|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација
11.2.2012 15:05:34   
kapina
cestitki zagrizena26 imaj si lesna bremenost user posted image i dve zivi i zdravi bebcinja user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1401
11.2.2012 15:22:03   
arh_diz
Cestitki zagrizena imaj ubava bremenost

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1402
11.2.2012 16:46:33   
zagrizena26
Vi blagodaram na site i vi posakuvam sto pobrzo i vie da si docekate pa zaedno da se duzime ovde...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1403
11.2.2012 16:53:10   
milasteve

ИЗВОРНА ПОРАКА: zagrizena26

Fala ti bella ajde sega sto e pobrzo da bides i ti trudnicko zaedno da se druzime.Inaku deneska mi e 16 den od insiminacija.Epten sum srekna posle dolgi 4 god mi se ispolni srekata.Zakazav i pregled za edna nedela pa ce videme dr sto ke kazi.Pozdrav

i jas sum nova na forumov se nadevam me primate vo grupata za ceka
cestitki srcko lesna bremenost user posted image

(Одговор на членот zagrizena26)
Непосредна врска до пораките: 1404
11.2.2012 17:42:41   
malena1
Zagrizena cestitki i od mene. Imaj ubava i lesna bremenostuser posted image Ajde site da bidat sto pobrgu trudnicki. Mi davate nadez. Jas drugata nedela pravam HSSG, a vo mart se nadevam insemenacija, pa user posted image

(Одговор на членот milasteve)
Непосредна врска до пораките: 1405
11.2.2012 19:16:59   
Izabela*
zagrizena26 cestitki ti posakuvam da imas lesna bremenost i se razbira edno najmilouser posted image . Pozdrav od mene

(Одговор на членот malena1)
Непосредна врска до пораките: 1406
11.2.2012 19:24:47   
Izabela*
Golema podrska do site onie koi so dusa gi cekaat user posted image crtki, nikogas ne gubete nades. Jas vo dekemvri pravev inseminacija no za zal ne bese uspesna, pa vo januari zakazav HSG koe pokaza deka kanalite se proodni. I ovoj mesec cekav da dobijam no na moe iznenaduvanje vcera gi vidov user posted image crtki i nemozam da vi opisam kolku sum srekna. No potajno kako da custvuvam nekakov strav pak da ne mi se sluci istoto se nadevam deka ovoj pat na svet ke donesam edno zdravo user posted image . Pozdrav do site i posakuvam site koi cekavme da staneme majki ovaa godina. Ve user posted image user posted image

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 1407
11.2.2012 19:32:49   
zagrizena26
Cestitki Izabela bas se izraduvav ne sum sama imam dustvo sega ajde da go prosirime krugot sto e mozno pobrzo.Daj da uzivame....Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1408
11.2.2012 19:47:05   
Elimak
Zagrizena 26 cestitkiiiiiii. Epten mi e milo. Da si imas ubava i lesna bremenost user posted image

Непосредна врска до пораките: 1409
11.2.2012 21:38:51   
temjana
user posted image user posted image user posted image јејјееееее си имам сега две мешести другаркиuser posted image ајде да се множиме сакаме бебиња оваа годинаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Elimak)
Непосредна врска до пораките: 1410
11.2.2012 22:04:12   
lindicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: zagrizena26

Lelelel luge nema da veruvate TRUDNA sumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konecno....sega gi zedov rezultatite od bhcg i pozitivni se kazuva bremenost epten sum HAPPY.Na site vi posakuvam sto pobrzo da mi se pridruzite i da uzivame trudnicki na snegot..bezbroj bakneziiiii

честитки и лесна бременост!user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1411
11.2.2012 22:06:02   
Sajna
user posted image user posted image user posted image Zagrizena imaj lesna bremenost i najubavo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 1412
11.2.2012 22:07:33   
lindicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Izabela*

Golema podrska do site onie koi so dusa gi cekaat user posted image crtki, nikogas ne gubete nades. Jas vo dekemvri pravev inseminacija no za zal ne bese uspesna, pa vo januari zakazav HSG koe pokaza deka kanalite se proodni. I ovoj mesec cekav da dobijam no na moe iznenaduvanje vcera gi vidov user posted image crtki i nemozam da vi opisam kolku sum srekna. No potajno kako da custvuvam nekakov strav pak da ne mi se sluci istoto se nadevam deka ovoj pat na svet ke donesam edno zdravo user posted image . Pozdrav do site i posakuvam site koi cekavme da staneme majki ovaa godina. Ve user posted image user posted image

честитки и лесна бременост!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1413
11.2.2012 22:12:44   
zagrizena26
Fala vi uste ednas na site ajde sega pravite ni drustvo...

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 1414
11.2.2012 23:18:41   
Melanija RR
Izabela* честитки и на тебе user posted image да си имаш лесна бременост.

Девојки мислам дека годинава супер почна се надевам дека така и ќе продолжи user posted image за сите

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1415
11.2.2012 23:37:53   
sharlot
Zagrizena 26 i Izabela da si imate lesna bremenost,da si docekate zdravi, bebcinja:))) srekata moze malku da zakasni no sekako ke se pojavi.

Непосредна врска до пораките: 1416
12.2.2012 10:04:34   
Izabela*
Fala vi na site za cestitkite i sakam nabrzo da ni se pridruzite i da rasteme site zaedno vo stomacinjata. Pozdravce

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1417
12.2.2012 11:43:26   
zagrizena26
Fala vi na site, ajde cekame drustvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1418
12.2.2012 13:11:59   
kapina
cestitki izabela imaj si lesna bremenost user posted image i dve zivi i zdravi bebcinjauser posted image user posted image zagrizena 26 kade ja pravese inseminacijata

Непосредна врска до пораките: 1419
12.2.2012 20:11:53   
zagrizena26
Kapina ova mi bese 2 insiminacija i ja pravev vo Sistina

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1420
13.2.2012 0:38:54   
dopet
CESTITKI! CESTITKI za Zagrizena 26 i Izabela*... Vi posakuvam mnooogu lesna bremenost i daj boze da si rodite po dve prekrasni bepcinja:) Vakvite vesti ni ja vrakjaat samodoverbata i hrabrosta. Super.... Jas utre pravam HSG. Ako ne Vi e na odmet pisete sto treba da si zemam so mene...prv pat pravam i nemam nikakva zamisla za ova. Ve pozdravuvam i se nadevam na zgolemen broj trudnicki ovaa godina:)

Непосредна врска до пораките: 1421
13.2.2012 7:56:30   
Izabela*
Zdravo dopet. Za HSG ne ti treba nisto posebno osven listot od laboratorija so rezultatot od sedimentacija. Jas ti predlagam so tebe da imas i vlazni maramici i vloska zatoa sto po intervencijata doaga do krvarenje. I nemoj da se plasis, ke osetis silna bolka no taa pominuva za nekolku sekundi. Pozdrav i srekno

(Одговор на членот dopet)
Непосредна врска до пораките: 1422
13.2.2012 21:16:31   
liljak
zdr eve me i mene...bev na ginikolog,ama nisto izgleda ke imam ovulacija na 18 , 19 den, samo me zbuni doktorot pijam estrofem po 2 na den(2 mg) i sega do petok mi rece da zemam i da gi prekinam, inace porano gi piev do kraj...kakvo iskustvo imate vie so estrofemot? , inace endometriumot mi bese 7, 5 trosloen a folikulite 0d 11 do 13 otprilika i na seto ova mi rece deka bilo prekrasno , samo pokasno ke imam ovulacija i ponedelnik sum na pregled..pozzz

Непосредна врска до пораките: 1423
13.2.2012 22:17:21   
Sajna
Liljak Jas piev estrofem prvo dva pati po dve od treti do 7 den od ciklus posle toa pet dena po edno i mi gi prekinaa taka da nisto strasno toa se dava se dodeka ne se postigne super endometrium...jas mnogu povrakav od niv toa mi bese nus pojava ...i super napreduvas so endometrium i folikuli vo zavisnost so ovulacijata samo napred user posted image

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1424
13.2.2012 22:22:07   
bik4e
ЧЕСТИТКИ ЗА ИЗАБЕЛА И ЗА ЗАГРИЗЕНА 26 ИМАЈТЕ ЛЕСНА БРЕМЕНОСТ user posted image

(Одговор на членот liljak)
Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?