Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 11:17:50
annie
fala
_____________________________ Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 12:39:00
Felly RR
Среќен роденден на Леон!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
(Одговор на членот annie )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 13:45:59
AnnaMolly RR
Среќен роденден, Леон! Гоооолем да растеш и да ги радуваш твоите родители!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 13:47:08
AnnaMolly RR
Денес и јас честам. Маж ми полни 32 години! Повелете на торта и нешто за освежување.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 20:48:58
*miki mami*
Denes mnogu rodendeni na ringeraja i na mene mi e rodenden pa da ve pocastam nesto zenski posluzete se ne e mnogu na brzina spremiv turbo sum deneska eve malku i solenko
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 20:51:19
*miki mami*
AnnaMolly neka mu e sreken rodendenot na mm se najubavo
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2011 20:56:49
Felly RR
Среќни родендени на сите што слават!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2011 11:34:05
nadica
пвелете денес частам по 2 поводи 20 години независност на Македонија 4 години моја зависност (годишнина од брак)
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2011 12:08:05
Maca25
Честито надица!! Да ви се множат годините поминати заедно!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2011 13:27:42
*miki mami*
Cestitki da vi se mnozat samo ubavi i sekni denovi
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2011 16:51:52
Felly RR
Честитки надица, нека ви се множат!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2011 17:16:53
Natuska85
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.9.2011 18:07:03
mama26
cestitki nadica uste mnooogu godini vo sloga mir i ljubov vi posakuvam
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 19.9.2011 14:51:34
AnnaMolly RR
Женски, повелете почастете се. Денес ни е 2-годишнина од брак! Ние прославивме во саботата, ама и денес ќе излеземе малку со Филип да го одбележиме денот.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 20.9.2011 9:57:35
blond
Ајде женски и јас да ве почастам, денес ми е роденден... Еве повелете, има за секоја по еден
(Одговор на членот annie )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 20.9.2011 11:09:01
temjana
хахаххахах блонд за мене проѕирниот транспарентен Срекен Роденден и само убавини во животот да те пратат
(Одговор на членот blond )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 20.9.2011 11:15:49
Maca25
Среќен роденден блонд! Да си ни жива и здрава!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.9.2011 20:52:22
Bogdancanka
добра вечер драги мој ајде да ве почастам денес ми е годишнина
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.9.2011 20:54:28
Bogdancanka
еве ја и тортата
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.9.2011 22:15:36
nadica
среќна годишнина да ти се множат и само убавини да ве следат
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 22.9.2011 8:56:18
Felly RR
Честита годишнина, нека ви се множат!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 8:55:21
Maca25
Ви ставам по едно црно кафе, како за од сабајле...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 8:58:41
AnnaMolly RR
Фала за кафето, Мацо! Да го дрмнам на брзинка и се спремам за во парк. Се гледаме пред школка!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 8:59:12
beki RR
фала маца , кафето е екстра, ај јас и малку млеко ќе си притурам И јас на брзинка ќе го испијам. Син ми се разбуди, мора да јади.
< Поракaта ја уредил beki RR -- 25.9.2011 9:01:16 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 25.9.2011 9:01:48
Maca25
Јас се расонувам само со кафе без млеко. Ја чекам ќерка ми да стане, па да се спремаме за во парк. Среќа времево е супер.
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?