Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И конечно вино да ве послужам, вечер кај нас ќе ја славиме стара нова год. ќе вртиме паричка по прилепски, па еве да си почниме, земајте, јас сум за црвено , и јупиии за сликава што успеав ,за гревота
< Поракaта ја уредил libra.n -- 13.1.2012 12:31:55 >
Zdravo zenski....jas kafe ke zemam Fala mnogu! Eve se vrativ od zabar, nekako utepana sum?! Na malata i pustam Bob Marley Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin'"
На време дојдов за питата,јас бирам десно горе еден четврт
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
od mene malku portokalce,dosta so alkohol i jadenje lelee od gledanje holesterol mi se kaci haha,se zeznam ;-)na zdravje neka vi e subava e portokalkava ringerajka;-)))))))))))
od mene malku portokalce,dosta so alkohol i jadenje lelee od gledanje holesterol mi se kaci haha,se zeznam ;-)na zdravje neka vi e subava e portokalkava ringerajka;-)))))))))))
Ова се нашите трудници рингерајки
ејј икана јас во мешко и ја пуштав таа и нонсоп клоцаше хаххаха а ја нема оп џамин и ке се јаве
доста е цитирање јас си бев на кофе сомајка Леона се успа по пат али тоа не ме спречи да стигнам до кафико си преспа на воздух пошто надвор седевме сонцето ја печеше убаво и стана па си заминав и еве ја уште нанаа а мама се најаде како стока а може и ке ослабнам и сега седнав пак кафе и нормално РР
Неее,не заборавив,појадував во 8.15 нели од 8.30 почнува диетата ,и цел ден ок бев на работа само чаеви и цеден сок си направив од дома,ама кога се вратив мајка ми имаше таков ручек направено што неможев да му одолеам . Ај 23ти чекам наредно . Оливиа доаѓаш утре да се видиме??? Неможе бе во 12???Ако не 14.00 пред веро супермаркетот внатре се чекаме така?
Neli!?! Mnogu cudno!!! Jas dodeka bev bremena se i sesto i pustav, ama najmnogu Brahms, Beyoncee i Bob Marley...toa jas sto slusam ustvari, so isklucok na rock ili nekoj takov tip posto bebinjata slusnav ne sakale takva muzika gi voznemiruvala...steta i rock si sakam...ke si igravme zaedno na Satisfaction od Stounsi EEEEj i jas sakam pita i amburger....i nie pravime pita so paricka za Vasilica...samo koj ke ja napravi neznam, site se angazirani zenive so mene
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Zdravo zenski....jas kafe ke zemam Fala mnogu! Eve se vrativ od zabar, nekako utepana sum?! Na malata i pustam Bob Marley Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin''"
ејј икана јас во мешко и ја пуштав таа и нонсоп клоцаше хаххаха а ја нема оп џамин и ке се јаве
< Поракaта ја уредил Ikana -- 13.1.2012 16:43:26 >
Ох, ох, ме најадовте пред ручек со гледање! Пита, па хамбургер со црвено винце па кафе на крај и портокал! Уште некој благо да постираше, па ќе имавме и десерт! А јас стварно ќе ручкам хамбургерче! Кој ја спомна Satisfaction од Стоунси, многу заразно песниче! Јас на моето додека беше во меше му пуштав и рок и класика и детски песнички, ѓоа ќе ги препознава кога ќе биде родено, а сега баш го пратам за музика како реагира, некако не е воодушевен.
Neli!?! Mnogu cudno!!! Jas dodeka bev bremena se i sesto i pustav, ama najmnogu Brahms, Beyoncee i Bob Marley...toa jas sto slusam ustvari, so isklucok na rock ili nekoj takov tip posto bebinjata slusnav ne sakale takva muzika gi voznemiruvala...steta i rock si sakam...ke si igravme zaedno na Satisfaction od Stounsi EEEEj i jas sakam pita i amburger....i nie pravime pita so paricka za Vasilica...samo koj ke ja napravi neznam, site se angazirani zenive so mene
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Zdravo zenski....jas kafe ke zemam Fala mnogu! Eve se vrativ od zabar, nekako utepana sum?! Na malata i pustam Bob Marley Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin''''"
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO Kikicka!!!! Ej pa i so glavceto potezi prai, fraerce nizaedno Of Of Of blashko za merak...luge nemojte, jas sum edinstvena zena sto posle poragjaj se zdebelila!!!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.