Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Луци почна на работа значи? како се привикнува,во градинка го носиш или...? Јас еве го заспав и сеа појадувам јаболко,двопер и чајче,диеталниот појадок.Добро ми оди за сега денес 3 ден .
Среќна сум ,сабајле го носевме на лекар и се е во ред,мала вирозичка ,која сама ќе помине.Крвта супер му е
Почнав на работа уште ехехееее, од 3 месеци кога беше М. Си немаше гајле од старт зошто седеше со мм дома а кога наполни 8 месеци почнавме во градинка. Моментално е дома зошто е болен има бронхит и прима инекции А за во градинка пишував на соодветната тема, ама ај и тука да пишам супер беше, никогаш немаше заплачено, нити првиот ден. Сега е недела дена дома и сигурно уште 10-тина дена па се надевам нема да плаче кога ќе треба пак да го однесам
eee cestitki i od mene za noviot bracen par a mene ne mi uspea glasanjeto glasav i nisto,mi vika ednas se koristela mail adresata.......a napraviv kako sto trebase...ama toa eee ajde nareden pat;-))))))))))))))))))))))
ke drmnam jas malku od ova zestolovo, od vcera od vece ne sum izlezena, me fatil nekoj stomacen virus. i plus hemodoidite mi se aktiviraa i mi se place od bolka. denes si odmaram kaj moite na gosti, ne odam na rabota. izvinete za latinicava, kradam wi-fi od komsii :-)
ihhiih Anna Molly napij se napij se zestokicko,,,,,,.aj neka mine brzo toa hemoroidite i virusot...i jas maki macev so niv ama mi potpominaa ..... samo da ne e e covek na raat...... eve nie stanavme jadevme,sega pak naname,pa ja pijam kafeeee,da se osvezam,ajde povelete;-)) a pogore konjakot sto go staviv e za da ve pocastam deka imame novo ,mojata zolva ni kaza deka e bremena 2 mesec ,i sme presrekni,srcata ni se napolnija,ke imame bratucedce,mnogu sakav da ima kerka mi na ista vozrast bratucedce za da si rastat zaedno,deka jas nemam..... e takaaaa se pofaliv...sega eve edno kafe od mene aj za dobro utro
Dobro utro, zenski! Denes mi stigna paketceto podarok (za mesec Oct 2011), lele kolku sum se izraduvala ko malo dete, nikogas nisto ne sum dobila na nagradna igra. Baska ocekuvav eden proizvod, a dobiv cel komplet interesni stvari. Fala mnoguuu! Nego sega drug problem, kade da napravam ista takva tablicka so ime za postarata kerka? Kako toa Mihaela ima, a Sofija nema
Е како тоа ке има и она..најди на ФБ бебешки таблици нашата од таму е ние порачавме таблички и плус за во кола знак 1000ден ни испадна имаше нешто промоција пиши им ке ти кажат еве сега знам клик да правам еве ти директ линк
< Поракaта ја уредил kikicka -- 1.12.2011 12:24:54 >
Da i nie dobivme tablicki od ringeraja za mesec avgust i se prekrasniiiiii,a baska da imase i drugi pokloncinja.Inaku koga ja vozam so kolckata Simona site gledaat vo tablickite,zasto vo gevgelija uste nema mnogu bebi tablicki. za ringeraja prekrasna e sekogas i mene mi e prva nagrada vo zivotot no eve ringeraja povlece noga i dobiv uste edna pred nekoj den ....
i niee dobivme vo avgust ihiihh.ne da sme vazni,najvazni sme;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26
Da i nie dobivme tablicki od ringeraja za mesec avgust i se prekrasniiiiii,a baska da imase i drugi pokloncinja.Inaku koga ja vozam so kolckata Simona site gledaat vo tablickite,zasto vo gevgelija uste nema mnogu bebi tablicki. za ringeraja prekrasna e sekogas i mene mi e prva nagrada vo zivotot no eve ringeraja povlece noga i dobiv uste edna pred nekoj den ....
Ние ги скинавме ланците што се прикачуваат нон стоп ја тегнеше се виткаше во количката да ги фати и ги извадив и сега ќе треба да најдам такви ланци за да ја закачам пак табличката.. Инаку Добро утро жени ние денес си доаѓаме домче и секогаш кога со одам во Мк имам пеперутки во стомак незнам зошто ем ми е убаво ем некоја глупа мислам ме мава во глава а тоа е ради Леона како ќе биде по пат бидејќи сами си одиме двате со авион а мм со кола неиздржува во кола госпоѓицата наша! ете така после се уклучувам од Мк.Гушкички до сите.
Добро утро женички како стее???ЈАс некако убаво се чуствувам дали дека петок денес .И кога одев на работа многу го сакав петок(како сите вработени де ) и сега дека мм ќе биде дома преку викенд и тројцата ќе си се дружиме .Плус планирам елката да ја китиме во недела ќе биде весело .
Кикичка имајте убав лет,па да ни пишеш кога ќе стигнете.Сигурно вашите ве чекаат со нетрпение.И ако доаѓаш во Скопје да направиме една дружба.
Натушке се гледа дека уживаш дома, кога утрото ти почнува во 11 Јас од 7 сум станата, веќе пола ден ми помина. Ја спремав Матеа за во градинка, ја однесов, па јас се спремав за на работа, сега си дојдов, па дома да средам нешто, па ќе треба да ја земам Матеа, и после со неа ќе се занимаваме и готово денот поминал....Како лета времето....
arh_diz rr a od kade si i kade ima sneg lele jas se mnogu nerviram na krstevka i 1vi rodenden sme na 16 dekemvri kaj kumasinkata mala i mi e mnogu strav da ne padne sneg do togas bidejki ne sme vo isti grad a kade na ovoj sneg ke go pomknam i 3ipolmesecno bebce a bez nea ne mi se odi go molam boga da ne padne sneg neka paga posle 16
Ние ги скинавме ланците што се прикачуваат нон стоп ја тегнеше се виткаше во количката да ги фати и ги извадив и сега ќе треба да најдам такви ланци за да ја закачам пак табличката.. Инаку Добро утро жени ние денес си доаѓаме домче и секогаш кога со одам во Мк имам пеперутки во стомак незнам зошто ем ми е убаво ем некоја глупа мислам ме мава во глава а тоа е ради Леона како ќе биде по пат бидејќи сами си одиме двате со авион а мм со кола неиздржува во кола госпоѓицата наша! ете така после се уклучувам од Мк.Гушкички до сите.
kikicke sreken pat da ni dojdete vo nasata zemijicka;-)) ve cekame;-)))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Натушке се гледа дека уживаш дома, кога утрото ти почнува во 11 Јас од 7 сум станата, веќе пола ден ми помина. Ја спремав Матеа за во градинка, ја однесов, па јас се спремав за на работа, сега си дојдов, па дома да средам нешто, па ќе треба да ја земам Матеа, и после со неа ќе се занимаваме и готово денот поминал....Како лета времето....
Ооо Фели уживам максимално уште овој месец,после знам дека и мене ќе ми биде така турбо.
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."