Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Uf sakam i jas da dojdam!!! Ama kaj so bebevo nema ni 40 dena uste, edvaj kidavela do zabar, i trcankata domce pravo...Aj uste nekoj den pa ke merime ulici so kolickata Ako saka edinstveno Yummy Mammy da mi ja pricuva...
Јас сум за. Ама некако времето не ми одговара. Филип тоа време заспива. А може ли порано, накај 11? Ако не ви одговара, може и сама ќе дојдам накај 14.
ja mislev dogovorena za postot na bombica,zal mi e nemozam da idam na sredbi vo sk a i tuka..zdravje da se potstopli vremeto ic nema da mu ja mislam so iva zaedno ke idam;-))kako i da e da se drusime e najvazno ,i da sme si iskrni megu sebe;-) backi za site,denov mi go napravivte poseben,me nasmeavte ;-))
Zenski i mene mi se druzi ama utre sabajle pak begam nadvor od SK, ke fatam patot pak nakaj istocna MK, mi se uarni vo toj del, vecerva pakvam kuferot i se odjavuvam na nekolku dena, idam u bolji zivot
Леле цел ден сте лудувале што се сум пропуштила.И до кај е договорот за сабота има кворум?Јас не би знаеле 50-50 е работава. А ти мила тазе труднице Темјана ако идеме ќе те соберам и пешачката до Веро.Сега нема улежување,разбра?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Да, да, има кворум дефинитивно во сабота. Само да се прецизира времето. Јас решив дека сама ќе дојдам кога и да се собираме, зашто Филип и игротека ми се хорор комбинација. Цело време сака да игра и да се качува по играчките, а уште не смее поради операцијата. Вчера на роденден се утепа од плачење зашто не смееше да се качува насекаде. Ајде оставам вие да решите кога одиме.
Да, да, има кворум дефинитивно во сабота. Само да се прецизира времето. Јас решив дека сама ќе дојдам кога и да се собираме, зашто Филип и игротека ми се хорор комбинација. Цело време сака да игра и да се качува по играчките, а уште не смее поради операцијата. Вчера на роденден се утепа од плачење зашто не смееше да се качува насекаде. Ајде оставам вие да решите кога одиме.
И повторно ќе се сложам со тебе Анамоли дете дома, мама во веро на кафица... мојт мојт!!!
јехеехееј суперишка ќе се дружиме, одамна се токмиме и конечно се издоговоривме Меланија нема фифти -фифти ме собираш и одиме тоа е кој ќе ти чува дете за некое време, јас најблиску сум ти затоа ќе ме слушаш. Башка сум постара од тебе
Сигурна си дека си постара? Ако е одсабајле ќе да можам,абе ме кандисавте да не пукнете што пиете за ова?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Мене ми одговора и во 11 и во 2. Само не можам од 12 и 15 до 12 и 45 уствари. Па АнаМоли и Џес решете вие за времето. Во двата термина можам да дојдам, со тоа што можам да седам од 11 до 12 и 15. Како сакате вие. Доаѓам во секој случај па и на 15 минутки
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Leleeee kakvi kafenca!!! Mh Mh Mh!!! Inace (znam deka sum dosadna) ama za muabetot od utrinava najsmesno e sto jas ne pijam alkohol...(od pred 2 godini) Ama posle poragjajov ke se propiev za malce
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.1.2012 23:08:56 >
женски ајде во сабота и јас доаѓам,не знаете колку сакам да ве видам ситеееее.Кога и да е ми одговара.Пишете ме во списокк .Преку ден ве читнав набрзинка од работа видов дека доста забава имаше тука а ,ама немав ич време да ви пишам,грд ми беше денот а и добив сабајлево конечно после 9 месеци (уствари после 18,со се ).Ми фалите ептеен,ајде саботааа сигурно да се собереме кај и да е,може Веро .