Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас се избањав сега, заспав децата и спремна сум за читање книга пред спиење.
Мацо исто само едно дете заспав јас , другото далеку ми е ,а книга викаш а море не ми се гледа пред очиЛ.забивади ме пука навечер ич не спие оф офф вчера си купив книга и јас Осаменоста на простите проеви ...а замислете за месец полаггам имам др книги за читање па и уште една ....Темјана ако ме чуваш нешто на испитите дами гледаш низ присти
< Поракaта ја уредил kikicka -- 23.1.2012 0:17:57 >
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Linea_doubleespresso.jpg/220px-Linea_doubleespresso.jpg[/img[ Повелете понеделничко кафе, точете колку сакате има, Мартин цела ноќ не спиеше и јас сум денес
Ајд добро утро и од мене.Пепелашка јас бев претходните денови таквакако што си денес ,Леона заби вади преку една недела и вреска во сон неможе да дише ме пукна нанозе да ја нишам дури во сон грч ме фатило а јас сум се масирала и заспала сабајле кога станав мислев дека сон било .Како и да е синока ставив кромид накреветот нема врска цела спална мириса ова од јамимами совет ама па цела вечер спиеше дали е до кромидот незнам ама пробај
Dobro utro i od mene...Eve posle naporen vikend povtorno na rabota,i prv sloboden moment da zirnam sto ima novo kaj vas....I da vi kazam uste od sabajle se razocarav,go proveruvam mejlot i vidov deka sum dobila 2 gratisi za vo petokot za teatar,a jas za belja vo petokot zaminav porano po sosrtanoci i zaboraviv da si go proveram mejlot .Koj maler sum,ne mi se veruva,a tolku mi se odese na teatar,bas ke se relaksirav
Аа калипсо нашите мажиња во иста ден родени туу брее ајде ке се замезам вака сабајлечки и со кафе и торта. а либра кромидот смрди само ништо не прави хахахаххахаха не озб незнам ама јас кога легнав толку смрдеше што носот ми се одзатна вањда има дејство смрдењето и затоа спие подобро навечер оти си диши убаво.
Аааааааа, еве го кафенцето, јас дури пишав....... И од тортава ќе си земам - Нека му е среќен роденденот на мт. А рецепт - да, испрати го на нашата уредничка.
Кикичке дај не зафркавај , кромид да ставам кај што спијам , нема шансииии, јас не можам да го поднесам кога правам нешто не па цела ноќ да ми смрди , оф кафето не ми излегло ццц.Инаку бевме на шишање со Мартин се отепа од плачење ама мораше како женска беше, сега заспа кутриот од маки,му монтиравме од оние куќарките за играње 10 мин и толку поинтересно е да ровари низ фиоки аман веќе од овие периоди.А да и нему му излагаат заби тројки и горе и долу.Јас од нервоза само дома само перам исправ завеси, прекривачи па ако е некој расположен за пеглање нека повели на пеглачка дружба
Пепелашка и ние наредна недела ќе одиме да си ја видиме малата кумичка.Јас и земав многу убаво комплетче од окаиди,тиролка со блузичка малку поголемки за на пролет и планирам да земам од тие ќебенцата за на под што се со играчки над нив.Едвај чекам да ја видиме
женски еве ме и мене ретко се фаќа ред хахаха се изнашетав сабајлево натака навака,од цуцли па до лигавчиња се изнакупив,се релаксирав малку....сабајлево и дтп и полио прими ива сега спие......па јас малку да сменам мисла..... за повојница за кумови...незнам мила што би можело,зависи до ќесенцето сега немораш да возвратиш како кумовите ама нели,мерак ти е,знам..........можеш на пр:вртелешка,релаксатор,постелнина,некое комплетче,скафандер..незнам дали сакаш гардероба...........од прилика сега тоа ми текна...поздравчеее
< Поракaта ја уредил Annet -- 23.1.2012 15:06:45 >
Pepelashke, mozebi zvuci smesno no mene sterilizatorot kako mi se najde, najkorisnata rabota sto ja imam vo momentov Postelinka isto taka ne e losa ideja, igracka za nad krevetce, kompletce za novorodence, itn.... Mene vo bolnica drugarka mi mi donese cela kolekcija na becutan i mnogu mi se najde...jas sum poveke za prakticni raboti, pa eve od ovie mozes da iskombiniras eden ubav poklon.
Фала ви женски срцки сте сите, па да и тоа мислам да е практично и убаво, ќе искомбинирам нешто од сево ова има време уште 40 дена, а столче за хранење мислам дека ептен ќе им служи.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.