|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
28.11.2011 10:52:28   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

E kako nemaa karakter, zelba imas toa e najbitno, javaj na orbitrekot od utre i trpenie ke vidis rezultati, na pocetokot e tesko ama ke se trudis, eve ja vetuvam javno deka sekoj den ke ti se javuvam da te motiviram, mislam dovolna motivacija ti bev jas 20 kg sum pomalku od minatiot pat na RR rodendenot od 80 na 60 so vikas a?

user posted image user posted image user posted image user posted image . Почнав официјално од сабајлево,појадокот го поминав,јаболко двопек и чај без шеќер...........прв пат во живот мој без шеќер,бљак е ама ќе се издржи.Еве и за вас женски по еден чај БЕЗ ШЕЌЕРР да ми правите друштвоuser posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 676
28.11.2011 10:57:56   
arh_diz
Brvo Natuska user posted image , samo napret.Jas pijam caj bez seker taka mu e poubavuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 677
28.11.2011 11:00:49   
Annet
на здравје чајчето ...само ако имаш цврста желба и некој стимул ќе ја постигнеш целта...ееее пред 9 годинки јас се поправив малку повеќе.ама еден ден решив да нејадам благо,леб грицки,сок.....и така почнав само диетален леб вода повеќе....до ден денес.....си ја имам истата килажа.е сега некогаш пијам и сок и јадам благо,ама не ми се вратија килограмите.....само треба да си се воведе правилна исхрана,и да ви кажам појадок и ручек обавезно,за вечера малкуцка само...и јадев еден тон јаболка.....ете така а не вежбав,многу пешачев.....
ај од мене едно јаболкце
user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 28.11.2011 11:01:36 >

Непосредна врска до пораките: 678
28.11.2011 11:07:31   
dostickage
Nate sto diesta drzis?
Ova nekako mn strogo mi izgleda , samo cajce,dvopek i vozduhuser posted image NEkako me plasi da ne e od onie dieti sto ke oslabnes pa posle uste povekje ke se zdebelis.
Pravo da ti kazam jas sum povekje kako Annet tip,CUT na testenibata i lebot i sve se resava.I normalno na prvo mesto sokovite tie najmnogu debeleat.Krkaj si salaticki i ovosje i gajle ke nemas :-)

Vo sekoj slucaj so lesno i so srekja :-)

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 679
28.11.2011 11:09:57   
kikicka
Натушка ајд со среќа ќе имаш кризааа да знаеш ама не подлегнувај user posted image инаку наместо шекер земи се натрен така да за викенд кога ќе можеш се да јадиш не ставај шекер туку натрен .Јас од сабајле сум се изнасмеала ги читам овие детски досетки комедии ,Леона го грабнала мобилниот и гледа клипови на него оди па земи и го.денеск имаме сонце па ке шетнеме после.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 680
28.11.2011 17:29:12   
Snowhite RR
Ех шо ти е живототов, само проблеми, додека си решил еден, друг се појавува, дури се средивме со спратот, се прибравме дома, да не плаќаме ни кирии, ни да се мачиме сами, па сега свекор ми почина, (во саботата), а таман рековме се собравме сите тука на едно место, сега да сме порает, ама нема рает изгледаuser posted image
Криво ми е за човекот ептен, немавме секогаш исти мислења за работите, ама беше паметен човек, од многу работи се разбираше, тој организираше дома се, тој не држеше сите заедно, пазареше, ручек правеше, сега не знам како ќе биди
Шок ни дојде зашто наеднаш се случи, неочекувано, иако си имаше мака со срцето, ама до последно беше на нога, излегуваше и затоа уште не можам да поверувам дека не е повеќе живuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 681
29.11.2011 0:08:57   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

E kako nemaa karakter, zelba imas toa e najbitno, javaj na orbitrekot od utre i trpenie ke vidis rezultati, na pocetokot e tesko ama ke se trudis, eve ja vetuvam javno deka sekoj den ke ti se javuvam da te motiviram, mislam dovolna motivacija ti bev jas 20 kg sum pomalku od minatiot pat na RR rodendenot od 80 na 60 so vikas a?

user posted image user posted image user posted image user posted image . Почнав официјално од сабајлево,појадокот го поминав,јаболко двопек и чај без шеќер...........прв пат во живот мој без шеќер,бљак е ама ќе се издржи.Еве и за вас женски по еден чај БЕЗ ШЕЌЕРР да ми правите друштвоuser posted image user posted image

user posted image

Ах од прееска ви го читам диетиве и си викам да си купам јас апчиња за слабеење. Имало сега место манџата со зелка, апче user posted image
Кога веќе не може месо да се бутне у манџата, со тоа апчето се ќе си буткам user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 29.11.2011 0:09:42 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 682
29.11.2011 6:26:23   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ех шо ти е живототов, само проблеми, додека си решил еден, друг се појавува, дури се средивме со спратот, се прибравме дома, да не плаќаме ни кирии, ни да се мачиме сами, па сега свекор ми почина, (во саботата), а таман рековме се собравме сите тука на едно место, сега да сме порает, ама нема рает изгледаuser posted image
Криво ми е за човекот ептен, немавме секогаш исти мислења за работите, ама беше паметен човек, од многу работи се разбираше, тој организираше дома се, тој не држеше сите заедно, пазареше, ручек правеше, сега не знам како ќе биди
Шок ни дојде зашто наеднаш се случи, неочекувано, иако си имаше мака со срцето, ама до последно беше на нога, излегуваше и затоа уште не можам да поверувам дека не е повеќе живuser posted image

Многу ми е жал Snowhite. Така исто почина и татко ми, за шокот и болката да бидат поголеми. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 683
29.11.2011 8:21:53   
AnnaMolly RR

Жал ми е за свекор ти, Snowhite. user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 684
29.11.2011 8:57:54   
Annet
lele be zenicki mnogu mi e zal..ajde ke dojdat nasite ubavi denovi,nekogas mora da pominuvame niz premrezja i slicni ovakvi situacii.....ajde malku raspolozete se,eve denes ako e soncevo na prosetka malku da se raspolozime.nie se spremame ke odime na vakcina-polio ama cekam da se razbudi spankoto,pa da odime koga ke se rascisti guzvata.....imajte ubav den i ve guskam site
user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 685
29.11.2011 16:31:50   
kikicka
МАГЛААА СВУДАА МАГЛА ОКО НАААААС!!!! е така е кај мене денес времето цуцки!уште 2 дена и си идааааааааааааммммммммм!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 686
29.11.2011 16:34:56   
mila mama

Прими сочувство... На душман не му посакуваме смрт, а не на некој ближен...

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 687
29.11.2011 16:36:03   
mila mama

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

МАГЛААА СВУДАА МАГЛА ОКО НАААААС!!!! е така е кај мене денес времето цуцки!уште 2 дена и си идааааааааааааммммммммм!

Ааа, тебе Нова Година порано ќе ти почне изгледа user posted image user posted image шетање по гости, ручеци, гозби, мх мх мх. Јас не си идам оваа нова година дома user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 688
29.11.2011 16:58:00   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR

Ааа, тебе Нова Година порано ќе ти почне изгледа user posted image user posted image шетање по гости, ручеци, гозби, мх мх мх. Јас не си идам оваа нова година дома user posted image user posted image user posted image

остај ептен му се радувам на дедо мраз леле како дете сум кога иде нова година!! Башка и роденден ми се ближи ептен славје ме чека ,па свадби и така .

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 689
29.11.2011 17:06:44   
mila mama
Кикичка значи ни е стрелец у хороскоп user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 690
29.11.2011 17:16:42   
kikicka

Кикичка значи ни е стрелец у хороскоп user posted image user posted image user posted image

Да стрелче сум втора декада user posted image ,оти ми се смееш мила мамо ти на мене а? Леле незнам што ми е ама некогаш ме фаќаат тачки и само туку си се смеам и се глупирам ,ве фаќаат ли вас ТАЧКИ!! user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 691
29.11.2011 17:28:40   
temjana
Девојки чест ми е да ве поканам од името на здружението “Синоличка„- здружение за лица со даунов синдром, во сабота на 03.12.2011 година во 12часот во просториите на Младинскиот Културен Центар да се дружиме заедно и да ги проследиме успесите кои ги имаат постигнато овие лица на различни полиња. Мотото на оваа прослава со која ќе се обележи меѓународниот ден на лица со попреченост е: (Не) ограничени можности= (Не)ограничени способности
да ги ибришеме заградите
Вашето присуство ќе помогне заедно да работиме на подигањето на свеста за способностите на лицата со попреченост. Се надевам ќе се видиме и дружиме на овој прекрасен настанuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 692
29.11.2011 17:39:56   
mila mama

Да стрелче сум втора декада user posted image ,оти ми се смееш мила мамо ти на мене а? Леле незнам што ми е ама некогаш ме фаќаат тачки и само туку си се смеам и се глупирам ,ве фаќаат ли вас ТАЧКИ!! user posted image user posted image

Ќути за тачките, ќе откачиш од седење дома по ладново user posted image user posted image
туку се смеам за да не плачам, ништо лично user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mila mama RR -- 29.11.2011 17:41:36 >

Непосредна врска до пораките: 693
29.11.2011 18:33:46   
kikicka

Ќути за тачките, ќе откачиш од седење дома по ладново user posted image user posted image
туку се смеам за да не плачам, ништо лично user posted image user posted image user posted image

ААА не замеравам не ни мислев дека е лично user posted image ,шетнав денес ама пак ме фатија тачки

Непосредна врска до пораките: 694
30.11.2011 8:36:34   
Luci
Добро утро РР-ки, како сте, спиевте ли убаво? Јас бидејќи сум на работа и прва пишувам редно е и кафе да ви ставам, повелеле
user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 695
30.11.2011 9:56:16   
Maca25
добро утро и од мене. само што го испив кафето и одма се фаќам за работа.
Имајте убав ден мили Рингерајки!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 696
30.11.2011 10:13:42   
Natuska85
Луци почна на работа значи? user posted image како се привикнува,во градинка го носиш или...? Јас еве го заспав user posted image и сеа појадувам јаболко,двопер и чајче,диеталниот појадок.Добро ми оди за сега денес 3 денuser posted image .

Среќна сум ,сабајле го носевме user posted image на лекар и се е во ред,мала вирозичка ,која сама ќе помине.Крвта супер му еuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 697
30.11.2011 11:48:26   
Pepelaska *
Добар ден женски, тука сонце има супер е, ама ние домче.Мартин нешто кашла изгледа некој вирус има фатено утре ќе го носам на лекар. Инаку морам да ви се пофалам за сестра ми, во неделата им било годишнина со дечкото , и направил вечера и дал мече со торбичка а во торбичката прстен и ја побарал за жена,кога ни се јави сиите ќе падневме во несвест. Другата сабота ќе прават веридба и ќе дојдат да си ја земат, многу сум среќна ама и жал ми е , ќе оди во Битола далеку ќе си сме user posted image , ама сепак се радувам оти многу се среќни и двајцата.Ние кога ни кажаа бевме собрани во куќата правевме адети таму некои требало старите да преспијат прво па после да сме се селеле,сега може да одиме кога сакаме уште мм да се убеди и супер ќе биде. Не можам да ве почестам со хромов, па земете од тоа што имаuser posted image .

Сноувајт прими сочувство

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 698
30.11.2011 11:49:03   
penelopa
Првата вироза е секогаш настрашна посебно прво дете немаш искуство додуша јас секогаш кога user posted image е настинатао или има знаци дека ќе се разболи дигам паника таква сум. Натушке user posted image за тебе и user posted image побрзо да оздраве. Ние после сите перипетии сме добри user posted image . Пепелашка честитки за сестра ти таков е животот секој со својот пат а Битола не ти е далеку што да речам јас сестра ми е во Германија јас во Сло. се гледаме еднаш годишноuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 30.11.2011 11:51:55 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 699
30.11.2011 11:57:48   
AnnaMolly RR
ЧЕститки за сестра ти, Пепелашка! Им посакувам мноооогу среќа!
Ајде јас ќе почастам во твое име. А инаку ти нели ќе доаѓаше викендов?

user posted image

user posted image
user posted image

Live and let live

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

detski igri
petar t

koja igra e najlosa za nasite mali soncinja?

zmurka (15%)

brkanica (0%)

narodna (5%)

sony play station (75%)

igranje so igracki (0%)

sakate li vojska (5%)

Број на сите гласови: 20

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!