Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Слики од мамичка со своето бебе! 3.11.2011 14:52:05
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
kako da ja stavam slikata da se gleda nesto ne mozam da uspeam a ja imam na fb profilot
Да не случајно сурфаш од хром? Не се поставува слика од хром. Ако не си на хром, одиш на сликата што ја имаш на фб, ја маркираш целата, стискаш десен клик и избираш copy, после на прозорчето за пораки на РР стискаш пак десен клик и одбираш paste. Пред да ја постираш пораката стисни на преглед долу што е до копчето потврди и, провери дали се гледа слиата за д ане ти се испраќаат празни пораки.
RE: Слики од мамичка со своето бебе! 3.11.2011 14:56:10
blond
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
kako da ja stavam slikata da se gleda nesto ne mozam da uspeam a ja imam na fb profilot
Да не случајно сурфаш од хром? Не се поставува слика од хром. Ако не си на хром, одиш на сликата што ја имаш на фб, ја маркираш целата, стискаш десен клик и избираш copy, после на прозорчето за пораки на РР стискаш пак десен клик и одбираш paste. Пред да ја постираш пораката стисни на преглед долу што е до копчето потврди и, провери дали се гледа слиата за д ане ти се испраќаат празни пораки.
Или десен клик на сликата на фб и open image in new tab, потоа пак десен клик на новиот таб кај што ќе ти се отвори сликата и copy image url, потоа овде ке пишеш [img]десен клик и пасте помеѓу овие две без празно место[/img]
RE: Слики од мамичка со своето бебе! 7.11.2011 12:50:10
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
Колку убави слики! Прекрасни сте сите! Мамичка77 комплименти за изборот на гардероба
mila mama RR fala na komplimentot a uzivam da ja doteruvam osobeno vo tirolcinja i fustancinja bev presrekna koga mi kazaa deka nosam kerka i vednas pocnav da i kupuvam farmerskoto tirolce i e najprvo kupeno vednas koga se vrativ od kontrola koga doznav i odma i go kupiv