Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.1.2012 22:50:14
Anne^
Zdravooo!!! Eve me mene povtorno! Sakam i na vas da vi se pozalam deka sum tolku mnogu razocarana sto duri nemozam ni da opisam so zborovi! Veke 9 meseci ne saka i ne saka da se fati! Navistina neznam sto da pravam veke poludev a imam samo 21god. Site mi velat deka bi trebalo da se fati bidejki sum mlada ama.. NESAKA i gotovo! Kazetemi sto da pravam ZBESNAV i gotovo! Aham ke zaboraev da vi kazam deka nema nikakov problem za bremenost ni kaj mene ni kaj mm.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.1.2012 22:55:14
Bogdancanka
Ane mila ne se razocaruvaj stom nema nikakov problem,nema prostor za panika...samo opustete se bidete povredni daj boze naskoro da si gi vidis crtki...stiskame palci
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.1.2012 23:05:59
temjana
Девојки еве конечно (уфф колку е чудно кога го пишуваш ова во свое лице) си ги видов Ми доцнеше 2 дена вчера направив тест и не беше розево туку црвено мојов глушец одма сака да се покаже цел на мама нетрпелив фалбаџија Денеска бевме на лекар и го видовме, малечко е многу ама го најдовме. По моите пресметки е 4 недели и 3 дена по неговите 5 недели, врска немаат ама ајде И тоа е, ќе ви раскажам утре убаво детално за симптомите кои ги имав што чувствував и малите разлики во однос на пмс и ова вистинското, но за тоа утре бидејќи навистина трудниците биле спанковци упм, ми дојдоа гости а со нервите сум тнка малку леле колку ми доаѓаше да им кажам аман луѓе си имате дома, некој треба да спие Ве гушкам и бакнувам најмили и ајде чекам друштво, да не почнам со закани или со ќотек
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.1.2012 23:07:29
AnnaMolly RR
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Ч Е С Т И Т К И!!!!!! Се наежив од среќа! Само ти посакувам школска бременост, најубави 9 месеци и едно најубаво рингерајче!!!! Те сакам и те гушкаааааааааам!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.1.2012 23:22:33
lindicka
Честито! Имај убава бременост! Кој чека, ќе дочека . Уживај и да си родиш убаво бебенце. Само да те прашам-дали користеше некоја терапија, фоликулометрија, или си дојде само од себе?
Ви благодаааараааммм најмили мои, сеуште не сум свесна за се што ми се случува ама кај и да е ќе почнам да се освестувам Инаку бевме на фоликуметрија минатиот месец ама мислев дека нема шанси да се фати бидејќи го утнавме терминот на прснување на фоликулот ама...хихихи. Епа мамички ајде една едукативна средба да направиме
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 12:07:58
Melanija RR
комшике што ќутиш лелелелеле да знаеш само колку ме израдува,лелеле а памтиш леле го утнавме денот па те убедувавме дека имаш уште шанси......леле не ми се верува......мора да правиш едно кафе Мила со лесно да ти поминат месеците и да уживаш максимално
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 12:46:26
bella80
Temjana,sinoka kasno prociteav i epten se izraduvav!!!!! Da imas prekrasni meseci!!!!!!!Ajde pisi ni epten sme nestrplivi kako se custvuvase,koi ti bea simptomite....
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 13:17:45
babyhope
Браво temjana , ЧЕСТИТКИ!!! Ете кој чека ќе дочека..... ти посакувам лесна и пријатна бременост, исполнета со многу радости и на крај едно здраво и прекрасно бебуле...
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 14:41:10
temjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija
комшике што ќутиш лелелелеле да знаеш само колку ме израдува,лелеле а памтиш леле го утнавме денот па те убедувавме дека имаш уште шанси......леле не ми се верува......мора да правиш едно кафе Мила со лесно да ти поминат месеците и да уживаш максимално
Меланија те чекам на гости од утре сум на распуст цееел месец така да слободна сум за кафиња Инаку околу симптомите навистина се речиси исти како за добивање особено пмс седмицата. Значи истите емотивни изливи, импулсивните нервозни реакции, болките во градите, јајниците... единствено нешто што ми беше чудно е што имав болки како грчеви но беа онакви болки кои вообичаено ги имав првиот ден одкога ќе добиев. Чудно ми беше што овие болки траеа речиси целата седмица и не беа константни туку онакви кратки ама болни до онесвестување. Инаку се друго барем кај мене беше исто како пред добивање. Прашувајте се што ве интересира додека ми е тазе ќе ви кажувам
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 14:42:31
penelopa
Честитки Темјана ти посакувам лесна бременост и уживај колку што можеш повеќе бидејќи те очекува најубавиот период во животот што ќе го круниса едно вакво или вакво
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 18:28:10
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Девојки еве конечно (уфф колку е чудно кога го пишуваш ова во свое лице) си ги видов Ми доцнеше 2 дена вчера направив тест и не беше розево туку црвено мојов глушец одма сака да се покаже цел на мама нетрпелив фалбаџија Денеска бевме на лекар и го видовме, малечко е многу ама го најдовме. По моите пресметки е 4 недели и 3 дена по неговите 5 недели, врска немаат ама ајде И тоа е, ќе ви раскажам утре убаво детално за симптомите кои ги имав што чувствував и малите разлики во однос на пмс и ова вистинското, но за тоа утре бидејќи навистина трудниците биле спанковци упм, ми дојдоа гости а со нервите сум тнка малку леле колку ми доаѓаше да им кажам аман луѓе си имате дома, некој треба да спие Ве гушкам и бакнувам најмили и ајде чекам друштво, да не почнам со закани или со ќотек
Честитооооооооооооооо!!!! Тек сеа видов!!!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 19:01:06
mami2
Како сум можела да пропуштам ваква вест? Temjana од се срце искрени честитки!!! А ми беше меилот весел денеска, ама на кој да му текне дека имало ваков повод. Добрината и хуманоста ти се возвратени на најубав начин. Посакувам на сите да ја доживеат радоста која ти ја уживаш во моментов.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 19:06:45
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2
Како сум можела да пропуштам ваква вест? Temjana од се срце искрени честитки!!! А ми беше меилот весел денеска, ама на кој да му текне дека имало ваков повод. Добрината и хуманоста ти се возвратени на најубав начин. Посакувам на сите да ја доживеат радоста која ти ја уживаш во моментов.
Потполно се сложувам!!! Честитки Темјана, имај најлесна бременост, уживај си, смеј се, танцувај, само позитивни работи на душичката доживувај, и сите што се во исчекување нека ги допре позитивната вибрација од Темјана
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.1.2012 20:18:23
lindicka
ајде темјана, доста ти е од овој форум, префрлувај се на форумот Бременост . ајде, позитивноста ме зафати и мене, , си велам -кога и да е и на мене и на сите нас ќе ни се случат , ајде читај за развојот на бебенцето, имаш календар на бременост, ќе видиш кое чудо ти се случува во стомакот .