|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
30.12.2011 14:55:06   
MarilynMonroe
Пафисот како да почнаа да ми пропуштаат од страна. Секое менување пелена ни стана пресоблекување. Се изнервирав дури. Вчера кога ја пресоблеков малата, не поминаа два часа она како што мочкаше буквално се' излезе надвор, и сопругот како што ја држеше дури ја осети и вика абе како да мочка, чувствувам топло, кога ќе видиме таа утоп и тренерката на сопругот дури мокра малку беше. И онака ми се при крај, па повторно земав Pаmpers Sleep&Play зошто со нив немав никаков проблем... а и имаат одлична цена.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 876
30.12.2011 16:04:33   
kikicka
деф ги менувамкан бебе се враќам на памперс барем за 200ден разлика нема дундата да и мириса на мочки и плус влажна и е неми се свиѓаат воопшто на почеток беа добриали бро се полнаат

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот MarilynMonroe)
Непосредна врска до пораките: 877
30.12.2011 17:12:25   
lilicka
Kikicka пробај со Дајперс да видиш како ќе биде,јас сум задоволна од нивuser posted image
А мене памперс не ми се допаѓаат ми пропуштаат!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 878
30.12.2011 18:27:49   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Kikicka пробај со Дајперс да видиш како ќе биде,јас сум задоволна од нивuser posted image
А мене памперс не ми се допаѓаат ми пропуштаат!

i mene mi se top Dajpers

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 879
30.12.2011 20:35:03   
kikicka
Што знам ке видам ај не се сеќавам мислам дека пафис имав пробаноне ми се бендисаа до сега што и да пробам пак на памперс се враќам и бекутан,и пафис и хаџис и кан бебе уште дајперс ми oстанаа изгледа :D

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 880
30.12.2011 21:25:14   
Annet
vo eden market vo veles tuka kaj nas najdov takvi svajcarski peleni 20 parcinja za 150 denari,tuka citav deka ste koristele.bea za nad 9 kg.....nie uste nemame 9,mislam da zemam da probame za preku den.za navecer pufies ne gi menuvam ;-)))

Непосредна врска до пораките: 881
31.12.2011 14:42:40   
Bethany
Мамички, видов во Веро се Пуфис на снижење , мислам сите броеви по 720 ден. Само да знаете. user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 882
31.12.2011 16:03:41   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

vo eden market vo veles tuka kaj nas najdov takvi svajcarski peleni 20 parcinja za 150 denari,tuka citav deka ste koristele.bea za nad 9 kg.....nie uste nemame 9,mislam da zemam da probame za preku den.za navecer pufies ne gi menuvam ;-)))

И јас од швајцарските преку ден ставам, тука се 180 денари 20 пелени. Одлични се, меки, со еластични лепенки. Досега ниеднаш не ми пропуштиле преку ден, ама навечер ставам Памперс или Кан бебе.
Има кај нас и за 5 кг. Ама, Анет, убаво провери дали имаат еластични лепенки, зашто тие што немаат ич не се убави и крути се многу.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 883
31.12.2011 16:16:11   
Annet
aaaa puffies gi poskapele bre 890 den vo tus tukaa
neznam veke ,a ke proveram anna molly obavezno
i ke zemam da vidam.....

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 884
14.1.2012 18:20:46   
kejt _11
nie do vcera koristevme pampers active baby 4 no mnogu brgu gi trosime pa gi zamenivme so pampers sleep edn play no nekako ne sum zadovolna ne znam kakvi da probam

Непосредна врска до пораките: 885
14.1.2012 18:30:54   
bocence
can bebe  ponekogas sleep n play

(Одговор на членот kejt _11)
Непосредна врска до пораките: 886
14.1.2012 20:40:00   
kuklicka26
Јас користев Памперс Премиум каре и сум најзадоволна од нив ама ми идеа поскапички,потоа преминав на Памперс Актив и ми пропуштаа,а сега користам Дајперс и не ги менувам супер ми се.

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 887
14.1.2012 22:06:31   
kikicka
ние пак сме на памперс актив и не менувам веке

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 888
14.1.2012 22:18:18   
*viva*
i jas koristev pampers aktiv
ama od nekni se prefrliv na dajpers
i super se ne propustaat i so rasteglivi lepenki se

Непосредна врска до пораките: 889
16.1.2012 16:04:11   
dostickage
I spored mene posle se zivo i divo sto probav ne se otkazuvam od Dajpers.Zakon.
i Kan Bebe mi bea top ama Dajpersot mi se najbolje definitivno.

Ova mislam posle Pampersot najdobri sekako user posted image

(Одговор на членот *viva*)
Непосредна врска до пораките: 890
16.1.2012 17:10:54   
arh_diz
Mm kupil pampers sleep & play , se iznenadiv sto se bez rasteglivi lenticki i se raspagaat mislev deka ae podobri od active baby.Od pampers active baby sum prezadovolna

Биди тоа што си

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 891
17.1.2012 8:57:29   
Anicka82
Jas prvite dva meseci koristev Pampers Premium Care i bev prezadovolna, ama 3-ta nekako pocna da mi propusta a bogami skapicko gi plakav. Preminav na Active baby i tie mi propustaa, pa na Sleep & Play ama tie bea bez rasteglivi lenticki i na kraj zavrsiv so Puffies i od niv sega za sega sum zadovolna. 

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 892
17.1.2012 9:07:19   
Luci
Јас до сега користев само Памперс актив бејби ама пошто 5-ката ми е некако скапичка сега користам и дајперс за денски а памперс актив бејби за ноќе и за излегување на подолго време од дома. Ок се и дајперсот ама памперс е дефинитивно незаменлив

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 893
17.1.2012 9:13:57   
mama toci
Sinceto go porasnav so pampers,drugi nemam kupeno,a kerkickava so kan bebe.na odmor letovo ne mi stignaa i kupiv sleep & play,tolku silno mi mirisaa,ne mozev da gi podnesam.Od pred 6-meseci koristam dajpers i prezadovolna sum(vo kam market se najevtini-637 den.) Se nadevam naskoro voopsto nema da mi trebaat-porasnavme veke imame 2 godini i 2 meseca user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 894
17.1.2012 10:13:16   
Slagjana
До 1 година и неколку месеци користевме Кан Бебе кога почнаа да ни пропуштаат, потоа Памперс и сега на скоро 2 години преминавме на Бекутан. Поефтин е од Памперс, а не ни пропушта. Додека е ладно ќе ги користиме нив, а потоа се надевам дека нема да ни требаат.

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 895
17.1.2012 13:16:35   
kejt _11
nas i can bebe i pampers sleep n play ni propustaat navecer bidejki mnogu cesto stanuva za cicanje i najverojatno ke se prefrlime pak na pampers active baby poskapi se ama ne propustaat navecer

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 896
19.1.2012 21:46:23   
Annet
kolku pari se dajpers 4 i kolku peleni ima? sakam da gi probam;-))

< Поракaта ја уредил Annet -- 19.1.2012 21:52:32 >

(Одговор на членот kejt _11)
Непосредна врска до пораките: 897
19.1.2012 22:41:05   
Natuska85
Во Кам се најефтини 639 ден 64 пелени,мислам се 4ката.Ние користиме 5ка од 12- .. кг 52 пелени има во пакувањето.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 898
20.1.2012 0:33:57   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Во Кам се најефтини 639 ден 64 пелени,мислам се 4ката.Ние користиме 5ка од 12- .. кг 52 пелени има во пакувањето.

Da Natushke najeftini se..ama nikogash nemaat od 4-10kg....nie uste sme tuka

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 899
26.1.2012 14:15:51   
dostickage
pred nekoj den mi snema peleni i kako za kraj na mesec obicno kupuvam nanys - 500 denari se.
e sega ideam u Gigo Trade imam vo blizina i kupiv peleni mislam se vikaa Baby Smile , grcki gi proizveduva fabrikata na Nanys.Se mislev dali da gi zemam neli  ne se probani i sl . Ama idejki e kraj na mesec vikam aj kje rizikuvam zasto i onaka za spienje stavam Pampers Active Baby.
I da vi kazam ne pogresiv.Preubavi se.Mekicki,tenki,bez zelen gel sto mi bese bitno za da ne se isfrli.E sega nemaat elasticni lepenki ama na sin mi mu se OK bidejki e slabicok.
Prezadovolna sum i definitivno pak kje si kupam. Br 4 od 8 do 18 Kg , 50 peleni za 439 denari.
Go kupiv poslednoto pakuvanje . Imase i Br 5 tie bea 50 peleni za 499 denari.
Toplo preporacuvam

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?