|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
27.1.2012 14:52:54   
Natasa981
Ovie Sleep and Play  pampers ziva katastrofa! sto mi trebase da rizikuvam i da gi smenam premiumot,stvarno neznam..Imaat jak mirizliv zeleen gel i nemaat rasteglivi lepenki..uzas..kako bre ne procitav deka nemaat rasteglivi lepenki!?

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 901
27.1.2012 15:13:00   
AnnaMolly RR
Мене супер ми беа Слип енд плеј, иако се без еластични лепенки. Ниеднаш не ми протекле. Само морав да ги сменам зашто најголемиот број веќе му е тесен на моето бумбарче. 

Live and let live

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 902
27.1.2012 20:24:23   
Natasa981
Neznam AnnaMolly, ne me bendisaa ic..Mirisaat prejako i kaj nodzinjata ja secat zasto ne se rasteglivi lepenkite,i se vcrvenuva toj del 

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 903
1.2.2012 13:48:35   
Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

pred nekoj den mi snema peleni i kako za kraj na mesec obicno kupuvam nanys - 500 denari se.
e sega ideam u Gigo Trade imam vo blizina i kupiv peleni mislam se vikaa Baby Smile , grcki gi proizveduva fabrikata na Nanys.Se mislev dali da gi zemam neli  ne se probani i sl . Ama idejki e kraj na mesec vikam aj kje rizikuvam zasto i onaka za spienje stavam Pampers Active Baby.
I da vi kazam ne pogresiv.Preubavi se.Mekicki,tenki,bez zelen gel sto mi bese bitno za da ne se isfrli.E sega nemaat elasticni lepenki ama na sin mi mu se OK bidejki e slabicok.
Prezadovolna sum i definitivno pak kje si kupam. Br 4 od 8 do 18 Kg , 50 peleni za 439 denari.
Go kupiv poslednoto pakuvanje . Imase i Br 5 tie bea 50 peleni za 499 denari.
Toplo preporacuvam

I jas gi kupiv ovie Baby Smile, i sega zasega mi se odlicni, sekako samo preku den gi koristam. Pufies epten gi poskapele, pa resiv za preku den da probam so nesto poeftino, a navecer si odam na proverena varijanta. Baby Smile se slicni so Becutan pelenite, samo sto se navistina pomeki, i ne preci sto se bez elasticni lepenki (i sin mi ne e od buckiteuser posted image ). I da te popravam - 50 parcinja se 397 den., ja imas navedeno cenata na Nanny's peleniteuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 904
1.2.2012 13:54:03   
Annet
ee za proba edni peleni gi najdov 125 den -20 parcinjavo eden market i se zaletav....leleeeeeeeeee uzas Magnolija nekoi si .katastrofa..ke gi frlam, a sto ubavi bea tie svajcarskite, gi nema.sega za preku den dajpers za noke pufisuser posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 905
1.2.2012 13:54:24   
mama toci
I da te popravam - 50 parcinja se 397 den.,

Dali 5-kata se ovaa cena? Jas koristam dajpers-637 den 54 parcinja(12-24 kg),ovie me izgledaat dosta poeftini.Od kade gi kupuvas?

Непосредна врска до пораките: 906
1.2.2012 14:21:05   
Calypso
Pa tuka nekade se, samo mislam deka ima pomal broj peleni, nie uste br.4 koristime. A gi ima vo Gigo Trejd. Mi se pogodija, navistina, samo da ne se urocamuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 907
1.2.2012 14:32:15   
mama toci
Ti blagodaram,ke kupam,obavezno,i onaka se iznadavav pari za peleni 

Непосредна врска до пораките: 908
1.2.2012 18:51:08   
kremco
Moeto iskustvo so sinceto,probav kanbebe,becutan,violeta,sleep and play  i neznam uste koi ama site propustaa,najzadovolna sum od kan bebe po izgled i kvalitet najblisku mi se do pampersot sto ne bi rekla za drugive ama epten propustaat...
Za kjerka mi pocnav so premium care i se uste poubavi od pampersot,meki preubavi.Sega e na 2ka ama i se epten knap okolu nodzinjata i e stalno stegnato,kje premineme na 3ka..

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 909
1.2.2012 18:59:03   
Џесика
Тие пелени во Гиго трејд се многу добри за цената, јас ги користев, ама краток период, се вратив на памперс од една навидум глупа причина, ама по мене логична: приметив дека ми настинуваше син ми кога ги користев, му беше нон-стоп мокро газето, а ние во куќа со ладни подови,плус причина...исто и сестра ми имаше така приметено кај нејзината ќерка од истите пелени...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 910
2.2.2012 13:48:57   
Ikana
Bidejki nemam bas moznost da prosetam i da razgledam, postojat li pampers premium care 2? Odnosno za nad 5 kg? i ako ne koi pampers se najubavi za da prodolzam so niv?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 911
2.2.2012 14:20:33   
Bububebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Bidejki nemam bas moznost da prosetam i da razgledam, postojat li pampers premium care 2? Odnosno za nad 5 kg? i ako ne koi pampers se najubavi za da prodolzam so niv?

Има Икана

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 912
2.2.2012 14:22:37   
Ikana
Fala bububebe!!!user posted image
Vo Vero mozam da gi najdam ili po aptekive sigurno...

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 913
2.2.2012 15:26:55   
Bububebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Fala bububebe!!!user posted image
Vo Vero mozam da gi najdam ili po aptekive sigurno...

Веро,Тинекс,Зегин.Таму ги има најчесто.А инаку најдобрите пелени,немој да ги менуваш user posted image Јас ги сменав еднаш ама пак се вратив на премиум

Непосредна врска до пораките: 914
2.2.2012 15:38:56   
Ikana
Nikako, najubavi mi se! Fala mnoooguuuu!!

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 915
3.2.2012 9:34:27   
Emanuelapp
Пред некој ден зедов КАН БЕБЕ не се лоши не пропуштаат ама некако се мали Јован има 11.5кг зедов 5ка ама некако како да го стегаат незнам изгледа пак ќе се вратам на PUFIES.

Непосредна врска до пораките: 916
5.2.2012 11:59:23   
Natasa981
mene me odusevija Daipers! Voopsto ne propustaat! A dosega koristevme Pampers premium..Znaese da bide mokra osobeno preku nok..nemozam da veruvam,kako porano ne gi probav,od start ke si gi kupuvav

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 917
5.2.2012 19:13:12   
Natuska85
Нас од Дајперс ни се појави црвенило доле,на делот кај што се ластиците на пелената. Сигурно веќе не ни одговараат на конструкцијата на телото.Купував најголемо бројче и ок ми беа,не пропуштаа,ама црвенилото не се толерира.Се вративме на памперс актив бејби,ама многу ми е јак тој зелениот гел.

Сакав да ве прашам Пуфис дали имаат гел исто како памперс?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 918
5.2.2012 19:43:37   
rina13
 pufisot nemaat gel i vpivaat mn dobro do sega ama bas niednas ne i bilo vlazno gazeto duri i koga pelenata bila prepolna,i nas od daipersot ni se pravese crvenilo  prekinvme da gi koristime,ovi  poskapicki ama jas sum i pozadovolna od niv odkolku od pampersot .

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 919
5.2.2012 20:40:00   
elenak
Ние користиме памперс њу бејби, почнавме со 1 и после две недели преминавме на 2 оти нема многу разлика а имаат џамбо пакување. Инаку не знам како ќе препознаам кога треба да преминеме на 3 user posted image Според кг на бебето или...

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 920
5.2.2012 20:40:16   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13

pufisot nemaat gel i vpivaat mn dobro do sega ama bas niednas ne i bilo vlazno gazeto duri i koga pelenata bila prepolna,i nas od daipersot ni se pravese crvenilo  prekinvme da gi koristime,ovi  poskapicki ama jas sum i pozadovolna od niv odkolku od pampersot .

Da, Pufies se super! Nie gi koristime od samiot pocetok i ne probavme niedni drugi, nemavme potreba.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 921
5.2.2012 20:54:59   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Ние користиме памперс њу бејби, почнавме со 1 и после две недели преминавме на 2 оти нема многу разлика а имаат џамбо пакување. Инаку не знам како ќе препознаам кога треба да преминеме на 3 user posted image Според кг на бебето или...

Еленак кога ќе почнат да ти пропуштаат навечер, а дотогаш не пропуштале,значи време е за поголем број.Или пак ако и се зацрвенува местото кај што се ластиците на пелената(знаеш ако и се прават решки,решки)user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 922
5.2.2012 22:20:37   
Ikana
Еве од денес почнуваме со 2-ка, памперси премиум...Бебето има 4 и пол кила...Двојчево е од 3 до 6 кила...Таман додека го потрошиме, ќе преминеме на тројка

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 923
6.2.2012 13:26:18   
elenak
Да 2-ката се од 3-6 кг, ние имаме скоро 4кг а пак некогаш имаме каки и надвор од пеленатаuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 924
7.2.2012 12:30:47   
Natasa981
Puffies-ot mi bea tenki kako hartija,nekako epten hartieni na dopir..inace nemaat zelen gel.Ne me voodusevija bas mnogu. Sega koristime Daipers,zadovolna sum,stoznam.Ama mm kupil i Pampers active baby,pa bas me interesira kakvi se.Eksperimentiravme so ova pelenive epten,ama bas sakav da vidam sto ke e najpogodeno. I Natuske85, na nas site pelenki ni pravat reski na nozdinjatauser posted image , dali premnogu gi stegam ili..? Nema crvenilo ama ima brazdicki,kako gi pisa ti - reski. Ne e deka brojceto ne ni e taman..

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?