|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
26.10.2011 22:06:22   
temjana
не бе какво паничење, внук ми лани пола кутија вазелин смачка user posted image дур го видиме отиде кутијата пола во уста пола на коса. оди измиј го после како покиснат глушец беше цела неделаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 351
26.10.2011 23:10:29   
Maca25
На колешка моја од работа ќерка и секој ден по малце си јаде user posted image
А мене Н. ми изеде едно цело лабелоuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 352
26.10.2011 23:30:37   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Џес, а што може да направи АЕК? Шо сила имаат над картеливе наши медиумски?

Имаат, тие им се ко претпоставениuser posted image
Треба прво да поднесеш приговор во Бум-тв, па после кога ќе ти одговорат ако не си задоволна од одговорот, т.е ако те одбиле, да напраиш копија од договорот со нив, копија од приговорот и нивниот одговор и да ги приложиш во АЕК, а они што праат понатаму немаше живци мм да ми објасни, вриеше од нервоза, ништо не одело лесно кај нас. Нешто процедура ко на суд :)

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 353
27.10.2011 0:00:46   
Natuska85
Шо ќе направат Аек абе ајде,во оваа наша држава ако функционира нешто јас (штета нема смајли за сечам главаuser posted image user posted image ).Пред еден месец се јавувам во државен пазарен инспекторат да ги пријавам овие под прозор што ми сечат дрва секој ден,пошто си работат луѓето без фирма,без фискална а и празник беше и ми се јавува еден од обезбедувањето на тој телефон.Аа госпоѓо ќе мора утре да се јавите јас сум само обезбедување неможам да ви помогнамuser posted image .И добро ќе се јавам јас утре а како ќе докажам дека работеле на државен празник,ако денес нема кој да дојде и да ги фати на лице место????Е тогаш ќе мора писмено да се обратите(пак смајли за сечам глава).И се откажав,сега им помина сезоната за со дрвата,ама догодина ако продолжат пак ќе собираме петиција  од зградиве и до крај ќе ја тераме

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 354
27.10.2011 15:29:39   
kikicka
i kaj mene ima izedeno labelo i non stop ja smuka pumpicata od nejzinoto mleko za telo i uste vika mnjam mnjam user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 355
27.10.2011 20:37:05   
elenak
Женски абе јас требаше да добијам од подароците за трудници за месец септември,месецов заврши а немам уште ништо добиено,да не има некој информација после колку време стигнуваат?
Иначе се извинувам ако прашањево не е за тука ама не знаев кај да го напишамuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 356
27.10.2011 21:35:34   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Женски абе јас требаше да добијам од подароците за трудници за месец септември,месецов заврши а немам уште ништо добиено,да не има некој информација после колку време стигнуваат?
Иначе се извинувам ако прашањево не е за тука ама не знаев кај да го напишамuser posted image

Ќе го пренесеме прашањето elenak и сигурна сум дека брзо ќе ти одговорат. Секако дека ќе ги добиеш подароците, можеби не се комплетирани па затоа.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 357
28.10.2011 15:03:06   
kikicka
Кај сте бре?никој нема за жива глава да часте! аааа сите натаму наваму ,јас денес генералка по кучи и сега одмарам.вие како сте? Сакам да ве замолам да и помогнеме на душиче со нејзиниот случај ако имате прочитано.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 358
28.10.2011 15:21:58   
Maca25
што е со душиче? не сум во тек...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 359
28.10.2011 15:33:30   
kikicka
еве маца го копирав зш незнам да пренесувамuser posted image

da sum primala terapija za tiroidnata vo bremenosta sega se ke bese vo red a ne da me lazat i da mi vikaat se e vo red so tebe ne ti treba terapija jas sega neznam sto ne e vo red so moeto bebence dali ima tumur na hipofizata ili ke bide so precki vo razvoj i dali toj tumur se gledal na eho vo bremenosta
a ne od detska klinika da mi kazuvaat ne mu e nisto
a mojata doktorka od patofiza da se pravi naudrena deka toa e nasledna bolest a dvakca zdravi pravi roditeli
od kade da pocnam jas da tuzam dali ginekologot dali detska klinika ili patofiza znaci totalna negriza
i sega jas kako riba na suvo se obiduvam da si go spasam deteto ama nadvor od tuka vishe na klinika ne im go davam da i go gubat vremeto
i jas sakam moeto dete da e zdravo i jas sakam ubava idnina i nasmeano dete mesto alifcinja da ja doteruvam jas baram kliniki vo stranstvo da mi dadat dijagnoza duri ne ni znam da i nekoja klinika ke me primi bez lekarski upat i dijagnoza zosto jas samo imam eden rezultat a sega vo petokot pravevme pak i toj go izgubile strucnacite nasi
i doktorite mi vikaat sum sirela negativna energija i da sum se smirela da se raboti za nivno dete da gi vidam sto ke pravat

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 360
28.10.2011 15:38:38   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

еве маца го копирав зш незнам да пренесувамuser posted image

da sum primala terapija za tiroidnata vo bremenosta sega se ke bese vo red a ne da me lazat i da mi vikaat se e vo red so tebe ne ti treba terapija jas sega neznam sto ne e vo red so moeto bebence dali ima tumur na hipofizata ili ke bide so precki vo razvoj i dali toj tumur se gledal na eho vo bremenosta
a ne od detska klinika da mi kazuvaat ne mu e nisto
a mojata doktorka od patofiza da se pravi naudrena deka toa e nasledna bolest a dvakca zdravi pravi roditeli
od kade da pocnam jas da tuzam dali ginekologot dali detska klinika ili patofiza znaci totalna negriza
i sega jas kako riba na suvo se obiduvam da si go spasam deteto ama nadvor od tuka vishe na klinika ne im go davam da i go gubat vremeto
i jas sakam moeto dete da e zdravo i jas sakam ubava idnina i nasmeano dete mesto alifcinja da ja doteruvam jas baram kliniki vo stranstvo da mi dadat dijagnoza duri ne ni znam da i nekoja klinika ke me primi bez lekarski upat i dijagnoza zosto jas samo imam eden rezultat a sega vo petokot pravevme pak i toj go izgubile strucnacite nasi
i doktorite mi vikaat sum sirela negativna energija i da sum se smirela da se raboti za nivno dete da gi vidam sto ke pravat

od koj forum go iskopira ova...Daj linkot iskopiraj go za ubavo da procitame za sto se raboti

Непосредна врска до пораките: 361
28.10.2011 15:45:02   
kikicka
epa ima dushice pishuvano vo temata povrakanje,adaptirano,zelen izmet,sto ako doktorot zgreshi! vo site ovie temi ima pishuvano za ova! stvarno strasno neznam sto da kazam user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 362
28.10.2011 15:52:12   
arh_diz
Jas kako sto se sekavam deka dushice pisuvase koga bese bremena deka ima problemi so tirodinata a nesakale da i dadat terapija.
Posle cela nedela sedenje doma bidejki duvase kosava izlegovme so user posted image  malku na vozduh , so placenje se vrati doma ne mu se doagase

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 363
28.10.2011 16:04:00   
kikicka
epa bash za toa sto ne i dale terapija nashive lekari sega bebeto ke pati!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 364
29.10.2011 17:04:31   
AnnaMolly RR
Женски, како сте денес? Јас се лакирав, вечер сме на свадба кај мој втор братучед. Филип ќе го чува свеки, уште ми е мал да го влечкам по свадби, а и во 21 ќе треба дома да се враќаме, тој не пропушта 21-21:30 спиење како швајцарски саат е.

Не знам што да и правам на косаваuser posted image Сакав да ја испеглам и така да ја носам пуштена. Сестра ми вика како девојче од 15 години сум била така. Ама не ми се прават фризуришта.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 365
29.10.2011 17:35:26   
kikicka
удри некоја локна и фати ја до пола.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 366
29.10.2011 19:28:50   
Snowhite RR
Како сте женски, ние утре се селиме конечно, вчера ја местевме спалната, денеска со мм од сабајле пакувавме, среќа Михаил се успа денеска, кај 8.30 се разбуди и презаспа и до 11 спиеше, па така завршивме доста работа.
Малку ми е чудно, не знам какви чувства ми се мешаат, пак треба од почеток сега да се навикнуваме, во овие 3 години ми се чини само се селам. Овој пат додуша за прв пат ќе си бидам во лично мое/наше, зашто цел живот сум седела во туѓо, прво кај мајка ми и татко ми, после кај свекрва ми, делевме еден спрат со јатрва ми, па после во станот, се беше мое таму, освен станот, а сега еве конечно за нас направено и се внатре ќе биде наше. Не знам зошто, ама кога пред малку ми се јави мм и ми кажа дека веќе договорил камионче за утре, почувствував некоја празнинаuser posted image а со душа чекав да дојди овој ден

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 367
29.10.2011 21:20:40   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Сакам да ве замолам да и помогнеме на душиче со нејзиниот случај ако имате прочитано.

Душиче ја мислам секој ден, немате појма душава ми се пара ко за сестра, не знам што се случи со малото, знам само дека требало додатни испитувања да направат, спомна нели и дека најверојатно имало компликација со хипофизата... дај боже да се успее да се среди, навистина ми е жал, да можам некако да помогнам-одма би...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 368
29.10.2011 21:28:48   
Maca25
 Јас и пишав каде може да се обрати за дополнителни информации, па сега чекаме да ни пише. Се надевам дека се е во ред со малото.

Јас ја убедив ќерка ми да си легне, се истуширав, малце да си поседам тука и почнувам да се спремам за Журка!!!! Јееее, ќе излезам!!!! Сама со другарки!!! После долго времееее!!! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 29.10.2011 21:29:56 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 369
29.10.2011 22:12:30   
Bogdancanka
ajde ubav pomin Macauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 370
29.10.2011 22:17:54   
Natuska85
Мацо изналумпувај се и за нас.Леле јас не памтам од кога не сум излегла со другарки самаuser posted image .Богданчанка како си ти?За две недели ќе доаѓаме за Гевг. ќе си поседиме повеќе со К.па ќе те барам да се видиме.Туку ќе стави некој нешто за пиење,јадење вака виртуелно баремuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 371
29.10.2011 23:48:23   
maki1
Nayus za tebe samo nekoe morkovce,krastavice i vodicka da ne ja rasipes dietatauser posted image user posted image user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 372
30.10.2011 0:00:23   
Natuska85
Маки диетата оддамна ми е расипанаuser posted image .Ај од понеделник пакuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 373
30.10.2011 0:40:44   
mila mama
Добровечер и од мене! Читам сега за Душиче, не сум ни јас во тек, но ќе видам по форумиве да рзгледам за што се работи... Жално во секој случај...
Сега пред малку ги испратив гостите, па подзачистивме со маж ми и малку да ве ѕирнам. Добар провод на сите што вечерва се на парти, утре да не почастите со позитивна енергија и позитивни преживувања user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 374
30.10.2011 0:51:18   
maki1
Togas navaluvajte Nate ima i za tebeuser posted image .

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zensko ime
Miki88

koe e poubavo?

hana (30%)

melanija (23%)

eva (47%)

Број на сите гласови: 296

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!