Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Како сте женски , абе ова времево лудо ли е , јануари Божиќ иде а надвор пролет .Мене ми одговора хахаха секако мразам студ. Ние си бевме за дочекот во куќата со друштво сестра ми ,кумовите, братучеди неколку, јадење и пиење, скара и караоке во живо ( најјакото ) .Мартин се изнатрча се изнаужива и заспа во `12 и пол а ние продолживме.Најубаво ми е што сите убаво си поминале.Денес пак ќе правиме журка таму ќе се собираат братуќедите на мм ( дојден им е еден од Словенија ) па сака сите да ги види ќе биде супер.За разлика од минатата која ја поминав воо седење дома се надевам оваа повеќе ќе се забавувам. А и тоа ви посакувам и на сите
Gledav sliki na FB Pepelaska od novata kuka super e . Se preselivte li? Nie so M bevme pred zgrada na destko igraliste, imase zabava za deca dedo mraz podaroci muzika.M se iznaigra po snegot so decata sega zaspa Se nadevam deka ke spie podolgo jas da sredam nekoi raboti
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 4.1.2012 11:59:53 >
И јас еве да си се пожалам тука,не сум спиена баш вечерва. стана во 5.30 и како на сред ден почна да се смее да не гали демек мене и татко му(дека со нас спие деновиве) и до 7.00 око не склопи.Ај јас сум дома денес ама жал ми беше за мм на работа цел ден. И после пак презаспа до 10.00 негде спиеше.Незнам што е работава дали се наспива до тогаш,пошто уште во 20.30 го заспивам.Планира вечер до покасно да го држам,барем до кај 21.30-22.Ќе видиме.....
Е женски ќе ви пишам една диета сега во темата слабеење,баш во моментов ја читам
Мило ми е штп ти се допаѓа арх диз може ќе ти станам колешка, кујната да се пофалам јас ја цртав со мала помош од мајсторот .Ептен ми е интересно ова уредувањево на домови, криво ми е што не отидов на тој факс, ама здравје.Не сме уште преселени здравје во март планираме.
Натушке ма оваа диетава ме мрзи да ја дочитам а камо ли да ја пробам .Шала на страна мора да се подослаби по сево ова јадење
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
C c c c citajkji ve si go isturiv kafeto be....a samo shto zavrshivme so cistenje so mm oti ne nemase domce 3 dena ahahhaa a i gosti ni se najavija...ajde sea novo
Srekna nova zenski i od mene se naj.naj ..najubavo i nie godinavabevme doma so prijateli super si pomivme uste me boli zeludnikov sto izmesav sekakva hrana Viktori mislis na Btavo kaficot gore vo Bunjakovec trgovskiot navremeto mi bese postojka koga odev vo sredno (umetnicko ucev) imam super spomeni
да да на тој мислам. Пак бев Се вратив во младоста Инаку јас таму висев 1999/00/01/02. До 4 сабајле После имав доооолга пауза до 2012. Ама ако е апокалипсата близу, морам да бидам дома
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 4.1.2012 20:49:21 >
Ух, ете и јас се докопав до компјутер... Среќна нека ни е новата година и во неа само убави работи да ни се случуваат, секој што посакува да му се оствари, мене ете ми се оствари во старата, и дај боже вака да продолжи... Каааај сте бе женчиња бееее, ми фалевте многу, за НГ си бевме дома, дојдоа другарка ми со маж и,, како и секоја обична вечер... празнично после кај мајка, баба, сестра по гости, денес засукав ракави, средив и спремна сум за утрешниот роденден на Борјан, возбудена сум ептен... сонцето мајкино полни 3 години и цел ден си пее „роден-роденден, денес ми е роденден“
dobro utro milicki.jas mnogu sum otepana 2 noki ne spieme,kazete mi lek nekoj neznam kade da si pisam,deteto moe vristi pisti se dere ,a oci ne otvara,celi noki taka e denski e se vo red ama noke be neznam so da pravam.....do sega spiese cela nok nemavme maka sega ova neznam sto e,kazuvajte dali da odam po babi ili da odam na lekar?maka e golema i grev mnogu place,ama ne da place -se dere??????????????? aj pak pijam kafe povelete;-)
Annet dobro utro , probaj da go smiris so tivko zboruvanje pusti mu nekoja igracka muzikalna koja mu se dopaga i ke se smiri.Ne go pstavaj preku den mnogu da spie moze se naspiva preku den i noke ne mu se spie
Аннет незнам колкаво ти е детенцето, но, прво размисли дали имате сменето нешто овие денови во рутината пред спиење, во каква атмосфера е 2-3 часа пред да заспие, дали било гласно, дали си играла со дечиња, може ги преживувам моментите и најбитно што гледа преку ден на телевизија??? на нас ни се има случено детенцето додека му правев млеко пред спиење он си застанал пред телевизор и начекал филм со вампири и се загледал целиот изваден од памет, не му е јасно што е, но осеќа и направил загрижена фаца, цела вечер потоа се превртуваше и плачеше. Затоа треба многу да внимаваме што оставаме да тече на ТВ. Се надевам дека ќе откриете набрзо што е проблемот и пак ќе имате мирен сон
noddi nema uste 5 meseci,va placenje e strasno,se mislam da ne ja boli uvce ama pa samo noke li ke ja boli???neznam so vikas moze sega praznicive narod gosti nesto da ima vrska ke vidam kakko ke bide denes;-)
daaaaaa vo ladno spieme namerno oti mnogu i se zatnuvase noseto??iiiiiiiiiiii lelee mozno e toa aaaa ke toplam vecer tamu vo detska pa ke vidime nokeska fala mnogu.izvinete sto pisuvam tuka sega ke vidam na taa tema ;-)imajte ubav den
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Анет, тоа што викаш за увце да ја боли, можно е само навечер ако спиете во поладно.
Sto pravite zenicki, jas po doma cel den , so ubavo mi trgna godinava pozitivna energija okolu mene neznam dali odam ili lebdam, sega si se spremam za vecer ke se pali ogan kaj mene pred zgrada, ke bide veselo i ke se pie greana rakija, odamna ne sum bila na vakva sobiranka poradi moeto odsustvo godinive od MK, kakvi vi se obicaite na vas ? Znam deka nekoi palat ogin denes nekoi utre ...
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Bravo Olivia mnogu mi e milo za tebe, posle dozd sonce izgreva.Uzivaj si zasluzila dovolno ti bese mracnost Ovde ne se praktikuva nisto za Badnik ke si sedime so M doma.Mm e na rabota turbo obaa nedela
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 5.1.2012 16:55:17 >
Добро вечер одмене јас денес офлајн сум Леона навечер не спие ,синока грабналанекоја свеќа и јајаделаадодека видамотиде па ....ниш неи беше фалабогу ,уште носето езатнато и така нема спиење,а сега цитам на фбнекојанаграда од јупитер патување во банско?????? без пари ималинекој вакво искуство? а? преку пријател од барабанче извлечена и оп мене 4 дена во банско од 19 ама мм не е овде .ај ако иманекој искуство некапише.
Mene mi se padna maica. Tamu pisuva ke im se javime na dobitnicite. A mene ne mi se javija bajagi vreme edno 10 dena. Koga im pisav na fb zosto ne mi se javile za da si ja podignam maicata. Tie mi odgovorija deka mozam da ja podignam vo agencijata jupiter. E pa za inat neka im ostane tamu, baska neznam ni kade se naoga.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.