|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
30.12.2011 14:54:30   
Maca25
Хелоу и од мене! Јас сум уште на работа, останавме четворица и се смееме и си пиеме кафе! Денов денес турбо ми беше, едвај чекам дома да дојдам да се одморам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1001
30.12.2011 16:25:08   
Calypso
Samo da ve pozdravam dragi moi Ringerajki, da vi posakam srekna i beriketna godina, mnogu ljubov, zdravje i uspesi vo godinata sto doagja. Neka vi se ostvari se sto imate zacrtano, bidete mi zivi, zdravi i srekjni! Neka ima mnogu novi ringerajcinja, da im se ostvari sonot na site onie koi posakuvaat bebence!

Golem pozdrav od mene, ubavo da si pominete utrevecer i se gledame vo 2012!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1002
31.12.2011 13:54:13   
kuklicka26
Нека ви е на сите среќна новата 2012 година да ви донесе многу радост,здравје,среќа и незаборавни моменти user posted image
Непосредна врска до пораките: 1003
31.12.2011 18:05:33   
SkCura77
user posted image user posted image user posted image РР-ки и мали РР-чиња, нека ви е срекна новата 2012 година и ви посакувам се најдобро!!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 1004
31.12.2011 18:13:23   
lindicka
Девојки, го постирав ова н страната за Хуманост, ќе го постирам и овде.
Кирил Јованов има 8 години и му е дијагностициран T lymhoblastic lymphoma. Early relaps testicularis et medularis - рак на лимфните јазли. Од февруари 2011 година се лекува на Детската Клиника во Скопје. Поради неможност третманот да продолжи во земјата со оглед дека се исцрпени сите можности со одлука на конзилиум на доктори детето е упатено на операција надвор од земјата за трансплантација на коскена срцевина.

Случајот се води како витално загрозувачки со потреба за итна интервенција која би се направила од несроден донатор.

За операцијата се потребни огромни средства кои семејството на Кирил не може да ги обезбеди со цел да му го продолжи животот.

Се молат сите хумани луѓе кои се во можност да донираат средства во зависност од нивната волја и можности.

Жиро сметка: 530 5000 151 63 288 - Охридска Банка - Штип

Телефон за донации: 075 143 550 за мрежата на ONE

Инаку, Кире е детенце од Штип. Неговите родители се бореа 4 години да го добијат и сега ова им се случува. Немаат друго детенце. Навистина се исцрпени и финансиски и духовно веќе, но се борат. Веќе ја продадоа и сопствената куќа која ја градеа овие години, за лекување на Кире. Но, уште им се потребни финансии за лекување во Германија. Благодарам од нивно име!
И среќна нова година на сите, здравје и љубов.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1005
1.1.2012 16:13:28   
Martins mom
Кај сте девојки? Ајде пофалете се која кај беше за новата година? Како поминавте?
Јас, мм и Мартин во домашен амбиент, бомбонаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 1006
1.1.2012 19:44:07   
kikicka
Хелоуу и одмене јас сум отепана бевме во ноќен клуб со инструментал бенд некој си свиреа убаво али кај 2 веќе ми се нанаше и од вино црвено удрив на шток и ред бул и до 5 се ококорив и цел ден сум удрена демек се напив од оние новите апчиња детоксал викенд user posted image против мамурлак ама немав мамурлак туку ми се спиеше хахаххаха и така помина 1.1 ке ставам по некоја фотка на фб како и сите после НГ

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1007
1.1.2012 20:44:52   
Snowhite RR
И ние во домашна атмосфера со свекрва ми, девер ми, јатрва ми и внуците ја дочекавме Нова година, т.е. Михаил ја дочека, „гостите“ си заминаа кај 11.30, мм заспа уште пред 12, а јас со едно око гледав и чекав М да заспие и само што заспа кај 12.30, веднаш го затворив и другото окоuser posted image Вечерва сме во план да излезиме, ама ќе видиме
Инаку свеки готвеше, ама кај мене, затоа што голем мерак има на моето шпоре, а и нејзиното нешто не е како што треба, а кај јатрва ми е мала релната. Јас направив руска салата, јатрва ми благо и така од се по нешто имаше
Се надевам останатите повесело сте си поминале

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1008
1.1.2012 21:36:54   
Natuska85
Ние домче си бевме,К заспа во 9,јас и мм си имавме нарачано пица,си отворивме винце,си пуштивме филмче и си уживавмеuser posted image .Филмот ни заврши 15 мин пред 00 ч. едвај дочеваме 00ч. си честитавме и си легнавмеuser posted image .Ништо посебно ама убаво ми беше,прва нова година со user posted image до нас.user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1009
1.1.2012 22:27:03   
Тања РР
И ние бевме дома, сами тројцата. Супер ни беше, така и си замислувам прослава на Нова Година: семејството, добра храна, добро вино и многу гушкање. Не ми требаше ништо друго.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1010
2.1.2012 1:40:27   
Viktori
Жени, Среќна Нова и се најубаво!!! Ние си бевме дома, ко и секогаш, се држевме со Лашко, децата си мезеа сладолед, музиче, караоке и така луда журка си направивме.
Вечерва си продолживме во Браво (буњаковец) и некако ептен ни се погоди излагањево после долго време. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1011
2.1.2012 8:52:00   
Felly RR
Среќна НОва и од мене!
И ние дома, ама кај кумовите бевме. Дечињата си поиграа, Матеа заспа порано, па се разбуди. Си вечеравме, па гледавме филм, и така.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1012
2.1.2012 16:50:56   
Martins mom
Значи сите по дома, освен кикичкаuser posted image , слабо ни оди со кафаните, кафичите...
Јас умрена бев за крап и ете свекор ми за нова година ми исполни една желба, па ми направи полнет крапuser posted image До денес си го мезев со бело винцеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1013
2.1.2012 17:18:07   
kikicka
ааа не сум само јасс по кафики хахахахuser posted image кај сте другите бе по кафики што славевте да кажете а?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1014
2.1.2012 17:46:59   
*miki mami*
Srekna nova zenski i od mene se naj.naj ..najubavouser posted image
i nie godinavabevme doma so prijateli super si pomivme uste me boli zeludnikov sto izmesav sekakva hranauser posted image
Viktori mislis na Btavo kaficot gore vo Bunjakovec trgovskiot navremeto mi bese postojka koga odev vo sredno (umetnicko ucev) imam super spomeniuser posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1015
2.1.2012 20:35:54   
AnnaMolly RR
Ние дома останавме, Филип дента до подоцна спиеше попладнето, ама не издржа до полноќ. Во 23 часот веќе кома беше и го успав, па го оставивме со свеки и ние со мм отидовме на плоштад да го гледаме огнометот. Првпат во живот одам за Нова година на плоштад, страв ми е од петарди и пукачки направи  user posted image
Со мм се залепивме за ѕидот на Дал Фуфо, зедовме кафе за носење user posted image , поседовме 15 минути по полноќ, си отидовме дома. И тоа.

Live and let live

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1016
2.1.2012 20:37:14   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Viktori mislis na Btavo kaficot gore vo Bunjakovec trgovskiot navremeto mi bese postojka koga odev vo sredno (umetnicko ucev) imam super spomeniuser posted image user posted image

И јас нон стоп бев во Браво додека одев во средно. Матурирав во 2004 година, па ако сме генерација може и сме се среќавале таму, мики мами user posted image

Live and let live

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1017
2.1.2012 21:22:10   
Maca25
Што правите? Ние сме си дома сами со мм, моите ја земаа нина на неколку саати, па сега не сака да се врати дома user posted image user posted image user posted image Ние си гледавме филмче сега и си ја чекаме цуца да си дојде и да си легнеме. Утре почнува работна недела user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1018
3.1.2012 15:30:37   
temjana
Среќна Нова Годинаааааuser posted image Ние демек дома ќе бевме и во последен момент одлучивме да одиме кај другарка ми на гости и заглавивме до 5 ипол сабајлеuser posted image user posted image . Игравме на гитар хироу јас не го пуштив микрофонот и сега сум без глас бидејки се мачев да ги пејам Rammsteinuser posted image user posted image user posted image Си поминавме топ, башка што бевме со две трудници од кои едната секој момент ја чекавме да се породи, и ја скокоткав и вриштев на стомак и ги пробав сите алтернативни и нестандардни решенија за да ја породам ама ништо малиот не се даде и не го ќаривме твuser posted image Супер весела нова година, сакам кога непланирам ништо и си поминувам лудницаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1019
4.1.2012 7:54:49   
Annet
Dobro utro na site;-))
Mene bas ne mi e dobro ,deka cela nok mojava zverka ne me ostavi da spijam dezurav;-(((((
Eve se rasonuvam so kafe ,uffffffff ajde povelete;-)
user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1020
4.1.2012 8:24:05   
Olivia
Dobro utro, jas konecno se pribrav doma imav prekrasni 5 dena  odlicno drustvo i nezaboraven docek na NG, mnogu mi bese ubavo sto kidnav od Skopjevo, polna so pozitivna energija veke mislam sto e naredno kade da se skitne, iskrenite zelbi za se najdobro vo novata neka stignat i od mene , Annet jas ke ti pravam drustvo za kafenece ;)

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1021
4.1.2012 8:34:10   
Annet
bas ubavo;-))))i na mene mi prenese malku pozitivna energija mila;-)na zdravje neka ni e kafenceto;-))))

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1022
4.1.2012 8:38:50   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР

И ние бевме дома, сами тројцата. Супер ни беше, така и си замислувам прослава на Нова Година: семејството, добра храна, добро вино и многу гушкање. Не ми требаше ништо друго.

I nie isto :-)

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1023
4.1.2012 8:39:33   
arh_diz
Dobro utro , jas samo sto go ispiv kafeto so mm user posted image spie

Биди тоа што си

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1024
4.1.2012 10:47:25   
kikicka
Иние Анет сме катасрофа Леона ваде заби,мрсолава е тем само има 37 стандард или 37.5 и чекам бљрем дае качи на 38 падаидадамсируп и така не сум спана цела велер ја нишкам на нозе ....леле Оливијати си се одори фино лепо ако ако заслуженоuser posted image ајд јас уш поедно кафе ке маанам да се свестам

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.