|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација
2.2.2012 20:09:32   
nadez vera ljubov
zdravo i jas sum nova na forumov se nadevam me primate vo grupata za cekanjeuser posted image iliuser posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1376
2.2.2012 20:27:52   
milasteve
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadez vera ljubov

zdravo i jas sum nova na forumov se nadevam me primate vo grupata za cekanjeuser posted image iliuser posted image
dobre dojde i so sreka

(Одговор на членот nadez vera ljubov)
Непосредна врска до пораките: 1377
2.2.2012 20:40:20   
Melanija RR
nadez vera ljubov добре дојде user posted image и се надевам дека набрзо ќе си ги видиш твоите user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1378
3.2.2012 10:19:14   
Sajna
dobredojde mila i ti posakuvame srekicka i se nadevame imevo tvoe na site ke ni posreki :)

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1379
3.2.2012 13:57:48   
milasteve
mili moi deneska dobiv menstr,i treba da pocnam so tabletite so mi gi dade dr.microgynon se vikat dali znae nekoj koe vreme se pijat ili nema veza

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1380
3.2.2012 15:57:44   
zagrizena26
Zdravo na site
eve me i mene po podolgo vreme pak tuka ajde nikojn ni se nema pofaleno vo novata god so user posted image user posted image vaka mene minatiot petok mi bese napravena 2 insiminacija so pomos na klomifen i se pomina super.E od togas t.e od ponedelnikot potocno eve 5 den ima mnogu glavobolki prosledeni so povrakanje a i pritisokot mi e malku pokacen neznam na so se dolzi toa i od panika kako da me gusi nestobev na maticen i mi rece moze da e panika sto te gusi na nervna baza a za glavobolkata rece moze da e utrogestenot sto go primam dali na nekoj istoto mu se ima sluceno????aj ve molam pomagajte oti nemozam veke da izdrzam se ensto mi se desava.izvinete na dolgiot post.pozdrav i prijaten vikend na site

Непосредна врска до пораките: 1381
3.2.2012 16:57:28   
milasteve

ИЗВОРНА ПОРАКА: zagrizena26

Zdravo na site
eve me i mene po podolgo vreme pak tuka ajde nikojn ni se nema pofaleno vo novata god so user posted image user posted image vaka mene minatiot petok mi bese napravena 2 insiminacija so pomos na klomifen i se pomina super.E od togas t.e od ponedelnikot potocno eve 5 den ima mnogu glavobolki prosledeni so povrakanje a i pritisokot mi e malku pokacen neznam na so se dolzi toa i od panika kako da me gusi nestobev na maticen i mi rece moze da e panika sto te gusi na nervna baza a za glavobolkata rece moze da e utrogestenot sto go primam dali na nekoj istoto mu se ima sluceno????aj ve molam pomagajte oti nemozam veke da izdrzam se ensto mi se desava.izvinete na dolgiot post.pozdrav i prijaten vikend na site

draga zagrizena neznam ova navistina za mene e nepoznato,nemav jas takvi problemi ni za 1 ins ni za 2 ta,kazi mu na dr soti ja pravel inseminacijata..opusti se te molam mozebi e od stres..so sreka i gusss silnouser posted image

(Одговор на членот zagrizena26)
Непосредна врска до пораките: 1382
3.2.2012 18:32:58   
Melanija RR
zagrizena26  user posted image
Те немаше подолго па те мислев.Точно од утрогестанот може да те боли глава а и времево не е баш добро,види ако можеш и како да се решиш од главоболката апчиња,витамини,лимон,масажа.Ако пак ништо не помогне слушни се со тој што ти ја правеше инсеминацијата.
Поздрав

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот milasteve)
Непосредна врска до пораките: 1383
3.2.2012 22:05:18   
Sajna
Mili moi jas sum zbunka, denes bev na lekar i doktorot ni rece da se vratime u ponedelnik so rezultat od spermogram za da odluci dali ke pravime inseminacija...soprugot imase asteno i oligospermia e sega najnoviot mu e NORMOZOOSPERMIA ...dali nekoja od vas imala so vakov spermogram uspeh ...? eve i nekoj referenci jas ne gi razbiram bas
koncetracija na spermatozoidi: 144
broj na spermatozoidi: 434
normalni : 30
nenormalni: 70
nepravilni glavi : 47 citoplazmistecen ostatok: 1
brzi: 22
bavni: 25
zivi: 61
volumen: 3 ml
nepodvizni 50
na mesto podvizni : samo 3 :(
aj neka me utesi nekoja user posted image

Непосредна врска до пораките: 1384
3.2.2012 23:37:24   
sharlot
Sajna jas mislam deka so negovata sperma e se vo red.na mojot soprug mu bese normozoospermija i doktorot mu rece deka so nego nema apsolotuno nikakov problem.za vreme na inseminacijata pauziravme so seks 1 nedela i imase koncentracija od 40 mil.ajde ajde jas mislam ovoj pat ke bide uspesno:))i mene mi ja pravese Dr Popovik:))

Непосредна врска до пораките: 1385
3.2.2012 23:46:07   
dopet
ha ha ha BRAVO duso, taka treba..P.S dobro bese toa so dve ili tri bebinja..I jas sum za dve pa moze i tri naednas. Mi ostana uste HSG, pa ako ne bide ke probam so imseminacija....Se nadevam deka Gospod ke ni pomogne i site ke ne daruva ovaa godina...Pozdrav i pisi ni kako ti odi ...user posted image user posted image

(Одговор на членот milasteve)
Непосредна врска до пораките: 1386
4.2.2012 10:14:03   
Sajna
Sharlot sega me izraduva :) znaci mozno e vo ponedelnik da ni dade sansa fala mila, a kaj vas uspesno li bese ? pozz

(Одговор на членот dopet)
Непосредна врска до пораките: 1387
4.2.2012 10:18:43   
Sajna
Zagrizenaa user posted image user posted image user posted image rpa ti rabotiis na slucajot...bravo jas rekov te nema se otkaza :) mene za prvata inseminacija od utrogestanot me bolese glavatta i mnogu pooovrakaav ama i od estrofemot istooto mi se slucuvase taka da konsultiraj se so lekarot obavezno moze ke ti smeni terapija ili ke ti ja namali pozz mene mi ja smalija mesto dve po edno apce na den se nadevam ti pomognav

Непосредна врска до пораките: 1388
4.2.2012 23:08:48   
sharlot
da Sajna kaj mene bese uspesna inseminacijata eve veke vo 6 mesec vleguvam.ti posakuvam sreke!!!

Непосредна врска до пораките: 1389
4.2.2012 23:12:42   
Sajna
user posted image user posted image user posted image Sharloot bas me izraduva se nadevam i kaj nas ovoj pat ke bide uspesno ... ke vidime vo ponedelnik zdravje sto ke kaze doktorot ... fala za pozitivnata nadez i pozdravce

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1390
8.2.2012 23:40:30   
bik4e
Zdravo devojkiuser posted image   I jas sum nova na forumov....Na site koi ocekuvaat user posted image   vi posakuvam toa da bide sega , Fevruari e mesec na plodnosta user posted image I jas pravev inseminacija pak sega ke cekam da pominat teskite dve nedeli user posted image Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1391
9.2.2012 9:50:40   
Melanija RR
bik4e добре дојде user posted image
Ти посакувам успешна инсеминација user posted image .Кога треба да испиташ бета?

(Одговор на членот bik4e)
Непосредна врска до пораките: 1392
9.2.2012 12:50:44   
bik4e
Dobro ve najdov user posted image Beta treba da ispitam za 14 denauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1393
9.2.2012 14:13:57   
malena1
Zdravo i jas sum nova na forumot. Na site Vi posakuvam mnogu bebchinjauser posted image

(Одговор на членот bik4e)
Непосредна врска до пораките: 1394
11.2.2012 12:27:14   
zagrizena26
Lelelel luge nema da veruvate TRUDNA sumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konecno....sega gi zedov rezultatite od bhcg i pozitivni se kazuva bremenost epten sum HAPPY.Na site vi posakuvam sto pobrzo da mi se pridruzite i da uzivame trudnicki na snegot..bezbroj bakneziiiii

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1395
11.2.2012 12:52:37   
bella80
user posted image user posted image user posted image user posted image Sreknaaaaaa,sega odma da si go smenila nikot!!!!!!Bas me izdraduva:)))))))Koj den od inseminacijata pravese Beta HCG?Mene denes mi e 9 den od ET i mi e strav da napravam test...

Непосредна врска до пораките: 1396
11.2.2012 12:56:01   
zagrizena26
Fala ti bella ajde sega sto e pobrzo da bides i ti trudnicko zaedno da se druzime.Inaku deneska mi e 16 den od insiminacija.Epten sum srekna posle dolgi 4 god mi se ispolni srekata.Zakazav i pregled za edna nedela pa ce videme dr sto ke kazi.Pozdrav

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1397
11.2.2012 12:59:14   
bella80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da iams prekrasniuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1398
11.2.2012 13:04:56   
Olivia
Zagrizena26 user posted image user posted image user posted image user posted image cestitki i od mene, mnogu me izraduva,ti posakuvam lesni user posted image i uste mnogu srekni momenti.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1399
11.2.2012 15:01:08   
Melanija RR
zagrizena26 user posted image user posted image user posted image честитки од се срце.
Овие месеци да ти бидат најубави и најлесни user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?