Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Хелоу и од мене! Јас сум уште на работа, останавме четворица и се смееме и си пиеме кафе! Денов денес турбо ми беше, едвај чекам дома да дојдам да се одморам.
Samo da ve pozdravam dragi moi Ringerajki, da vi posakam srekna i beriketna godina, mnogu ljubov, zdravje i uspesi vo godinata sto doagja. Neka vi se ostvari se sto imate zacrtano, bidete mi zivi, zdravi i srekjni! Neka ima mnogu novi ringerajcinja, da im se ostvari sonot na site onie koi posakuvaat bebence!
Golem pozdrav od mene, ubavo da si pominete utrevecer i se gledame vo 2012!
Девојки, го постирав ова н страната за Хуманост, ќе го постирам и овде. Кирил Јованов има 8 години и му е дијагностициран T lymhoblastic lymphoma. Early relaps testicularis et medularis - рак на лимфните јазли. Од февруари 2011 година се лекува на Детската Клиника во Скопје. Поради неможност третманот да продолжи во земјата со оглед дека се исцрпени сите можности со одлука на конзилиум на доктори детето е упатено на операција надвор од земјата за трансплантација на коскена срцевина.
Случајот се води како витално загрозувачки со потреба за итна интервенција која би се направила од несроден донатор.
За операцијата се потребни огромни средства кои семејството на Кирил не може да ги обезбеди со цел да му го продолжи животот.
Се молат сите хумани луѓе кои се во можност да донираат средства во зависност од нивната волја и можности.
Инаку, Кире е детенце од Штип. Неговите родители се бореа 4 години да го добијат и сега ова им се случува. Немаат друго детенце. Навистина се исцрпени и финансиски и духовно веќе, но се борат. Веќе ја продадоа и сопствената куќа која ја градеа овие години, за лекување на Кире. Но, уште им се потребни финансии за лекување во Германија. Благодарам од нивно име! И среќна нова година на сите, здравје и љубов.
Хелоуу и одмене јас сум отепана бевме во ноќен клуб со инструментал бенд некој си свиреа убаво али кај 2 веќе ми се нанаше и од вино црвено удрив на шток и ред бул и до 5 се ококорив и цел ден сум удрена демек се напив од оние новите апчиња детоксал викенд против мамурлак ама немав мамурлак туку ми се спиеше хахаххаха и така помина 1.1 ке ставам по некоја фотка на фб како и сите после НГ
И ние во домашна атмосфера со свекрва ми, девер ми, јатрва ми и внуците ја дочекавме Нова година, т.е. Михаил ја дочека, „гостите“ си заминаа кај 11.30, мм заспа уште пред 12, а јас со едно око гледав и чекав М да заспие и само што заспа кај 12.30, веднаш го затворив и другото око Вечерва сме во план да излезиме, ама ќе видиме Инаку свеки готвеше, ама кај мене, затоа што голем мерак има на моето шпоре, а и нејзиното нешто не е како што треба, а кај јатрва ми е мала релната. Јас направив руска салата, јатрва ми благо и така од се по нешто имаше Се надевам останатите повесело сте си поминале
Ние домче си бевме,К заспа во 9,јас и мм си имавме нарачано пица,си отворивме винце,си пуштивме филмче и си уживавме .Филмот ни заврши 15 мин пред 00 ч. едвај дочеваме 00ч. си честитавме и си легнавме .Ништо посебно ама убаво ми беше,прва нова година со до нас.
There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Жени, Среќна Нова и се најубаво!!! Ние си бевме дома, ко и секогаш, се држевме со Лашко, децата си мезеа сладолед, музиче, караоке и така луда журка си направивме. Вечерва си продолживме во Браво (буњаковец) и некако ептен ни се погоди излагањево после долго време.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Значи сите по дома, освен кикичка , слабо ни оди со кафаните, кафичите... Јас умрена бев за крап и ете свекор ми за нова година ми исполни една желба, па ми направи полнет крап До денес си го мезев со бело винце
Srekna nova zenski i od mene se naj.naj ..najubavo i nie godinavabevme doma so prijateli super si pomivme uste me boli zeludnikov sto izmesav sekakva hrana Viktori mislis na Btavo kaficot gore vo Bunjakovec trgovskiot navremeto mi bese postojka koga odev vo sredno (umetnicko ucev) imam super spomeni
Ние дома останавме, Филип дента до подоцна спиеше попладнето, ама не издржа до полноќ. Во 23 часот веќе кома беше и го успав, па го оставивме со свеки и ние со мм отидовме на плоштад да го гледаме огнометот. Првпат во живот одам за Нова година на плоштад, страв ми е од петарди и пукачки направи Со мм се залепивме за ѕидот на Дал Фуфо, зедовме кафе за носење , поседовме 15 минути по полноќ, си отидовме дома. И тоа.
Што правите? Ние сме си дома сами со мм, моите ја земаа нина на неколку саати, па сега не сака да се врати дома Ние си гледавме филмче сега и си ја чекаме цуца да си дојде и да си легнеме. Утре почнува работна недела
Среќна Нова Годинааааа Ние демек дома ќе бевме и во последен момент одлучивме да одиме кај другарка ми на гости и заглавивме до 5 ипол сабајле . Игравме на гитар хироу јас не го пуштив микрофонот и сега сум без глас бидејки се мачев да ги пејам Rammstein Си поминавме топ, башка што бевме со две трудници од кои едната секој момент ја чекавме да се породи, и ја скокоткав и вриштев на стомак и ги пробав сите алтернативни и нестандардни решенија за да ја породам ама ништо малиот не се даде и не го ќаривме тв Супер весела нова година, сакам кога непланирам ништо и си поминувам лудница
Dobro utro na site;-)) Mene bas ne mi e dobro ,deka cela nok mojava zverka ne me ostavi da spijam dezurav;-((((( Eve se rasonuvam so kafe ,uffffffff ajde povelete;-)
Dobro utro, jas konecno se pribrav doma imav prekrasni 5 dena odlicno drustvo i nezaboraven docek na NG, mnogu mi bese ubavo sto kidnav od Skopjevo, polna so pozitivna energija veke mislam sto e naredno kade da se skitne, iskrenite zelbi za se najdobro vo novata neka stignat i od mene , Annet jas ke ti pravam drustvo za kafenece ;)
Иние Анет сме катасрофа Леона ваде заби,мрсолава е тем само има 37 стандард или 37.5 и чекам бљрем дае качи на 38 падаидадамсируп и така не сум спана цела велер ја нишкам на нозе ....леле Оливијати си се одори фино лепо ако ако заслужено ајд јас уш поедно кафе ке маанам да се свестам
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.