|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
4.1.2012 11:14:43   
mamicka77
mamicki eve me i mene  da ve posetam malku dodeka se rasenuvam so kafenceto a MILA  sede vo kolickata do mene pa ke se banjame i pak ke spieme

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1026
4.1.2012 11:35:09   
Pepelaska *
Како сте женски , абе ова времево лудо ли е , јануари Божиќ иде а надвор пролетuser posted image .Мене ми одговора хахаха секако мразам студ. Ние си бевме за дочекот во куќата со друштво сестра ми ,кумовите, братучеди неколку, јадење и пиење, скара и караоке во живо ( најјакото ) .Мартин се изнатрча се изнаужива и заспа во `12 и пол а ние продолживме.Најубаво ми е што сите убаво си поминале.Денес пак ќе правиме журка таму ќе се собираат братуќедите на мм ( дојден им е еден од Словенија ) па сака сите да ги види ќе биде супер.За разлика од минатата која ја поминав воо седење дома се надевам оваа повеќе ќе се забавувам. А и тоа ви посакувам и на ситеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1027
4.1.2012 11:57:40   
arh_diz
Gledav sliki na FB Pepelaska od novata kuka super e .
Se preselivte li?
Nie so M bevme pred zgrada na destko igraliste, imase zabava za deca dedo mraz podaroci muzika.M se iznaigra po snegot so decata sega zaspa
Se nadevam deka ke spie podolgo jas da sredam nekoi raboti

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 4.1.2012 11:59:53 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1028
4.1.2012 12:22:59   
Natuska85
И јас еве да си се пожалам тука,не сум спиена баш вечерва.user posted image стана во 5.30 и како на сред ден почна да се смее да не гали демек мене и татко му(дека со нас спие деновиве) и до 7.00 око не склопи.Ај јас сум дома денес ама жал ми беше за мм на работа цел ден. И после пак презаспа до 10.00 негде спиеше.Незнам што е работава дали се наспива до тогаш,пошто уште во 20.30 го заспивам.Планира вечер до покасно да го држам,барем до кај 21.30-22.Ќе видиме.....

Е женски ќе ви пишам една диета сега во темата слабеење,баш во моментов ја читамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1029
4.1.2012 12:29:51   
arh_diz
Natuska samo ignoriraj go pravi se deka ne go gledas i ke prezaspue.Ako go naucis taka ke se budi postojano vo toa vreme ke bides nenaspana .

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1030
4.1.2012 12:49:14   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Gledav sliki na FB Pepelaska od novata kuka super e .
Se preselivte li?

Мило ми е штп ти се допаѓа арх диз може ќе ти станам колешка, кујната да се пофалам јас ја цртав со мала помош од мајсторот user posted image .Ептен ми е интересно ова уредувањево на домови, криво ми е што не отидов на тој факс, ама здравје.Не сме уште преселени здравје во март планираме.

Натушке ма оваа диетава ме мрзи да ја дочитам а камо ли да ја пробамuser posted image .Шала на страна мора да се подослаби по сево ова јадењеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1031
4.1.2012 12:53:08   
arh_diz
Mozebi ke vi dojdeme na vseluvanje so M , taman ke si poigraat decata

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1032
4.1.2012 13:44:33   
Pepelaska *
Ќе ве чекам обавезно, а инаку да ви кажам на 11 ќе идам Ск само не знам уште во колку се надевам овој пат ќе се запознаеме, ако идам од сабајле ќе ви кажам поточно да се видиме

Непосредна врска до пораките: 1033
4.1.2012 18:30:12   
Andriance
C c c c citajkji ve si go isturiv kafeto be....a samo shto zavrshivme so cistenje so mm oti ne nemase domce 3 dena ahahhaa a i gosti ni se najavija...ajde sea novo

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1034
4.1.2012 18:48:37   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Srekna nova zenski i od mene se naj.naj ..najubavouser posted image
i nie godinavabevme doma so prijateli super si pomivme uste me boli zeludnikov sto izmesav sekakva hranauser posted image
Viktori mislis na Btavo kaficot gore vo Bunjakovec trgovskiot navremeto mi bese postojka koga odev vo sredno (umetnicko ucev) imam super spomeniuser posted image user posted image

да да на тој мислам. Пак бев user posted image Се вратив во младоста user posted image
Инаку јас таму висев 1999/00/01/02. До 4 сабајле user posted image После имав доооолга пауза до 2012. Ама ако е апокалипсата близу, морам да бидам дома user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 4.1.2012 20:49:21 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1035
4.1.2012 23:56:24   
Џесика
Ух, ете и јас се докопав до компјутер... Среќна нека ни е новата година и во неа само убави работи да ни се случуваат, секој што посакува да му се оствари, мене ете ми се оствари во старата, и дај боже вака да продолжи...
Каааај сте бе женчиња бееее, ми фалевте многу, за НГ си бевме дома, дојдоа другарка ми со маж и,, како и секоја обична вечер... празнично после кај мајка, баба, сестра по гости, денес засукав ракави, средив и спремна сум за утрешниот роденден на Борјан, возбудена сум ептен... сонцето мајкино полни 3 години и цел ден си пее „роден-роденден, денес ми е роденден“ user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1036
5.1.2012 8:41:10   
Annet
dobro utro milicki.jas mnogu sum otepana 2 noki ne spieme,kazete mi lek nekoj neznam kade da si pisam,deteto moe vristi pisti se dere ,a oci ne otvara,celi noki taka e
denski e se vo red ama noke be neznam so da pravam.....do sega spiese cela nok nemavme maka sega ova neznam sto e,kazuvajte dali da odam po babi ili da odam na lekar?maka e golema i grev mnogu place,ama ne da place -se dere??????????????? aj pak pijam kafe povelete;-)

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1037
5.1.2012 8:49:29   
arh_diz
Annet dobro utro , probaj da go smiris so tivko zboruvanje pusti mu nekoja igracka muzikalna koja mu se dopaga i ke se smiri.Ne go pstavaj preku den mnogu da spie moze se naspiva preku den i noke ne mu se spie

Биди тоа што си

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1038
5.1.2012 8:57:36   
Annet
probav i taka mila ,ne slusa samo place ne ja ostavam da spie mnogu denski,ama ona spie i place oci ne otvara???ahhh

Непосредна врска до пораките: 1039
5.1.2012 11:40:49   
noddy2008
Аннет незнам колкаво ти е детенцето, но, прво размисли дали имате сменето нешто овие денови во рутината пред спиење, во каква атмосфера е 2-3 часа пред да заспие, дали било гласно, дали си играла со дечиња, може ги преживувам моментите и најбитно што гледа преку ден на телевизија??? на нас ни се има случено детенцето додека му правев млеко пред спиење он си застанал пред телевизор и начекал филм со вампири и се загледал целиот изваден од памет, не му е јасно што е, но осеќа и направил загрижена фаца, цела вечер потоа се превртуваше и плачеше. Затоа треба многу да внимаваме што оставаме да тече на ТВ. Се надевам дека ќе откриете набрзо што е проблемот и пак ќе имате мирен сон

Непосредна врска до пораките: 1040
5.1.2012 11:46:38   
Annet
noddi nema uste 5 meseci,va placenje e strasno,se mislam da ne ja boli uvce ama pa samo noke li ke ja boli???neznam so vikas moze sega praznicive narod gosti nesto da ima vrska
ke vidam kakko ke bide denes;-)

(Одговор на членот noddy2008)
Непосредна врска до пораките: 1041
5.1.2012 11:54:20   
Felly RR
Анет, тоа што викаш за увце да ја боли, можно е само навечер ако спиете во поладно.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1042
5.1.2012 12:01:47   
Annet
daaaaaa vo ladno spieme namerno oti mnogu i se zatnuvase noseto??iiiiiiiiiiii lelee mozno e toa aaaa ke toplam vecer tamu vo detska pa ke vidime nokeska fala mnogu.izvinete sto pisuvam tuka sega ke vidam na taa tema ;-)imajte ubav den
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Анет, тоа што викаш за увце да ја боли, можно е само навечер ако спиете во поладно.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1043
5.1.2012 16:43:02   
Olivia
Sto pravite zenicki, jas po doma cel den , so ubavo mi trgna godinava pozitivna energija okolu mene neznam dali odam ili lebdam, sega si se spremam za vecer ke se pali ogan kaj mene pred zgrada, ke bide veselo i ke se pie greana rakija, odamna ne sum bila na vakva sobiranka poradi moeto odsustvo godinive od MK, kakvi vi se obicaite na vas ? Znam deka nekoi palat ogin denes nekoi utre ...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1044
5.1.2012 16:48:09   
Natuska85
Оливиа мила незнаеш колку ми е мило за тебе.user posted image .Убаво да си поминеш и вечер. Ние сигурно дома ќе сме со user posted image , единствено може да прошетаме до Веро или Рамстор малку нешто да се подновиме user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1045
5.1.2012 16:53:06   
arh_diz
Bravo Olivia mnogu mi e milo za tebe, posle dozd sonce izgreva.Uzivaj si zasluzila dovolno ti bese mracnost
Ovde ne se praktikuva nisto za Badnik ke si sedime so M doma.Mm e na rabota turbo obaa nedela

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 5.1.2012 16:55:17 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1046
5.1.2012 17:18:00   
Olivia
Ubavo mi e sonce me ogrea konecno ama realno gledajte vremevo od den pred nova godina samo sonce gree ili mene mi se pricinuvauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1047
5.1.2012 22:09:50   
kikicka
Добро вечер одмене јас денес офлајн сум Леона навечер не спие ,синока грабналанекоја свеќа и јајаделаадодека видамотиде па ....ниш неи беше фалабогу ,уште носето езатнато и така нема спиење,а сега цитам на фбнекојанаграда од јупитер патување во банско?????? без пари ималинекој вакво искуство? а? преку пријател од барабанче извлечена user posted image и оп мене 4 дена во банско од 19 ама мм не е овде .ај ако иманекој искуство некапише.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1048
5.1.2012 22:36:05   
fetusce
Mene  mi se padna maica. Tamu pisuva ke im se javime na dobitnicite. A mene ne mi se javija bajagi vreme edno 10 dena. Koga im pisav na fb zosto ne mi se javile za da si ja podignam maicata. Tie mi odgovorija  deka  mozam da ja podignam vo agencijata jupiter. E pa za inat neka im ostane tamu, baska neznam ni kade se naoga.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1049
5.1.2012 22:52:50   
kikicka
хахаххајас реков дека оваа година ми тргнана награди user posted image ајде ке сејавамутре па ке видам мм,си оди во понеделник а наградатаза 19 ми е и сега????

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот fetusce)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.