|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
22.12.2011 10:28:47   
MERUSHKA
Deneska pustile pari..........ke vidime koj ke se izraduva(Daj Boze site mamicki):)

B.B.B.

(Одговор на членот tedicka)
Непосредна врска до пораките: 1251
22.12.2011 11:32:18   
bari2
Tedicka,nisto cudno shto ushte nemash pari,jas sum na boleuvanje od 19 Septemvri a ushte nemam denar dobieno.Sabajle soprugot beshe do FZO i mu pokazale deka mi napravile presmetka vcera samo za pola od Septemvri koja ke ja dobijam posle poveke od 10dena,zamisli sega ti koga ke gi dobijam parite za drugite meseci,a vo firma duri i pred vreme sekogash e se podmireno,ushte pred edna nedela a jas veke imam kartoni za Janoari mesec 2012.Se tesham mislejki deka mozebi drugiot mesec naednash ke gi pushtat zaostanatite.

Непосредна врска до пораките: 1252
22.12.2011 11:33:54   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: tedicka

I mene mi treba e-mail od nekoj od fondot, trudnickoto go otvoriv vo Oktomvri uste pari ne sum videla. Ako ima nekoj bilo kakov kontakt neka pise PLS!!!

Aaaaa pa tebe mnogu ti se brza...ima lugje koi porodilno otvorile u avgust pa pari ne videle..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1253
22.12.2011 11:37:55   
Luci
Има и кај мене денес, последната породилна исплатаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 22.12.2011 11:40:45 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1254
22.12.2011 11:49:19   
bari2
Andriance,ako nekoj javno od soodvetno ministerstvo kaze deka zakonot funkcionira,ocekuvam toa da e taka.I da ne zaboravam,sigurno citash na forumov deka kaj site maltene od Skopje redovno tece isplatata.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1255
22.12.2011 15:46:36   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

Andriance,ako nekoj javno od soodvetno ministerstvo kaze deka zakonot funkcionira,ocekuvam toa da e taka.I da ne zaboravam,sigurno citash na forumov deka kaj site maltene od Skopje redovno tece isplatata.

da..eve kaj mene teve redovno...ama ti si taze...Oktomvri...baska togash ti e otvoreno porodilno ili?? zasto znaes deka samo toa ne e dovolno...treba odkako kje s eporodis i izvod za bebe..e posle toa zapocnuva postapka..sekogash kasni prvata isplata dodeka im vlezes vo sistem pa da te povrzat so UJP i slicno..taka da..toa e

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1256
22.12.2011 15:49:37   
blond
Јас денес се опарив охохоооооо таман за празнициве user posted image user posted image

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 1257
22.12.2011 16:10:08   
jagodica
jas uste nemam videno.
dali ima za dva meseci ?user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1258
22.12.2011 16:26:37   
Sneska25
ZENSKI OD KOJ GRAD STE ?

(Одговор на членот jagodica)
Непосредна врска до пораките: 1259
23.12.2011 16:10:00   
strelec 8
e sega vaka skopje ke pusta pati ovaa nedela ne znam samo koj den
a drugite gradovi ke dobijat pari i vo ponedelnik pa moze nekoi zenicki ke se oparat uste nekoj mesec.
mnogu se ispustija od fondot ovoj pat.user posted image

(Одговор на членот Sneska25)
Непосредна врска до пораките: 1260
23.12.2011 18:38:55   
bari2
Strelec 8 mozebi mozesh da mi pomognesh.Od fondot mi pokazaa deka na 21 mi ja izrabotile presemetkata za Septemvri mesec,voedno od to mesec sum na porodilno.Bidejki ushte nemam zemeno pari za nitu eden mesec se prasuvam tie prvi pari za Septemvri koga ke mi stignat?(os Skopje sum)

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1261
23.12.2011 19:15:48   
Andriance

Strelec 8 mozebi mozesh da mi pomognesh.Od fondot mi pokazaa deka na 21 mi ja izrabotile presemetkata za Septemvri mesec,voedno od to mesec sum na porodilno.Bidejki ushte nemam zemeno pari za nitu eden mesec se prasuvam tie prvi pari za Septemvri koga ke mi stignat?(os Skopje sum)

ako ti srabotile dokumenti i te stavile vo spisok kje zemes sega zaedno so site..ama samo za toj mesec..tesko deka kje te pocastat povekje...e sega septemvri ili oktomvri ti e otvoreno???

Непосредна врска до пораките: 1262
23.12.2011 19:32:22   
bari2
Od Septemvri sum na porodilno boleduvanje.Eve ja imam doma presmetkata za Septemvri,mu ja dale na maz mi vcera koga beshe da prasha do kade se so moeto boleduvanje,zatoa prashuvav koga od prilika barem tie ZA septemvri ke gi dobijam:))))))))Fala ti andrijance:)

Непосредна врска до пораките: 1263
23.12.2011 21:57:26   
i tato saka pari
Vo Kocani vcera  pustija pari za mesec oktomvri .zeni pozdrav i koga nekoj ke pise deka mu pustile pari neka go napise i gradot.pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1264
23.12.2011 23:46:42   
mamatea
e sega sdno prasanj strelec za drugite gradovi ke ima nova isplata vo ponedelnik?posto nie vo drugite gradovi sega polem dvajsti potocno na 21 zemavme za oktomvri dali ova ke bide i za noemvri

Непосредна врска до пораките: 1265
24.12.2011 8:08:16   
strelec 8
za drugite gradovi site sto pominale pridonesi ili im se doneseni dokumentite od 12.12-16.12 za taa nedela ke pustat pari.a za skopje rabotat i denes i utre -nedela i ke pustaa ovaa nedela sto doaga.data neznam sigurno koga

(Одговор на членот mamatea)
Непосредна врска до пораките: 1266
24.12.2011 8:46:02   
bari2
Jas kolku sto znam dokumentite se nosat samo ednas i toa na pocetok,arem taka mi kaza smetkovoditelkata,a i vo FZO istoto go kazaa,e sega mozebi za drugite gradovi e taka no vo Skopje veke ne se nosat sekoj mesec dokumentite.

Непосредна врска до пораките: 1267
24.12.2011 8:49:17   
strelec 8
ama ako firmata kaj sto rabotis gi pominale pridinesite na 15 nema da ti presmetat boleduvanjev na 1,tuku posle 15.

Непосредна врска до пораките: 1268
24.12.2011 12:08:56   
mamatea
znaci i nie vo drugite gradovi moze da dobieme uste edna isplata pred nova godina?

Непосредна врска до пораките: 1269
24.12.2011 13:47:14   
Natasa981

Tedicka,nisto cudno shto ushte nemash pari,jas sum na boleuvanje od 19 Septemvri a ushte nemam denar dobieno.Sabajle soprugot beshe do FZO i mu pokazale deka mi napravile presmetka vcera samo za pola od Septemvri koja ke ja dobijam posle poveke od 10dena,zamisli sega ti koga ke gi dobijam parite za drugite meseci,a vo firma duri i pred vreme sekogash e se podmireno,ushte pred edna nedela a jas veke imam kartoni za Janoari mesec 2012.Se tesham mislejki deka mozebi drugiot mesec naednash ke gi pushtat zaostanatite.

bari2, i mene porodilnoto mi e otvoreno na 19i septemvri, a sega na 15ti dekemvri za prvpat dobiv od Fondot pola iznos od platata, koj veruvam e za taa vtora polovina od septemvri.Jas sum od Skopje inace.

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1270
27.12.2011 11:51:52   
Anonimen
Mene mi e porodilnoto na 31 avgust otvoreno i do denes nemam denar videno. MM bese vo fondot pred dve nedeli da vidi sto e problemot  i mu rekoa deka do kraj na godinava ke imam sredstva za site meseci. Minatava nedela ne dobiv nisto, eve denes e vtornik i pak nisto. Ima li sansi da mi pustat nedelava ili tolku bese so isplatite ovaa godina!!!??

(Одговор на членот Natasa981)
  Непосредна врска до пораките: 1271
27.12.2011 12:56:16   
Luci
Anonimen исплатите шти беа минатите денови беа за другите градови, ако си од Скопје допрва ќе пуштат пари, така да не губи надеж

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1272
27.12.2011 14:49:07   
Anonimen
Koj datum vo mesecot pushtaat pari za Skopje?Da ne go skoknat mesecov?Bi bilo ubavo da imame pari pred nova godina!

(Одговор на членот Luci)
  Непосредна врска до пораките: 1273
27.12.2011 16:33:01   
Andriance
obocno 27-28...denes nemam..barem ne seuste..ama se nadevam do utre kje imameuser posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1274
27.12.2011 16:37:20   
Mimushka
I kaj mene nema denes.DA se nadevame utreuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?