|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
20.12.2011 13:10:39   
Natasa981
Zenski aj malku pomos..Na porodilno otsustvo sum od 15ti septemvri pa me interesira kako pristigaat uplatite i kako se gleda za koj mesec e uplatata na nadomestokot. Jas sega na 15ti dekemvri za prvpat dobiv priliv edna suma koja e otprilika polovinka od mojata plata, a vo detalniot izvestaj na smetkata  pisuvase deka parite mi gi uplaka Fondot. Kade treba da se rasprasam sto e ovaa uplata, za koj mesec se odnesuva..dali kaj mene vo smetkovodstvo vo firma ili vo Fondot..? Kakva e praksata denes, uplakaat li retrogradno za meseci nanazad ili redovno e, jas sum od Skopje inace. ( Da napomenam deka moive rabotodavci redovno uplakaat pridonesi i redovno se zemase plata)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 1226
20.12.2011 13:18:26   
strelec 8

Stignaa pari po fondovite.ako ne utre do cetvrtok ke ima na smetkite

so sreka da si gi trosite

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1227
20.12.2011 13:25:37   
majmunce
MENE KOGA MI PRISTIGAAT PARI NA SMETKA MI PISUVASE PRILIV MINISTERSTVO ZA FINANSII A NE FONDOT I JAS CEKAM USTE PARICKI NEMA NISTO DENES USTE IZGLEDA KE CEKAME I UTRE
INAKU porodilnoto mi bese otvoreno od mart a prvi pari mi stasaja vo juni za mart na 4 juni za april i maj na 27 juni zaedno posle na 19 avgust za juni , na 19 oktomvri za juli i tolku sea cekam za avgust septemvri oktomvri i noemvri. a mene mi zavrsi porodilnoto na 26 noemvri......

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

Непосредна врска до пораките: 1228
20.12.2011 13:27:04   
majmunce
fala mnogu strelec super siuser posted image po edno poklonce za tebe za informaciive

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1229
20.12.2011 13:44:17   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Zenski aj malku pomos..Na porodilno otsustvo sum od 15ti septemvri pa me interesira kako pristigaat uplatite i kako se gleda za koj mesec e uplatata na nadomestokot. Jas sega na 15ti dekemvri za prvpat dobiv priliv edna suma koja e otprilika polovinka od mojata plata, a vo detalniot izvestaj na smetkata  pisuvase deka parite mi gi uplaka Fondot. Kade treba da se rasprasam sto e ovaa uplata, za koj mesec se odnesuva..dali kaj mene vo smetkovodstvo vo firma ili vo Fondot..? Kakva e praksata denes, uplakaat li retrogradno za meseci nanazad ili redovno e, jas sum od Skopje inace. ( Da napomenam deka moive rabotodavci redovno uplakaat pridonesi i redovno se zemase plata)

Natasa981 - za mesec septemvri si zemala ppla plata..do 15.09. a od togash ti tece porodilno...znachi taa polovinka sega sto si ja zemala eti e od fondot..ubavo si si procitala na izvod...e sega vekje bi trebalo redovno da ti stignivaat obicno posle 20 vo mesec ima priliv na pari vo fondot kako shto mozes i da procitas...ako imas e-banking sama kje si vidis ako ne pobaraj izvod ili prashaj na shlater kej ti kazat od kaj ti se prarite

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1230
20.12.2011 14:04:28   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

MENE KOGA MI PRISTIGAAT PARI NA SMETKA MI PISUVASE PRILIV MINISTERSTVO ZA FINANSII A NE FONDOT I JAS CEKAM USTE PARICKI NEMA NISTO DENES USTE IZGLEDA KE CEKAME I UTRE
INAKU porodilnoto mi bese otvoreno od mart a prvi pari mi stasaja vo juni za mart na 4 juni za april i maj na 27 juni zaedno posle na 19 avgust za juni , na 19 oktomvri za juli i tolku sea cekam za avgust septemvri oktomvri i noemvri. a mene mi zavrsi porodilnoto na 26 noemvri......

zasto be tolku mnogu cekas??? mene porodilno mi bese otvoreno 15.09..ja sega vekje si cekam za noemvri...sto znachi redovno si tece

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1231
20.12.2011 14:38:28   
Natasa981
fala Andriance..znaci ekspert si za ovie raboti ,fala :)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1232
21.12.2011 12:07:54   
libra.n
Posle 16:00 da cekame pari ili vo tek na rabotno vreme pustaat? Prv pat treba da zemam zatoa ne znam koga da ocekuvam. 

Непосредна врска до пораките: 1233
21.12.2011 12:14:52   
majmunce
MENE DOS EA MI STASUVAA PRED 12 AMA EDNAS KOGA BEV VO FONDOT MI REKOJA DEKA MOZE I POSLE 2 DOSEA NEMA NISTO MOZE SAMO SE NADEVAME user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1234
21.12.2011 14:13:25   
mamatea
uste nema parii izgleda utre

Непосредна врска до пораките: 1235
21.12.2011 14:44:08   
majmunce
I KAJ MENE NEMA USTE NA SMETKA MI PISAA OD FONDOT DEKA SE ISPLATENI AMA NA SMETKA NEMA LELE CEL DEN PROVERUVAM VEKE AJDE USTE UTRE NEKA BIDE SAMO CEKAME I TOA PRAJME AMAN MI SE ZDOSADIJA

(Одговор на членот mamatea)
Непосредна врска до пораките: 1236
21.12.2011 17:16:06   
libra.n
Kaj mene na smetka imauser posted image user posted image user posted image Ama samo za dva meseci. A uste 3???

Непосредна врска до пораките: 1237
21.12.2011 17:20:35   
majmunce
I KAJ MENE IMA DURI SEA STASAJA KAJ MENE ZA EDEN MESEC AMA DRUGIOT KASNO GO TREBOVALE I ZATOA NAREDNIOT PAT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1238
21.12.2011 17:28:55   
libra.n
majmunce, naredniot pat e po eden mesec?

Непосредна врска до пораките: 1239
21.12.2011 17:33:08   
majmunce
DA ZA EDEN MESEC, JAS KONTAKTIRAM PREKU E MAJL SO VIOLETA ZEZOSKA OD FONDO I TAA VELI ZA TRI NEDELI OD TREBOVANJETO AMA VSUSNOST EDEN MESEC I SEKOGAS OKOLU 20 VO MESECOT

Непосредна врска до пораките: 1240
21.12.2011 18:33:53   
Andriance
lelellelele kaj mene nema uste..do sega redovno mi isplakjaa...aj kje pocekam da vidam do petok...uf kako dobro kje me pocastat pre Nova G

Непосредна врска до пораките: 1241
21.12.2011 18:46:16   
Natuska85
Рано е Андрианчеuser posted image . До кај 27-28 сигурно ќе легнатuser posted image .Јас само знам дека овие и така и така,ама нареден месец и плата и породилно(последно) охохоххоооuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1242
21.12.2011 20:12:50   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Рано е Андрианчеuser posted image . До кај 27-28 сигурно ќе легнатuser posted image .Јас само знам дека овие и така и така,ама нареден месец и плата и породилно(последно) охохоххоооuser posted image

user posted image samo da e pred Nova Godina user posted image aj koj shopping kje bide toa vo januari za tebe...taman se na rasprodazba hihihihihihihih

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1243
21.12.2011 23:49:50   
bari2
Pushtija li nekomu od Skopje denes pari?

Непосредна врска до пораките: 1244
22.12.2011 0:57:59   
baby27
Mene sekogas mi doagjaat posledniot den od mesecot

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1245
22.12.2011 9:39:29   
bari2
devojki,ve molam za Skopje ima li nekoja od vas meil adresa od fondot na koja mozam da pisham,veke probav na taa od oficialnata strana no ne odgovaraat.Fala.

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 1246
22.12.2011 9:45:13   
Luci
Bari2 јас немам друга е-маил адреса освен таа на веб страната што е. Инаку за Скопје е рано за исплата. Обично ги пуштаат ден два пред истекот на месецот. Сега очекуваат пари другите градови за октомври во главном а од Ск за ноември

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1247
22.12.2011 9:47:03   
tedicka
I mene mi treba e-mail od nekoj od fondot, trudnickoto go otvoriv vo Oktomvri uste pari ne sum videla. Ako ima nekoj bilo kakov kontakt neka pise PLS!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1248
22.12.2011 9:50:21   
Luci
КЛИК

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот tedicka)
Непосредна врска до пораките: 1249
22.12.2011 9:51:44   
tedicka
Ova go znam mislev na taa Violeta sto ja imaa spomnato pogore ili nekoj drug licen e-mail.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1250
Страница:   <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  48 49 [50] 51 52   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?