|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
21.1.2012 0:19:02   
Тања РР
Ги има во секоја продавница за детски играчки. Ние имаме со Хело Кити и ептен ни се најдоа. Уште од бебе на нив си игра, си седи додека гледа цртани, си лежеше летото....

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1501
21.1.2012 0:33:09   
blond
Женски да ве почастам јас, денес т.е веќе е вчера, му беше именден на моето синче (Св.Јован Крстител). Супер поминавме со гости. Плус тоа, пред малку го испратив мм со татко ми за Белград да навиваат за нашите ракометари user posted image така да јас сум сама дом а со бебушко. Бујрум ајде на пижама парти user posted image
П.С Шо убо било вака бе, бебушко спие, а мама шмрцка Чанаклиско вино (преубаво е). Ајде замезете се, не срамете се.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1502
21.1.2012 0:37:22   
SkCura77
Плавушко бре, кај се изгуби ти? Баш ми е мило што те читкам, ни пораснаа мажињава наши.user posted image
Нека му е вечно име на Јован твој, нека е жив и здрав, голем да расте!
Јас не знам како да постирам слики, се обидов неколку пати, ама не ми излегува ништо.
Еве, ќе се замезам за здравје на син ти! А винце црвенко си пијам, по една чашка неделно уз ручече.
Само тоа пијам јас од алкохол, коњак и црвено винце.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1503
21.1.2012 0:39:18   
SkCura77
Тања и Надица, фала за инфо-то за патосот од коцки!user posted image Цело Џамбо го пребарав, не ги видов ич, а по продавници за детски играчки ми викаат дека знаат што барам, ама ги немало.
Ај пак ќе барам, поактивно

Непосредна врска до пораките: 1504
21.1.2012 0:43:24   
nadica
user posted image

еве јас честам пица за со црвеното вино и одам на спиење

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1505
21.1.2012 8:44:57   
Melanija RR
Што мезе сте оставиле синоќа за нас поранобудните,јас без да мислам си земам пица.Иначе како снегот кој веќе се топи?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1506
21.1.2012 9:03:41   
kikicka
Вечно име Блонд на Јован да е здраво живо весело. еве рр да ве почастам за роденденот на мм
user posted image

user posted image

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1507
21.1.2012 9:05:09   
Pepelaska *
Добро утроо девојки, и јас земам пица уф уф ама добро ќе ми дојде , какви диети какви бакрачиuser posted image .Инаку снегот кај мене само што почна да се топи ноќеска изнаврнало еден тонннн нов, многу е убаво надвор,сонце грее, да стане М. да се подзатопли и одиме надвор

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1508
21.1.2012 9:08:32   
Pepelaska *

Леле Кикичке од сабајле да се запиеме а , Нека му е среќен роденденот на мт,

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 21.1.2012 9:10:13 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1509
21.1.2012 9:18:25   
kikicka
Таков е денот пепелашка user posted image user posted image боље бити пијан хахаххахахха него да се замараш со прости работи user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1510
21.1.2012 11:11:09   
Ikana
Kikicka happy b day na soprugot....Cestit imenden i na bebcheto, neka mu e vecno imeto!!!

Dobro utro zenski!
Jas ja izdrzav prvata nok so bebcho sama...( bez pomos)...mm si spiese, nie se doevme, pa so gugavme i taka nekako mi olesna, pred se zasto ne mora da imam covek doma da mi prespiva navecer. Ne daj boze da mi zatreba pakuser posted image
Mnogu mi bese kul denot vcera, epten!
Gushki za site!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1511
21.1.2012 11:19:17   
kikicka
Икана верувај сама ти е најдобро не ти треба помош навечер .

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1512
21.1.2012 11:20:48   
arh_diz
Nea mu e vecno imeto na Jovan
Cestit rodenden na mt kikicka
Bravo Ikana za tebe i user posted image prodolzete si taka.
Kaj nas mnogu zaladi dva dena nemame izlezeno so user posted image samo vika deca deca

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1513
21.1.2012 11:25:35   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Тања и Надица, фала за инфо-то за патосот од коцки!user posted image Цело Џамбо го пребарав, не ги видов ич, а по продавници за детски играчки ми викаат дека знаат што барам, ама ги немало.
Ај пак ќе барам, поактивно

И ние од Џамбо ги зедовме. Кога ќе влезеш во Џамбо, веднаш десно вртиш кај плишаните играчки. Оди право, помини ги и ќе стигнеш до рамките за слики и лепенки за на ѕид. Спроти нив се овие коцки. 300 денари 10 коцки. Ние зедовме две пакувања и сосема доволно е, Филип исклучиво таму си игра.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1514
21.1.2012 13:04:08   
mamicka77
kako ste mi zenicki jas konecno do pc se dokopav od mm nema sansi na red da dojdes eve sega go prativ do market da kupi nesto pa jas odma da ve posetam i vo narednite 15dena nema red za mene bidejki ke bide na odmor od sreda t.e od vtornik porucek i  nema rr i fb ama ako ke nadoknadam koga ke odtide na odmor mila so spanjeto nekako se podsmiri pak stanuva na sekoj saat ali ne sede budna kako sto sedese od 3 do 6 sabajle isto pak zaspiva vo 00h ali nekako se trpi na saat da se budi negoli 3 saata oko da ne sklopis

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1515
21.1.2012 13:55:01   
Annet
eee srekno ime na Jovan na blond,sreken rodenden na mm na kikicka,im posakuvam se najubavo..eve me nema doma pravevme generalka puknav sega malku tuka,inaku i jas ne sum spiena 3 nedeli kako covek..ali aj toa e ke pominelo.....
pozdravce od mene i isto i jas kako mamicka pred mene mm e na odmor tesko da se sedi tuka mnogu;-)))))))))))))))))

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1516
21.1.2012 14:03:57   
blond
Ај добар ден мамчиња,повелете на топло нес кафе.
user posted image

Благодарам на честитките, Кикичке нека е среќен роденденот на мт. Да си напредува во кариерата и уште мнооогу години да е успешен (не за друго де, туку ти да не мораш да работиш user posted image ). Давајте тортаааа user posted image

Непосредна врска до пораките: 1517
21.1.2012 14:11:44   
Maca25
Ајде честито родендени, имендени на тие што си слават!!!!

Остана нешто од храната ?!?!? Давајте ваму, гладна сум ептен.

Се изнаспавме денес, до 10 па околу 12 надвор на снег и пазарење, и сега по дома чекам ручекот да се направи  и да седнеме да јадеме.
Не сум се напила ни кафе од сабајле па ова од блонд супер ми дојде. Фала блонд!!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1518
21.1.2012 14:12:59   
Maca25
и уште нешто.....спремајте се за вечер!!!!

──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ Одиме вечер во Белград!
▄▄▄▌▐██▌█ Одиме на ПОБЕДА!
███████▌█ Напред МАКЕДОНИЈА!
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1519
21.1.2012 14:46:23   
kikicka
Чути блонд не за друго не дека не ми се работи ама за едно 5 години таман да порасне Л здравје и др. user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1520
22.1.2012 16:58:31   
blond
Женски, повелете на домашна пица и палачинки. Не да се фалам, ама ми се погодија овојпат и палачинките и пицата :))))

Непосредна врска до пораките: 1521
22.1.2012 19:50:46   
Luci
Женски шо правите, како сте? Јас еве мезам user posted image и ве читам, да видам што сум пропуштила деновиве

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1522
22.1.2012 22:28:42   
Tanjat7880
user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1523
22.1.2012 22:30:12   
Tanjat7880
Devojki,utre pocnuva vtoroto polugodie od ovaa ucebna godina,pa vo toa ime od mene "picence"da mu bide uspeshno i ubavo na moeto prvace.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1524
22.1.2012 22:32:11   
Ikana
Lele zenski stama, sto e ova? user posted image
Izgleda ja posto dremam doma pa taka mi se ciniuser posted image
Fala na pijacki i na after8user posted image
Povtorno uspeav da izgledam celo filmce, se vika I don't know how she does it, interesno bese, limonadauser posted image
Prijatna vecer!user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.