcinja:))
RE: Кафе бар "Happy Hour" 30.9.2011 13:26:16
Felly RR
Леле, што убаво си спремила, Пепелашка, ќе си земам од се.АЈде уште еднаш Среќен нека ти е роденденот!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.10.2011 13:52:04
mila mama
Zenski kako ste mii? Imam mnogu za castenje, ama ovoj hromov me unisti, ne mozam slika da postavam da ve pocastam. Vcera pravevme prv rodenden na Elena! Ama ajde vie naracajte koj sto saka, smetkata e moja
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.10.2011 14:06:20
kapina
sreken prvi rodenden na elena
RE: Кафе бар "Happy Hour" 2.10.2011 15:22:40
tinush
_____________________________ Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 10:17:50
kikicka
Sreken Rodenden na malata :*
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 10:23:37
Felly RR
Среќен нека и е роденденот на Елена!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 10:26:17
arh_diz
Sreken Rodenden golema da raste
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 10:30:37
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Елена! Голема да растеш, најпаметна и најубава! Јас ќе почастам во име на mila mama RR!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 15:23:42
Luci
mila mama Среќен роденден и се најубаво, да ти се исполнат сите желби
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 3.10.2011 18:46:32
Pepelaska *
Среќен Роденден Елена да си здрава жива весела и гордост и среќа на мама и тато! Со закаснување
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.10.2011 13:15:57
mila mama
Fala vi mnogu zenski za cestitikite! Anna Molly fala sto mi pomogna za trpezata, ti dolzam trpeza i u zivo
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.10.2011 14:27:34
AnnaMolly RR
Нема проблем. Едвај чекам трпеза во живо
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?