Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ги има во секоја продавница за детски играчки. Ние имаме со Хело Кити и ептен ни се најдоа. Уште од бебе на нив си игра, си седи додека гледа цртани, си лежеше летото....
Женски да ве почастам јас, денес т.е веќе е вчера, му беше именден на моето синче (Св.Јован Крстител). Супер поминавме со гости. Плус тоа, пред малку го испратив мм со татко ми за Белград да навиваат за нашите ракометари така да јас сум сама дом а со бебушко. Бујрум ајде на пижама парти П.С Шо убо било вака бе, бебушко спие, а мама шмрцка Чанаклиско вино (преубаво е). Ајде замезете се, не срамете се.
Плавушко бре, кај се изгуби ти? Баш ми е мило што те читкам, ни пораснаа мажињава наши. Нека му е вечно име на Јован твој, нека е жив и здрав, голем да расте! Јас не знам како да постирам слики, се обидов неколку пати, ама не ми излегува ништо. Еве, ќе се замезам за здравје на син ти! А винце црвенко си пијам, по една чашка неделно уз ручече. Само тоа пијам јас од алкохол, коњак и црвено винце.
Тања и Надица, фала за инфо-то за патосот од коцки! Цело Џамбо го пребарав, не ги видов ич, а по продавници за детски играчки ми викаат дека знаат што барам, ама ги немало. Ај пак ќе барам, поактивно
Што мезе сте оставиле синоќа за нас поранобудните,јас без да мислам си земам пица.Иначе како снегот кој веќе се топи?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Добро утроо девојки, и јас земам пица уф уф ама добро ќе ми дојде , какви диети какви бакрачи .Инаку снегот кај мене само што почна да се топи ноќеска изнаврнало еден тонннн нов, многу е убаво надвор,сонце грее, да стане М. да се подзатопли и одиме надвор
Dobro utro zenski! Jas ja izdrzav prvata nok so bebcho sama...( bez pomos)...mm si spiese, nie se doevme, pa so gugavme i taka nekako mi olesna, pred se zasto ne mora da imam covek doma da mi prespiva navecer. Ne daj boze da mi zatreba pak Mnogu mi bese kul denot vcera, epten! Gushki za site!
Nea mu e vecno imeto na Jovan Cestit rodenden na mt kikicka Bravo Ikana za tebe i prodolzete si taka. Kaj nas mnogu zaladi dva dena nemame izlezeno so samo vika deca deca
Тања и Надица, фала за инфо-то за патосот од коцки! Цело Џамбо го пребарав, не ги видов ич, а по продавници за детски играчки ми викаат дека знаат што барам, ама ги немало. Ај пак ќе барам, поактивно
И ние од Џамбо ги зедовме. Кога ќе влезеш во Џамбо, веднаш десно вртиш кај плишаните играчки. Оди право, помини ги и ќе стигнеш до рамките за слики и лепенки за на ѕид. Спроти нив се овие коцки. 300 денари 10 коцки. Ние зедовме две пакувања и сосема доволно е, Филип исклучиво таму си игра.
kako ste mi zenicki jas konecno do pc se dokopav od mm nema sansi na red da dojdes eve sega go prativ do market da kupi nesto pa jas odma da ve posetam i vo narednite 15dena nema red za mene bidejki ke bide na odmor od sreda t.e od vtornik porucek i nema rr i fb ama ako ke nadoknadam koga ke odtide na odmor mila so spanjeto nekako se podsmiri pak stanuva na sekoj saat ali ne sede budna kako sto sedese od 3 do 6 sabajle isto pak zaspiva vo 00h ali nekako se trpi na saat da se budi negoli 3 saata oko da ne sklopis
eee srekno ime na Jovan na blond,sreken rodenden na mm na kikicka,im posakuvam se najubavo..eve me nema doma pravevme generalka puknav sega malku tuka,inaku i jas ne sum spiena 3 nedeli kako covek..ali aj toa e ke pominelo..... pozdravce od mene i isto i jas kako mamicka pred mene mm e na odmor tesko da se sedi tuka mnogu;-)))))))))))))))))
Благодарам на честитките, Кикичке нека е среќен роденденот на мт. Да си напредува во кариерата и уште мнооогу години да е успешен (не за друго де, туку ти да не мораш да работиш ). Давајте тортаааа
Ајде честито родендени, имендени на тие што си слават!!!!
Остана нешто од храната ?!?!? Давајте ваму, гладна сум ептен.
Се изнаспавме денес, до 10 па околу 12 надвор на снег и пазарење, и сега по дома чекам ручекот да се направи и да седнеме да јадеме. Не сум се напила ни кафе од сабајле па ова од блонд супер ми дојде. Фала блонд!!!
Lele zenski stama, sto e ova? Izgleda ja posto dremam doma pa taka mi se cini Fala na pijacki i na after8 Povtorno uspeav da izgledam celo filmce, se vika I don't know how she does it, interesno bese, limonada Prijatna vecer!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.