|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
19.12.2011 9:06:31   
Annet
leleee katastrofa znaci..nie vcera zemavme canbebe da go probame ,inaku koristime puffies nazadovolna sum,ama can bebe poeftinki se pa ke gi probame malku strav mi e za spienje da stavam zatoa za noke puffies denski can pa ke vidime denski kako ke izdrzat.......test malku

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 826
19.12.2011 9:19:16   
AnnaMolly RR
Анет, јас му ставав Кан бебе преку ноќ, од 21 до 8 сабајле ни капка не ми протекуваше, а две шишиња млеко пиеше во текот на ноќта. 

Live and let live

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 827
19.12.2011 17:46:11   
kikicka
Баш реков дека ќе пишам да споредам и заборавив...инаку мк памперс се мнг потенки за разлика од ХР некако по мали ми идат ,ке пробам и јас некои др не дека потекуваат ама мнг брзо се полнат и секогаш е влажна што и допира пелената накожата

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 828
20.12.2011 12:47:57   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

leleee katastrofa znaci..nie vcera zemavme canbebe da go probame ,inaku koristime puffies nazadovolna sum,ama can bebe poeftinki se pa ke gi probame malku strav mi e za spienje da stavam zatoa za noke puffies denski can pa ke vidime denski kako ke izdrzat.......test malku

anet nie koristime CANBEBE od pocetok i sum zadovolna no samo liljakovoto pakovanje mi go preporacaa drugite boi ne a zosto ne znam tie bile najdobri

Непосредна врска до пораките: 829
20.12.2011 13:15:30   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

anet nie koristime CANBEBE od pocetok i sum zadovolna no samo liljakovoto pakovanje mi go preporacaa drugite boi ne a zosto ne znam tie bile najdobri

zar ne se pelenite brojcani..odnosno spored kilaza??? ima ista kilaza a razlicni can bebe?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 830
20.12.2011 13:19:19   
AnnaMolly RR
Андријанче, има стари кан бебе (без еластични лепенки) и нови, со еластични лепенки. Новите се лилакови (некоја таква нијанса), а старите сини. Е, сега, тие мислам дека веќе не се произведуваат, па каде што има останато залихи, само таму може да се најдат додека не се потрошат, па после ќе си останат само лилаковите, односно тие со еластични лепенки.

Live and let live

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 831
20.12.2011 13:32:16   
Annet
ubavi se eve gi koristime elasticni se 66 peleni 633denari od zegin 4 br

Непосредна врска до пораките: 832
20.12.2011 15:03:19   
Andriance

vo GIGO TREJD i vo STOKOMAK Can bebe se najeftinki

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 833
20.12.2011 15:04:16   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Андријанче, има стари кан бебе (без еластични лепенки) и нови, со еластични лепенки. Новите се лилакови (некоја таква нијанса), а старите сини. Е, сега, тие мислам дека веќе не се произведуваат, па каде што има останато залихи, само таму може да се најдат додека не се потрошат, па после ќе си останат само лилаковите, односно тие со еластични лепенки.

Aaaaaaaaaa grasias muchas..ja tie i gi koristev..mene mi bea ok...ama zemav da probam dajpers i tie mi se uste po ok

Непосредна врска до пораките: 834
20.12.2011 15:08:18   
Annet
ami ja od veles sum ;-))))))))))))))) a tie daipers elasticni lepenki li imaat;-)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Непосредна врска до пораките: 835
20.12.2011 15:27:31   
Andriance

ami ja od veles sum ;-))))))))))))))) a tie daipers elasticni lepenki li imaat;-)

Yes user posted image

Непосредна врска до пораките: 836
20.12.2011 16:19:20   
jana81
a koja cena se dajpersot 4ka sakam da gi probam

Непосредна врска до пораките: 837
20.12.2011 17:06:52   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

a koja cena se dajpersot 4ka sakam da gi probam

ne znam sega kako ide toa so brojcinjata...ovie shto gi koristam jas se od 4-10 kg...70 parcinja 655 denari

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 838
21.12.2011 1:47:09   
Felly RR
Дајперсоп цената е на сите иста, само помалку парчиња има како што с езголемува бројот. Не знам точно за 4ка колку имаше.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 839
21.12.2011 8:34:56   
dostickage
Dajpers 4 od 7 do 18 kg se 62 parcinja , cinat 639 denari vo KAM market.Tamu se ubedlivo najeftini.
4+ te od 9 kg se 58 parcinja po ista cena.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 840
21.12.2011 16:30:51   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Dajpers 4 od 7 do 18 kg se 62 parcinja , cinat 639 denari vo KAM market.Tamu se ubedlivo najeftini.
4+ te od 9 kg se 58 parcinja po ista cena.

ama tamu nikogas nema od 4-10 kg...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 841
21.12.2011 21:40:47   
kikicka
сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

< Поракaта ја уредил kikicka -- 21.12.2011 21:41:46 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 842
21.12.2011 22:02:00   
fetusce
Od kade gi zema za da mu kazam na mm da mi kupi, ako se so podloga za povivanje. Nie za vo bolnica zemavme can bebe od 3-6 kilogrami i toa opakovkata e nesto, crveno, lila i zolto, za new born 33 parcinja. A ovie  zambo pakuvanje kaj mozam da gi najdam so podloga za povivanje. Aj objasni mi.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 843
21.12.2011 22:11:50   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

сега земав кан бебе 4+ од новителила боја од 9 до 20кг со двепаковки влажни и подлога за повивање гратис се тоа 66пелени за 764 ден...тоа ефтино е или има уште по ефтини пелени

JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 844
21.12.2011 23:14:29   
Luci
Има ли некоја мамичка што користи Pampers 4+? Ме интересира која  е разликата од 4-ка со 4+? Дали 4+ се малце поголеми? Син ми има 11 кг и користиме 4-ка ама гледам дека веќе му се некако мали горе кај што се ставаат лепенките па ако 4+ се поголеми во тој дел да му купувам такви ако не да бараме нови ма да искрено не ми се менуваат баш од ризик да не пропуштаат другите

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 845
21.12.2011 23:24:26   
MamaOhrid
Јас користев Памперс 4+ од 6 месеци. Нема многу голема разлика со 4 но сепак се приметува дека се поголемки и поудобни.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 846
21.12.2011 23:48:54   
Andriance

JAS KUPUVAM OD LILJAKOVITE 620DEN 74 PELENI AMA NEMA NISTO GRATIS ILI OD APTEKA TRGAAT NE ZNAM

Idi vo STOKOMAK....tamu ti se 612 denari so se gratisi

Непосредна врска до пораките: 847
22.12.2011 1:01:24   
baby27
Jas koristam isklucivo pampaers...ednas se zeznav i zemav can bebe za da probam zasto mnogu mi gi zborea ama protekuvaat epten i namesto 4-5 dnevno mi se trosea po 8.....pampers i kje si bidete raat

Непосредна врска до пораките: 848
22.12.2011 9:51:49   
Sandric
Jas si koristan Violeta, i skoro nikogas mi nema propusteno osven 2-3 pati, po moja vina...ednostavno se prepolnila pelenata

(Одговор на членот baby27)
Непосредна врска до пораките: 849
22.12.2011 10:23:44   
arh_diz

I vo zegin ima gratisuser posted image

Idi vo STOKOMAK....tamu ti se 612 denari so se gratisi

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?