|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
25.10.2011 11:20:58   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Леле луѓе оние од БУм ТВ ми иде да ги задавам!!!
Втор месец по ред ме исклучуваат со платена сметка! user posted image Чурам! Сеа се спремам да пишам барање за раскинување на договорот, ако се*ат нешто за пенали, има они да ми плаќаат на мене!

Виктори, ако плаќаш сметка преку пошта или банка мноооогу каснат со прокнижување во Бум. И мене така ми прават. Ми рекоа дека им требало две недели да добијат информации доколку сметката е платена во банка. Од тогаш јас си одам директно во Бум си плаќам.

Live and let live

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 326
25.10.2011 11:28:39   
Viktori
АнаМоли, што ми е гајле бе! Секаде се појавува во компјутер уплата одма! А парите само не може да се користат 2 дена. Па не плаќаме само бум! И види бога ти, само на нив не им стига на време??? Ова и мене ми кажаа на телефон сеа, ама јас платив во Оне во Лептокарија. И пак ме исклучија. И сеа? Ми иде да гио задавам тие таму! И што е најтрагично уште немам тв user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 327
25.10.2011 11:41:56   
AnnaMolly RR
е штом си платила во Бум не знам зошто те изгасиле. Како ќе им текне на нив. Еднаш ние касневме со сметка и ни ги исклучија интернетот и фиксниот, а телевизијата заборавиле user posted image Се ни е во пакет. 

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 328
25.10.2011 12:04:44   
Pepelaska *
женски дајте некоја идеја за виткање салветки ама да не е мн комплицираноuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 329
25.10.2011 12:06:49   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

batali toa eve ajde jas denes stavam kafica i pojadok eve i za natushka edno cokoladce,dve,tri user posted image .

Кикичка многу ти фала што си помислила и на мене ама морам да те одбијамuser posted image user posted image .Еве одсабајле една банана само каснав,сега user posted image заспа па планирам малку корнфлекс,ама денес ќе ја нарушам малку диетава на торта сум кај комшивката роденден и беше вчера и има ли смисла да ја одбијамuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 330
25.10.2011 12:12:20   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

женски дајте некоја идеја за виткање салветки ама да не е мн комплицираноuser posted image

Еве пепелашка линкче ќе видиш разни идеи има.Како си ти?За што се спремате?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 331
25.10.2011 12:15:12   
miana

Lele moj asveki kolku razni dekoracii ima za salfetkiiii...Za sekoja prigoda pravi novi..Idei crpi neznam od kade...
Poslednite za maturata na zolvami gi pravese so peperutki...Kupi  vo valeri mali peperutki po 5 den edna i lenta za pravenje masna..Kupi i pistol so silikon i im napravi prsteni so peperutki...EDnas kupi edno malo parce zavesa i od nea napravi...Ima i novogodisni sekoja godina pravi za slava sv.Nikola..Ima razni razni....

Непосредна врска до пораките: 332
25.10.2011 12:21:02   
kikicka

jas barav na youtube koga mi trebashe pravev zajcinja za veligden,ama nemozev da go najdam videoto. de be ti pa natushka kasni so oci malku :)))

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 333
25.10.2011 12:56:56   
blue_blue
Епа ко купуеш таква услуга user posted image  Земи си Мax TV ( 3 MAX си имаш ТВ, интернет, телефон) најбоља слика у свет, супер брз интернет и све најбоље user posted image  това ти се вика услуга и лидер на пазарот у телеком бизнис user posted image  ај сега отидов да видам што ново има на Маx TV

Втор месец по ред ме исклучуваат со платена сметка! user posted image Чурам! Сеа се спремам да пишам барање за раскинување на договорот, ако се*ат нешто за пенали, има они да ми плаќаат на мене!

Непосредна врска до пораките: 334
25.10.2011 18:13:48   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Епа ко купуеш таква услуга user posted image  Земи си Мax TV ( 3 MAX си имаш ТВ, интернет, телефон) најбоља слика у свет, супер брз интернет и све најбоље user posted image  това ти се вика услуга и лидер на пазарот у телеком бизнис user posted image  ај сега отидов да видам што ново има на Маx TV

ти правник ако си, место да ме караш вака јавно, напрај ми барање за раскинување на договор и одма зимам макс тв. + интернетот ми е адсл, + телефонот ми е на т хоум, не знам ни јас што се заебав со ова бум-ов user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 335
25.10.2011 18:23:40   
temjana
Viktori eve ti sovet od pravnik mm, prijavi gi vo AEK (agencija za elektronski komunikacii)

Непосредна врска до пораките: 336
26.10.2011 12:31:25   
miana
Малото дете и ангелот чувар
user posted image Си било еднаш едно дете кое се подготвувало да дојде на свет. Еден ден го прашало Господ: -"Господе, ми рекоа дека утре ќе ме испратиш во Светот, но јас сум толку мал и немоќен, како ќе живеам таму?" Бог му одговори: "Од сите ангели, еден одбрав само за тебе. Тој ќе те чека и штити. Секој ден ќе ти пее и ќе ти се насмевнува. Така ти ќе ја почувствуваш неговата Љубов и ќе бидеш среќен." "Добро, како ќе ги разбирам кога ќе ми кажуваат нешто, кога не го знам нивниот јазик?"- запраша детето. "Ангелот ќе ти ги кажува најубавите и најслатки зборови кои можеш да ги слушнеш во светот и внимателно и со Љубов ќе те научи да зборуваш." "Слушнав дека на Земјата има многу лоши луѓе, кој ќе ме штити?" – загрижено продолжи детето. Господ се насмевна и му рече: "Твојот ангел секогаш ќе те заштитува, па било тоа и по цена на неговиот живот." Детето го погледна Господ и молчеливо рече: "Но, јас сум многу тажен што не ќе можам повторно да те видам." "Твојот ангел секогаш ќе ти зборува за мене и ќе ти ги кажува патеките кои те водат до мене." Тогаш во рајот настана тишина и гласовите од Земјата допреа до него. Детето сфати дека треба да оди па го постави последното прашање: "Господине, ако сега морам да одам, Те молам, кажи ми како се вика мојот ангел" Господ одговори со голема насмевка: "Не е важно како се вика, ти ќе го викаш МАМА".

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 337
26.10.2011 12:39:03   
maki1
Neznam po koj pat ja citam ovaa prikazna i stalno mi nadoagaat cuvstva sto nemozam da gi opisam.Ednostavno e prekrasno napisano.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 338
26.10.2011 13:14:01   
Bogdancanka
znaci nemam samo jas problem so smetkite,site smetki gledam navreme da bidat plateni koga ete ti pred nekoj den mi stiga opomena za neplateno firmarina za 2010ne mi bese jasno nisto ne sum dobila a trebalo da platam...bev vo opstina da vidam sto kako i zamislete sum bila dadena na izvrsitel za nesto sto ne sum dobila pod izgovor deka sme obile da primime resenie...fino lepo gi zamoliv gospogite da mi go dadat toa resenie da go vidam i da vidam sto sum odbila,moze eden cas dremev kaj niv resenieto im go nema...i plus toa opomenata bila pratena demek po posta pred mesec dena a jas ja dobiv pred nekoj den...i sega jas kaj da se zalam....a da ne zboram za smetkite sto gi plajkam vo posta mora oni nesto da zaribaat nikogas parite ne im se prefleni na vreme...znaci nikoj ne si ja gleda rabotata kako treba...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 339
26.10.2011 16:55:28   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Малото дете и ангелот чувар
user posted image Си било еднаш едно дете кое се подготвувало да дојде на свет. Еден ден го прашало Господ: -"Господе, ми рекоа дека утре ќе ме испратиш во Светот, но јас сум толку мал и немоќен, како ќе живеам таму?" Бог му одговори: "Од сите ангели, еден одбрав само за тебе. Тој ќе те чека и штити. Секој ден ќе ти пее и ќе ти се насмевнува. Така ти ќе ја почувствуваш неговата Љубов и ќе бидеш среќен." "Добро, како ќе ги разбирам кога ќе ми кажуваат нешто, кога не го знам нивниот јазик?"- запраша детето. "Ангелот ќе ти ги кажува најубавите и најслатки зборови кои можеш да ги слушнеш во светот и внимателно и со Љубов ќе те научи да зборуваш." "Слушнав дека на Земјата има многу лоши луѓе, кој ќе ме штити?" – загрижено продолжи детето. Господ се насмевна и му рече: "Твојот ангел секогаш ќе те заштитува, па било тоа и по цена на неговиот живот." Детето го погледна Господ и молчеливо рече: "Но, јас сум многу тажен што не ќе можам повторно да те видам." "Твојот ангел секогаш ќе ти зборува за мене и ќе ти ги кажува патеките кои те водат до мене." Тогаш во рајот настана тишина и гласовите од Земјата допреа до него. Детето сфати дека треба да оди па го постави последното прашање: "Господине, ако сега морам да одам, Те молам, кажи ми како се вика мојот ангел" Господ одговори со голема насмевка: "Не е важно како се вика, ти ќе го викаш МАМА".

oh i mene ova sekoja pat me razneznuva poslebno koga bev trudna rikav user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 340
26.10.2011 19:38:04   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Viktori eve ti sovet od pravnik mm, prijavi gi vo AEK (agencija za elektronski komunikacii)

Еј мм се заеба да се јави во АЕК, триста тракатанци, приговори писмени, дрн дрн, да ти се смучи дур делува user posted image
На нас прошлата недела цел ден ни беше исклучен и интернет, и фиксен и тв, пошто све од кејблтел и по триста пати се јавивме, на крај коа установија дека проблемот бил на бандера, дошле и „објасниле“ дека по грешка не исклучиле нас... среќа што не бев дома

< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 26.10.2011 19:42:39 >

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 341
26.10.2011 20:08:12   
mama26
CESTITKI BITOLA , nekoj bitolcanec se posrekil so 7ka od loto..samo sto kazaa sega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 342
26.10.2011 20:45:39   
ananikol
Na kratko da ve zirnam cuci user posted image  se nema vreme...im zaviduvam na site mamicki koi postignuvaat okolu dom,deca,maz,idi mi-dojdimi i sepak najduvaat vreme da pisat po nesto BRAVO sekoja cest!!

Mama 26 ako doznaes nekoi podetalni infornmacii za toa koj..kako...sto..kolku..znaes ona okolu lototo...prvo mene ke te molam eden ppuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 343
26.10.2011 21:16:37   
AnnaMolly RR
Леле, луѓе, помагајте! Филип грабна едно тубиче со крема за тело и додека рипнам по него си стисна во устата малку и го голтна! Јас успеав нешто да му извадам од уста со прст, ама дел голтна.
После правеше фаци и покажуваше со прстот во уста, викаше Вода! Се напи вода и како ништо да не му беше. Ова пред еден саат. Сега спие.

Да паничам? user posted image

Live and let live

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 344
26.10.2011 21:30:40   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Леле, луѓе, помагајте! Филип грабна едно тубиче со крема за тело и додека рипнам по него си стисна во устата малку и го голтна! Јас успеав нешто да му извадам од уста со прст, ама дел голтна.
После правеше фаци и покажуваше со прстот во уста, викаше Вода! Се напи вода и како ништо да не му беше. Ова пред еден саат. Сега спие.

јас мислам да не паничиш, кога веќе спие ни не повраќа, ама во ваков случај обавезно давај му топла вода да пие и после пробај да испровоцираш повраќање. Ова ако е мала количина. Во спротивно - правец токсикологија.

Непосредна врска до пораките: 345
26.10.2011 21:32:03   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Еј мм се заеба да се јави во АЕК, триста тракатанци, приговори писмени, дрн дрн, да ти се смучи дур делува user posted image
На нас прошлата недела цел ден ни беше исклучен и интернет, и фиксен и тв, пошто све од кејблтел и по триста пати се јавивме, на крај коа установија дека проблемот бил на бандера, дошле и „објасниле“ дека по грешка не исклучиле нас... среќа што не бев дома

Џес, а што може да направи АЕК? Шо сила имаат над картеливе наши медиумски?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 346
26.10.2011 21:35:01   
AnnaMolly RR

јас мислам да не паничиш, кога веќе спие ни не повраќа, ама во ваков случај обавезно давај му топла вода да пие и после пробај да испровоцираш повраќање. Ова ако е мала количина. Во спротивно - правец токсикологија.

А штом спие сега и не повраќа да не преземам ништо? Количината беше мала, да речеме колку еден нокт.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 347
26.10.2011 21:47:07   
Viktori
значи АнаМоли да е мое детенце во прашање, за толку мала количина јас не би паничела.

Непосредна врска до пораките: 348
26.10.2011 21:49:11   
Палешка РР

Да не паничиш воопшто. Миа секој ден јаде или крем или павловиќева. Ние се` такво криеме од неа, ама се нешто ќе дофати. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 349
26.10.2011 22:03:48   
AnnaMolly RR
Добро, не паничам штом така викате вие, ви верувам user posted image
Сега мирно ќе си гледам нова сезона Private practice и ќе си легнам!

Live and let live

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Заведување......
daki

како го заведовте вашиот сопруг, дечко, мувач????

* со шмекање (29%)

* со мини (3%)

* со смешкање (30%)

* со незаинтересираност (21%)

* со танцување (4%)

* со нападлив секс (14%)

Број на сите гласови: 73

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!